- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
herkese merhaba
bugün itibari ile kpss ye çalışmaya karar verdim hayırlısı diyorum artık :)
2 yıl dershanede çalışmış ve bu sene bir tekstil fabrikasında kimyager olarak çalışan ben artık bu kpss lanetini düşünür oldu.
çok geç kalmış sayılmam galiba demi kızlar???
Hayır bana sorarsan hiç de geç değil ben tam anlamıyla geçen hafta çalışmaya başladım ama sıkı çalışıyorum 4ay konuları bitireceğim 2ay genel tekrar son iki ay full deneme olarak planladımherkese merhaba
2 yıl dershanede çalışmış ve bu sene bir tekstil fabrikasında kimyager olarak çalışan ben artık bu kpss lanetini düşünür oldu.
yokk canımm ne geç kalmasıı tam zamanıı aslındaaherkese merhaba
Yok yok burada pek çok kişi yeni yeni başlıyor, hoşgeldin aramıza
Ben bizim yarışmamız çarşabmadan pazara diye biliyordum o süre içinde 1000 ni tamamlayamadım ama
Geçen hafta pazartesinden toplam 925 soru çözdüm+80 de aöf :))))
Sevgiler öpüyorum hepinizi
Hayır bana sorarsan hiç de geç değil ben tam anlamıyla geçen hafta çalışmaya başladım ama sıkı çalışıyorum 4ay konuları bitireceğim 2ay genel tekrar son iki ay full deneme olarak planladım
yokk canımm ne geç kalmasıı tam zamanıı aslındaahoşgeldinn aramızaa
canım bende birçok kitap var ama konu calışmak için X yayıncılık kpss defterlerii varr onlarıı all hersey mevcutt en önemli noktalar falan bi ona calışşsann yeterr inann
ahh etkilemezz olurmuu güneş tutulmasıı ve yeni ayy aynı tarihee denk gelince bircoğumuzz bundan felaktt etkilendkk senii bide dolunay etkilemişşş:18::18::18:
bugün kalan 300 sorumu cözücemm haftayadaa 1200 sınırı koydum kendimee bakalımm yapabilecekmiyimmm
seninn mülakatt nolduu yaaa
canım ben hayatımda ılk defa cografya çalışan biri olarak videokonuanlatımı.com diye bir siteden genç erkek bi hoca var ondan dınledım ve cografyayı iyi anladım dıyebılırım bı bak istersen tabı vıdeolarda bazı eksıklıkler var ve ezberlemen gereken bırkac nokta ama emın ol onlarıda anlarsın ben bıde konu kıtabı olarak ıhtıyactan takıp etttım konuları
Bende set olarak almayı düşünüyordum kafama yatmıştı ama internette ne videolar var hiç gerek kalmadı coğrafya nihan hoca tarih hakan dede çalışıyorum sadece vatandaşlıkta pek güzel video bulamadım
canım bende birçok kitap var ama konu calışmak için X yayıncılık kpss defterlerii varr onlarıı all hersey mevcutt en önemli noktalar falan bi ona calışşsann yeterr inann
Çok sağolun kızlar x yayıncılığı alayım o zaman bu arada tercihler bugün başladı başvuruda bulunacak olan var mı aranızda benim puanım çok düşük 71 ama yine de başvurucam bi umuttur fakiri yaşatan be naapcan :)
Şimdi takım elbise almaya gidiyorum.
hoşbulduk arkadaşlar
şuan iş yerindeym boş vakitlerimde burda geri kalan zamanda da ewde çalışcam.yeni bi program yapmam lazım galiba.sizler nasıl hazırlanıyosunuz??bnm gibi hem çalışıp hemde kpss ye hazırlanan var mı aranızda???
kimse ders çalışmıyor mu?
Kolay gelsin canım zaten çevrede sürekli çalışmayı engelleyecek durumlar çıkıyor insanın konsantrasyonu bozacak bisseyler mutlaka oluyorben çalısıyorum canım ama eger cevrem ızın verırse bugun 2 konu bıtıreyım dedım cunku dun calışamamıstım bugunde ne kapı durdu ne telefon çıldırmak uzereyın 1 konu bıle bıtıremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?