Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana kolay gelsin çalışmalarında :) bişey soracam videoları nerden izliyorsun??
Selam kızlar bugün hastanedeydim bir şey yapamadım gelincede bir ağırlık bastı uyumuşum Akşam matematik sorusu çözmeyi planlıyorum ama bakalım hayat plan yapmaya gelmiyor
soru çözen arkadaşlar çok merak ettim k bakmayın konulara ne zaman çalıştınız bitirdiniz :26:
bukadar çok soru çözüyosunuz ? bu bir taktik mi yani merak ettim ilgimi çekti
ben harıl harıl konu çalışıyorum özet çıkarıyorum onu tekrar ediyorum o konuyla ilgili anca 30-40 soru çözüyorum diğer konuya geçiyorum yanlışmı gidiyorum acaba ?
selam arkadaşlarrr bugün kontrollerim bittii tiroid bezlerim iltihaplanmışş bende her konu sonundaa yaklaşıkk 150 soru çözüyorum dün aksam türkçe çalıştım soruda çözdüm ama sayısını sonra paylaşırım tam aklımda değill bu ay sonuna bende konularımı bitiriyorum insallahh cok az kaldıı ama sonra eğitim bilimlerine başlıcamm daha sonrada alan sınavınaaa hiç bitmicek galibaa çalış büşra çalışş
selam arkadaşlarrr bugün kontrollerim bittii tiroid bezlerim iltihaplanmışş bende her konu sonundaa yaklaşıkk 150 soru çözüyorum dün aksam türkçe çalıştım soruda çözdüm ama sayısını sonra paylaşırım tam aklımda değill bu ay sonuna bende konularımı bitiriyorum insallahh cok az kaldıı ama sonra eğitim bilimlerine başlıcamm daha sonrada alan sınavınaaa hiç bitmicek galibaa çalış büşra çalışş
Merhabalar arkadaşlar.. Ben kpss günlüğü tutmaya başladım gittim cok cici bi defter aldım ve o gün hangi konulara çalıştım hangilerini özetledim kaç soru çözdüm yazıyorum ve gerçekten oraya yazayım göreyim boş kalmasın bi günüm diye her gün mutlaka elime kitaplarımı alıyorum hiç bişe yapamazsam da oturup türkçe sorusu çözüyorum :)..
Bende günlüğümden bildiyorum; Son 3 günde
Matematikte sayılar, rasyonel sayılar, denklem çözümleri, asal sayılar, faktöriyel, taban aritmetiği, ardışık sayılar bitti bazılarının ufak notları yazılacak sadece ve toplam da da 90 tane konu devamı olan testleri çözdüm.
Türkçe de; Sözcükte anlam, söz öbekleri tüm alt başlıklarıda dahil bitti özetleri yazıldı 58tane konu testi çözdüm..
Tarihte; Türklerin anayurdu, göçler, diğer türk toplulukları, islamiyet öncesi Türk devletleri kültür ve uygarlık çalıştım bir iki notu yazıcam sadece toplam da 40tane konu testi çözdüm.
Bu arada hergün 2 ders çalışıyorum ve dün evde değildim biraz soru çözümü yaptım sadece ama her gün mutlaka elime kitap alıyorum ve kızlar kitap okumayı sevmeyen ben artık kitap okuyorum cok faydası oluyor ayrıca nerdeyse 2-3 günde 1 kitap bitiriyorum..
Bunları neden yazdığıma gelince de hem listeye yazılsın istiyorum hemde ben sizin şu kadar soru çözdüm şu konu bitti dedikçe hırs yapıyorum belki de size faydam olur bu şekilde inşaAllah