HoşbuldummBende universitesini 2 tanecik seçmeli dersten dolayı 4buçuk yıl yapmış hafta da bi güncük okulu olan zamanı bol bir öğrenciyimm şubata kadar :) Fakat daha sonra da kpssye kadar çalışmayı düşünmüyorum. Kpss olmazsa malum özel sektör ama inanıyorum ki Kpssyi sizlerinde desteği ve motivasyonuyla kazanıcaz!! :13:
sağlık olsun canım ne güzel işte bu sayede kpss çalışmak için bol vaktin olacak iyi değerlendir bu fırsatı :)) sonradan kpss çalışmak zor oluyor..
andROMEdae cim canım ya benimde 40 mat vardı eklenmemiş görünüyor :)) keşke tablolara bizde ekleme yapabilsek de sana yardımcı olabilsek bu konuda
Teşekkür ederimmBişe sorucam ya ben profil resmi ekleyemiyorum :) Allahım cahilliğim ortaya çıktı ama bi bulamadım nerden yapıcağımı
HoşbuldummBende universitesini 2 tanecik seçmeli dersten dolayı 4buçuk yıl yapmış hafta da bi güncük okulu olan zamanı bol bir öğrenciyimm şubata kadar :) Fakat daha sonra da kpssye kadar çalışmayı düşünmüyorum. Kpss olmazsa malum özel sektör ama inanıyorum ki Kpssyi sizlerinde desteği ve motivasyonuyla kazanıcaz!! :13:
Merhaba! Hepimiz çok emek vererek okullarımızdan mezun olduk ve artık çalışmak istiyoruz. Bizim için en iyisinin kamu olacağına karar verdik ve KPSS çalışmalarına bir heves başladık. Benim gibi dershaneye gitmeyip evde çalışanlar, buradan birbirimize evde çalışmanın püf noktalarını, konsantre olmanın yollarını, uygun ortam hazırlama ve ezber taktiklerimizi paylaşmaya ne dersiniz? Çözemediğimiz soruları soracağımız bir dershane hocamız olmadığı için buradan yardımcı da olabiliriz. Umarım beni yalnız bırakmazsınız. Hepinize şimdiden başarılar ve kolay gelsin!
[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD] KPSS GÜZELLERİ ev ekibi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] andROMEdae[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tiin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zarpanditt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gogostar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 27.01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ebyar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lajoba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sekey[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] yagiz42[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] TersTepki[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] emne27[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] genciza[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pembems[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kuzeyimm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alangu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asiyeasya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pnr_[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]soslusarma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]crocus_4534[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kkaderim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dumanikara[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar, konuya şöyle bir tablo eklemeye karar verdim. Buraya çözdüğünüz soru sayısını bildirirseniz ben eklerim. Topluca gördükçe gaza geliriz diye düşündüm. Adını eklemek isteyen yazarsa ben eklerim.
Çözülen Soru Sayısı Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tarih[/TD]
[TD]Coğrafya[/TD]
[TD]Vatandaşlık[/TD]
[TD]Sayısal*[/TD]
[TD]Sözel**[/TD]
[TD]Toplam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]andROMEdae[/TD]
[TD]1758[/TD]
[TD]882[/TD]
[TD]993[/TD]
[TD]388[/TD]
[TD]359[/TD]
[TD]4360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuzeyimm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]565[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]609[/TD]
[TD]1314[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TersTepki[/TD]
[TD]273[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[TD]210[/TD]
[TD]190[/TD]
[TD]758[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asiyeasya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]760[/TD]
[TD][/TD]
[TD]760[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sekey[/TD]
[TD]644[/TD]
[TD]805[/TD]
[TD]361[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]235[/TD]
[TD]2195[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pnr_[/TD]
[TD]319[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]394[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]713[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alangu[/TD]
[TD]140[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]480[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lajoba[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]320[/TD]
[TD]302[/TD]
[TD]652[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]soslusarma[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dumanikara[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]605[/TD]
[TD]605[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]crocus_4534[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]248[/TD]
[TD]541[/TD]
[TD]789[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
* Matematik - Geometri - Sayısal Mantık
**Türkçe - Sözel Mantık
KİTAP TAVSİYELERİ
Konu Anlatımı
Matematik - Uzman Kariyer
Coğrafya - Fem, Uzman Kariyer
Tarih - Data, İhtiyaç
Anayasa - Yediiklim, Yargı, Data, İhtiyaç
Türkçe - Uzman Kariyer - Fem
Soru Bankası
Tüm Dersler set olarak - Uzman Kariyer, İhtiyaç, Yediiklim, Yargı Kozmik Oda
Tarih - Beyaz Kalem (Cahide Bolat)
Coğrafya - X yayıncılık coğrafyacının özel soruları
Matematik - Uzman Kariyer Öğreten soru bankası, Fem
Anayasa - Yediiklim, İhtiyaç
Türkçe - Uzman Kariyer, Fem
Farklı forumlardan ve kendi tecrübelerimden oluşturduğum bir liste kızlar, fikir oluşturur umarım. [/ BENIM TARIH VE COGRAFYAM SIFIR. AMA TURKCE MAT IYIDIR.BANA TARIHI VE COGRAFYAYI ÖGRETECEK KITAP ÖNERİRMİSİNİZ SIFIRDAN BASLAYIP HIC BIR TERIMI BILMEYEN BIRI OLARAK YARDIMA IHTIYACIM VAR
meraba arkadaslarr buralarr çok ıssız kalmışş böylee yaa artık kendimize gelmemiz lazımm:18::18:
bugün daha hiç çalışmadımm boğzımda dışarıdan farkkedilen bi kitle cıktı doktora gittimm bugunn:2::2: yarın ultrason vee tahlil yaptırıcamm nasıl olmuşş bilemedim ama lenf bezlerim iltihaplanmışşhaydiiii çalışma vaktiiii
Çok geçmiş olsun canım,
Andromeda benim puan 655 olmalıydı :) Bu arada sen ilk baktıgımda 4300 kusurdu sen soru çözmüyor musun hiiiç :)
Bende birazdan oturacağım derse , hadi sizde çalışın rakipleriniz çalışıyooorrrr
meraba arkadaslarr buralarr çok ıssız kalmışş böylee yaa artık kendimize gelmemiz lazımm:18::18:
bugün daha hiç çalışmadımm boğzımda dışarıdan farkkedilen bi kitle cıktı doktora gittimm bugunn:2::2: yarın ultrason vee tahlil yaptırıcamm nasıl olmuşş bilemedim ama lenf bezlerim iltihaplanmışşhaydiiii çalışma vaktiiii
iyi akşamlar kızlar.ben ders çalışamıyorum diye yazmıyorum sizlere ama umarım kızmıyorusnuzdur bana.bi bakayım siz neler yapıyorsunuz dedim.bu gün az konu çalıştım ama öğleden sonra yine fenalaştım.çok moralim bozuluyo çalışamayınca
Selam kızlar, bu aralar okulda olduğum için pek ilgilenemedim burayla. Ama gevşemek yok, havalar da soğumaya başlıyor tam çalışma havası. Tekrar gaza gelmek için mükemmel fırsat.Bugün video izlemeye başlayacağım, akşam sorularınızı eklerim. Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?