- Konu Sahibi Safransari
- #1.841
cigabitli bende yemek yemeyi çok seviyorumgeçmiş olsun safransarı iyi beslen ve bahar aylarında artı bir yorgunluk oluyo bunun önlemenin yolu bol meyve az kafeinli içecekler
geçmiş olsun denemem kilo hepimizin ortak sorunu sanırım
bende tatlıyı bıraktım ama kuru üzüm yiyorum bır de diyet yaparken ve şekerli şeyler yemeyince kafam calımıyo gibi hissediyorum :)
ben yemek yemeyi çookkk seviyorumm![]()

Diyet yaparken de canım tatlı isteyince elmayı çok tüketiyorum bir de kuru kayısı kuru erik üzüm.. Bugün de başladım bakalım diyete. Öyle aç gelmeye hiç gelemiyorum özellikle ders çalışırken hayatta karnım açken çalışamam odaklanamam ondan karatay diyeti yapıyorum onda tok tutan şeyler yiyorsun artı doyana kadar yemek serbest. Sadece yasak olanları yemiyorsun bu da benim işime geliyor aç kalmadan yavaş da olsa zayıflıyorum :))
Bir de ders çalışırken su içmeyi alışkanlık haline getirirsem süper olacak. Sürekli çay tüketiyorum bu da iyi bir şey değil tabi.
Bu arada bugün eski konuları tekrar edeyim tarihten yeni konuya başlamadan dedim baya vaktimi aldı. Türk islam tarihindeyim az kaldı ama. Konu tekrarını da uzmanın fasikül konu anlatımlarından yapıyorum hem onlar aradan çıkmış oluyor hem de konuyu ayrıntılı anlatmış okurken yeni şeyler de öğreniyorum. Yavaş yavaş bitircem inşallah kitapların çoğunu :)) Bu arada kozmik oda serisine de başlamaya karar verdim tarihine başladım da. Çünkü belki vakit kalmaz son aya kalmasın belki yetiştiremem dedim zaten azar azar çalışıyorum derslere. En azından çıkmış soruları çözmüş olarak gireyim sınava. Sonuçta çıkmış sorular piyasadaki kitaplardan daha iyi oluyor.