- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
Teşekkür ederim :) konu da çalıştığım için sorular az oluyor aslında geçen hafta daha iyiydimcimcime maşallahın var nazar değmesin..
bende türkçeden 85 daha çözdüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :) konu da çalıştığım için sorular az oluyor aslında geçen hafta daha iyiydimcimcime maşallahın var nazar değmesin..
kızcağızlarım çok kötü grip oldum salı gününden beri serumlarla duruyorum sizi boşladım ama tekrar döndüm.
matematik üslü sayılar 75 soru
bugünkü planlarım türkçe+matematik karışık soru çözümü
türkçe paragrafta anlam konu çalışma
geçmiş olsun canım
Andromedea sana da başarılar canım benim ne mülakatıymış bu
selam kızlar
bugün hiç ders çalışasım yok. anlatım bozukluğu konusunu bitirdim ama soruları çözemiyorum. çok yanlışım çıkıyor. of ya moralim bozuldu
Yok yok burada pek çok kişi yeni yeni başlıyor, hoşgeldin aramıza
Ben bizim yarışmamız çarşabmadan pazara diye biliyordum o süre içinde 1000 ni tamamlayamadım ama
Geçen hafta pazartesinden toplam 925 soru çözdüm+80 de aöf :))))
Sevgiler öpüyorum hepinizi
bugün sadece 174 tarih maalesef
selam
dün 131 türkçe çözdüm. çok yavaşım çokk. bu hafta 1500 soru çözmeye çalışacağım.bakalım inş. yaparım bugünde evde temizlik yapıcam. soru felan çözemem gibi geliyoo..
dün bende 60 tanecık mat çözdüm bugun benımde temızlık gunum ınsallah cozerım soru bakalım artık kısmet
Turkceden 55 soru daha cozdum. Bunada sukur diyorum artik.
100 türkçe
70 matematik bugünlük
matematik 157.....
cimcime maşallahın var nazar değmesin..
kızcağızlarım çok kötü grip oldum salı gününden beri serumlarla duruyorum sizi boşladım ama tekrar döndüm.
matematik üslü sayılar 75 soru
bugünkü planlarım türkçe+matematik karışık soru çözümü
türkçe paragrafta anlam konu çalışma
merhaba kızlar, bende kpssye evde hazırlanıyorum, beni de alın aranıza
ekim gibi başladı çalışmalar ama çözdüğüm soru sayısını 14 kasımdan itibaren not almaya basladım, bir de baktım ki sizde buraya yazıyormuşsunuz eee bende siz katılayım dedim
beni de tabloya eklerseniz sevinirim
tarih: 213
coğrafya: 408
vatandaşlık:200
sayısal:300
sözel:259
vatandaşlık 164
türkçe 60