bende yeni katıldım aranıza..eşim dershaneye gitmemi istemeyince bende evde hazırlanmak durumunda kaldım maalesef..matematik temelim çok zayıf yardımlarınızı bekliyorum:)
Arkadaşlar merhaba. Hepinize iyi çalışmalar. KPSS çalışma seti olarak neleri önerirsiniz acaba? Ben daha yeni başlayacağım çalışmaya
ihtiyaç güzel anlatıyor
Sağolun teşekkürler. Soru bankası veya deneme olarak önerebileceğiniz bir şey var mı peki?
yine ihtiyaçın soru bankası güzel yediiklim soru bankası da güzel
tarih coğrafya ve vatandaşlık için data ve kozmik oda güzel saymadaığım yayın kalmadı sanırım
Çook teşekkür ederim
Mühendislik öğrencisiyim sayısaldan korkum yok ama sözel alanlar için tavsiye ettiğiniz kaynaklara bakıcam.
rica ederim çok uç sorular var data ve kozmik oda da ben zorlanıyom çözerken:)
Sözel çalışırken uyumadığım sürece sıkıntı yok
Başlarda zorluyor diye biraz söylenirim ama sonra alışırım yapıcak bir şey yok. Özel sektör iliğimizi kemiğimizi sömürüyor. KPSS için bir umut bakalım
ben dershaneye gidiyorum ama listeye bende eklenmek istiyorum, günlük soru çözme miktarım az, topik sayesinde arttırmış olurum. kpss b grubuna hazırlanıyorum
bende yeni katıldım aranıza..eşim dershaneye gitmemi istemeyince bende evde hazırlanmak durumunda kaldım maalesef..matematik temelim çok zayıf yardımlarınızı bekliyorum:)
bende evde calısıyorum yaklasık 1 hafta oncebasladım matematık konularını anlıyorum ama soru cozme becerım cok yok arkadaslar benıde ekleyın ve buradan haberleselım
6 aylık bebegm var be o uyudukca calısıyorum umarım basarabılırım en son 3 yıl once gırmısdım sınava onlısans mezunuyum ama cok mu araverdm acaba calısırken zorlanırmıyım arkadaslar desteklerınızı beklıyorum hepınıze kolay gelsın ..
8 ay kaldı demeyelım zaman cok cabuyk gecıyor..
Ben de varımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama henüz daha yeni başladım çalşmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?