- 17 Şubat 2013
- 5.269
- 2.006
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün aöf çalıştım bir iki saat
Kpss den de 50 türkçe sorusu çözdüm
Andromeda sen iyi çözüyorsun senin bölüm neydii canımmm
selam kızalrr hafta sonu olduğu içinn pek giremiyorumm netee, aksam yazamadım ama 200 türkçe soru çözümüm varr sözümü tutdum bak andROMEOdae
selamlar
buradan kendimi takip edemiyorum ben arkadaşlar. nete gir çık çok fazla zaman harcıyorum ders mers uçup gidiyor
istemeyerek aranızdan ayırılıyorum, başarılar dilerim sizlere
merhaba kızlar bende 29 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var bende bu sene evde kpss çalışacağım inşallah tabi oğlumla biraz zor olacak ama imkansız değil oğlum olduğu için dershaneye gidemeyeceğim ama bir yönden şanslıyım eşim matematik öğretmeni zaten artık sözel dersleride ben halledeceğim bu arada çözemediğiniz mat. soruları olursa yazın kızlar eşim cevaplar buarada ben önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum benden başka ön lisansdan girecek varmı aranızda
evet ZEYcanım kyk odası :) 5 yıl öncesine ait ama.. :) hoşgeldin aramızaa..
haftasonu ve pazartesi sendromu birleşti sanırım.. :) inşallah soru bildirimleri ile döneceğiz tekrar sen merak etme patron :))İyi akşamlar kızlar! Neler oluyor yahu herkes bir boşladı. Ben anlamam herkesten soru bildirimi bekliyorum yarına.
canım ya geçmiş olsun dikkat et kendine de minnoşa da :)Selam kızlaar iyi akşamlar herkese.dün hiç giremedim nete çok rahatsızdım gün boyu baş dönmesinden kalkamadım annemin evinde yattım.tabi dersleri de bi süre askıya almam gerekti ama en kısa zamanda tekrar devam edicem inşallah :18: hepinize kolay gelsin
bizde ranza yoktu canım ya :) benimde eşimin getirdiği çiçekler :)) o günlere özlem hiiç bitmez galiba...hoşbuldum teşekkürler :)benimde vardı böyle resimlerim 3 4 yıl öncesinde eşimin aldığı çiçeklerle çekindiğim yatağım bende hep alttaydım üst kata çaya çıkardık kızlarla ne günlerdi ya :)
andROMEdae benm 200 türkçe sorumu tabloya eklememişsn galiba canımmTebrikler canım. Nazar boncuklu kurdeleni takayım o zaman.
Ben de bugün Karadeniz Bölgesini bitirdim; 47 coğrafya sorusu, 44 matematik sorusu, 28 tanecik de Türkçe sorusu çözdüm.
Merhabalar bende evde hazırlanıyorum ve nasıl çalışmalıyım diye araştırma yaparken rastladım size :) Umarım beni de alırsınız aranıza
andROMEdae benm 200 türkçe sorumu tabloya eklememişsn galiba canımm
Merhabalar bende evde hazırlanıyorum ve nasıl çalışmalıyım diye araştırma yaparken rastladım size :) Umarım beni de alırsınız aranıza
herkese selaam ben de geldiiim aranıza =) =) 1aydır çalışıyorum tarih bitti benim de testlere yoğunlaştım, ama 11 ay var unutmamak için ne yapıcam yahu tekrardan da sıkılıyor insan valla :)
merhaba kızlar bende 29 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var bende bu sene evde kpss çalışacağım inşallah tabi oğlumla biraz zor olacak ama imkansız değil oğlum olduğu için dershaneye gidemeyeceğim ama bir yönden şanslıyım eşim matematik öğretmeni zaten artık sözel dersleride ben halledeceğim bu arada çözemediğiniz mat. soruları olursa yazın kızlar eşim cevaplar buarada ben önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum benden başka ön lisansdan girecek varmı aranızda