Hoşgeldiniz kızlar.Hepimize iyi çalışmalar, başaracağız inanıyoruz.
Eveet kızlar başınızın belası geri döndü.Dayanamadım 101 tane anayasa sorusu çözdüm bugün. Mülakat için hazırlanıyorum ama her gün vicdan azabı içinde geçiyor kpss ye çalışamıyorum diye. Konular bitti ama soru çözmedikçe unutacağım ve çalıştıklarım boşa gidecek diye korkuyorum. :18: Sizler neler yapıyorsunuz arada girip bakıyorum böyle sorularınızı eklemek için ama bazılarımız yatışa geçmiş gibi ha?
Tamam akşam görüşürüz o zaman :)
Canım nerelerdesin ne yaptın bugün?çok çalıştım çokdesemde inanma islam öncesi türk tarihini bitirdim konuyla ilgili 50 de soru çözdüm ama.Mahir'im karadayım çıkmıştı gelemedim. pazartesi günleri benim tv günüm.bugün de coğrafya ilk üniteyi bitireyim diyorum da şu dershaneler nasıl yapıyolar her dersten ilk ünite ünite olarak mı gidiyolar acaba :)
Ama olsun süper:) benim her ders farklı zaman da bitecek ama ocak sonu gibi bitecek bütün konular panik yaparım şimdi geç kaldım diye ben :)
kızlar bişey sorabilirmiyim ben bu yıl üniversteye hazırlanıyorum ekstradan kpss nin orta öğretim sınavına giricim asıl sorum üüni okurken kpss sınavını geçip işte çalışırken bizim saatlerimize göre ayarlanır mı ya ?
Üniversitedeyken bizim sınıfta bi amca vardi memurdu ders saatlerinden izinli oluyordukızlar bişey sorabilirmiyim ben bu yıl üniversteye hazırlanıyorum ekstradan kpss nin orta öğretim sınavına giricim asıl sorum üüni okurken kpss sınavını geçip işte çalışırken bizim saatlerimize göre ayarlanır mı ya ?
Yapacağım en yanlıs şey panik yapıp herşeyi birbirine karıştırmak oluryok yok panik yapmayalım telaşsız sindire sindire çalışalım da varsın geç olsun güç olmasın:)
Bu arada çok iyi gidiyorsun gaza geliyorum soru sayılarını görünce maşallahvatandaşlık: 229
matematik: 105
Canım nerelerdesin ne yaptın bugün?
Geçmiş olsun canım biran önce toparla kendini başla ders çalışmayaçok hasta oldum ben ya:2::2: başım gözüm burnum karıştı birbirine.. seni aradı gözüm göremedim dün:) çalışamadım dünden beri hiçsen çalış ikimizin yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?