Yapacağım en yanlıs şey panik yapıp herşeyi birbirine karıştırmak olur
Bu arada çok iyi gidiyorsun gaza geliyorum soru sayılarını görünce maşallah:)
çok hasta oldum ben ya:2::2: başım gözüm burnum karıştı birbirine.. seni aradı gözüm göremedim dün:) çalışamadım dünden beri hiçsen çalış ikimizin yerine
bu akşamdan itibaren çalışıyorum daha önce her dersin ilk konularını videolardan izledim sonra kitaptan çalıştım ama bir buçuk ay önce sonra bıraktım şimdi tekrardan başlıyorum bu akşam tarihin ilk konusuna çalışıp soru çözeceğim ayrıca şöyle bir rutin oluşturuyorum
Sabah iş yerinde bir saat ders videosu izlicem sonra kitaptan tekrar edicem akşam evde soru çözücem hafta sonu bütün konuları tekrar edip bol bol soru çözücem .benim sıkıntım matematikte üstesinden nasıl gelebilirim arkadaşlar ?
canım sana da maşallah, hepimiz öyleyiz birbirimizi görerek hırslanıcaz iyice, iyi hırslar bunlar dimikonuların biteceği günleri iple çekiyorum hem konu çalışmak hem soru çözmek cok sıkıyor aslında beni
Geçmiş olsun canım biran önce toparla kendini başla ders çalışmaya
valla ben artık reklam yapar gibi hep aynı şeyi yazıyorum ama, eğer temelin zayıfsa işlem hatan çoksa - antrenmanlarla matematik 1' le baslamanı öneririm
Dün akşam işten gelip tarih konu çalıştım İslamiyet öncesi türk tarihi konuları iki ayrı farklı kitaptan okudum üstüne 30 soru çözdüm
bu ara bazı arkadaşlar konuları hemen bitirmek isityoruz falan yazmışlar arkadaşlar bitirince unutmıcakmısınız benmi ağırdan alıyorum
sınava kadar keç kere tekrar edersek kardır onun için bitirip tekrrlara başlamak daha iyi olur diye düşünüyorumDün akşam işten gelip tarih konu çalıştım İslamiyet öncesi türk tarihi konuları iki ayrı farklı kitaptan okudum üstüne 30 soru çözdüm
bu ara bazı arkadaşlar konuları hemen bitirmek isityoruz falan yazmışlar arkadaşlar bitirince unutmıcakmısınız benmi ağırdan alıyorum
soru sayım türkçe 75
matematik 123
türkçe yazım-noktalama ve anlatım bozukluğu kaldı.
matematik oran-orantı dayım nasıl sizce arkadaşlar buarada önlisans tan gireceğim daha genel kültüre başlamadım ben ne yapacağım :18::18::18:
Merhaba öncelikle kolay gelsin...Kızlar kpssye nasıl çalışıyorsunuz önce konu sonra soru olarakmı birgü nünüz kpssyle nasıl geçiyor, mesela nasıl verimli çalışabiliriz önerileriniz varmı acaba?
Kızlar kpssye nasıl çalışıyorsunuz önce konu sonra soru olarakmı birgü nünüz kpssyle nasıl geçiyor, mesela nasıl verimli çalışabiliriz önerileriniz varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?