2014 kpss çalışma günlüğüm

canım onlar 4001 üzerindenmi atandılar yoksa branşlarında alım çokmuydu
eğer sadece 4001den atandılarsa çok iyi ya
 
Son düzenleme:
canım onlar 4001 üzerindenmi atandılar yoksa branşlarında alım çokmuydu
eğer sadece 4001den atandılarsa çok iyi ya

tam bıılmıyorum sole bırı ıktısat mezunu mıllı savunma bakanlıgını kazandı oburude onlısans saglık teknıkerlıgını 86 kazandı bolumuyle alakalı sanırım hep
 
tam bıılmıyorum sole bırı ıktısat mezunu mıllı savunma bakanlıgını kazandı oburude onlısans saglık teknıkerlıgını 86 kazandı bolumuyle alakalı sanırım hep

hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza.. ben öncelikle öğretmenlik istiyorum bu yıl atamam olmazsa seneye yeniden gircem sınava..
inşallah hepimiz muvaffak oluruz
 
hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza.. ben öncelikle öğretmenlik istiyorum bu yıl atamam olmazsa seneye yeniden gircem sınava..
inşallah hepimiz muvaffak oluruz

amın ıns bızde onlar gıbı seneye yazarız buralara kazandıgımızı umarım sende gonlune gore bı yere yerlesırsınn..
 

canım güzel kaynaklar almışsın güle güle kullan.ben şimdilik fazla kaynak depolamıcam hepsini görünce gözüm korkuyo. bir iki kaynak + video ile konuları bitirip ikinci sene yeni kaynaklar ve bol test düşünüyorum. tabi hayırlısı. inşallah azimle çalışırsak atanırız.

Gerçekten sınavı kazanmak istiyorsanız bu kadar erken başlamayın ders çalışmaya. daha 2 yıl var sınava...

canım doğru söylüyosun da benim çocuk var. bekar mısın ya da çocuğun var mı bilemiyorum ama kendi adıma konuşayım ,ben diğer hazırlananlar gibi günde 7-8 çalışamayacağım için
erken çalışmaya başladım ancak yetişir
 
Son düzenleme:

Merhabalar Canım

Çook yavaştan başladım çalışmaya. Sabakları kuran kursuna öğleden sonrada ahşap boyama kursuna gidiyorum. Kuran kursu erken kalkmamı sağlıyor, öğlende evde oluyorum ama öğleden sonraki ahşap boyama kursu çok oyalıyor beni. Ondan en fazla 1 ay daha devam eder bırakacağım, derse daha iyi odaklanabilmek için.

Bugün mat. le ilgili video dinleyip test çözeceğim. Eşim nöbette, o nöbetteyken verimli ders çalışabiliyorum bende :)
 

Canım böyle örnekleri görmek çok güzel, arkadaşın adına sevindim. İnşallah bizde 2 sene sonunda sevinçlerimizi burada paylaşırız.
 

Hangi siteden aldın bu kitapları?
 
kızlar bişey sorucam size belki bilginiz vardır. lisans mezunuyum .y.lisansa başlayacağım yalnız 2014 kpss de te y.lisanstan mezun durumda olamayacağım. ancak ikinci atamada mezun olabilirim. şimdi sorum şu y.lisanstan mezun olmadan y.lisans yaptığım alanla ilgili tercih yapabilirmiyim. tercih yapsam da mezun olmadığm için yerleştirme olur mu?? belki benzer durumda olanlar varsa veya çevrenizde olduysa beni bilgilendirebilir mi???
 

Bence tercih yapabilirsin çünkü eğer yeterli puan alırsan 2 sene tercih hakkın oluyo ister ozaman ister mezun olunca yaparsın tercihini.Bende bu sene girmeyi düşünüyorum yeni mezunum lisanstan ama henüz hiç kitap filan almadım :/
 
Merhaba bende 2014 de giricem sınava.

Bu seneki sınav için yargı yayınlarının lise/ önlisans konu anlatımı, soru bankası, çıkmış sorular kitabını almıştım. Çoğu konuya dokunmadım. Önce bu kitapları bitirmek istiyorum zaten lisans ile konular hemen hemen aynı. Bu kitaplar bittikten sonra Lisans için olan kitaplara başlamayı düşünüyorum. Sonra da alan dersleri tabi. Uff gözüm korktu şimdiden
 
kitapsec.com daha uygun arkadaşlar tavsiye ederim.
bu arada reklam falan yapmıyorum yanlış anlaşılmasın
 

Canım sınava yüksek lisantan gir 2014 te, 2. tercihede diplamanı almış olursun, tercih yaparsın.
 

Kendi adıma ben bölümden tercih yapıcam iktisat 4 teyim şuan.
4001 de puanlar biraz yüksek oluyor sanırım ilk atamalarda atanmak için en az 90+ almak gerekir
 
kitapsec.com daha uygun arkadaşlar tavsiye ederim.
bu arada reklam falan yapmıyorum yanlış anlaşılmasın
eksık kıtapların var olmadı dedıgın sıteyede bakarım teşk ederım bılgı ıcın...
Buarada kızlar ne alemde calısmalar basladımı ben daha kıtaplarımı teslım alamadım alınca baslıcam...ama motıvemı kaybetmekden korkuyorum cunku uzun bı surec saolsun burda yakın bı ark destegını baya goruyorum bana azmetmem ıcın sureklı konusuyor...sızler ne alemdesnız?
 

Canım burada bir tablo oluştursak ve bitirilen konularımızı yazsak, önümüzü görürüz aslında.

Bazı konularda böyle tablolar görüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ben buradan bir arkadaşımdan yardım isteyim
 

sana kesınlıkle katılıyorum bolelıkle bırbırımızın bıtırdıgı derslerı gorerek motıve oluruz hemde nekadar zamanda nekadar yol almısız onu fark ederız eger ole bı tablo olursa dedıgın gıbı cok ıyı olur.
 
arkadaslar mrb bende burayı takip eden bir bayanım kendimi tanıtayım
ben kamu yön mezunu 80 doğumlu(aslında doğrusu 82 ama kimlikte malesef 80 olan) 2.5 yaşında bir kız çocuk annesiyim.2012 de türkçenin ve değişen soru tiplerinin azizliğine uğrayan dumur olan sınav sonrası tüm hayalleri yıkılan biriyim.ama kendime son bir sans olarak 2014 dü verdim yine hazırlanıp son kez tüm hayatımı sınava adayıp gireceğim ve bu sefer dersaneye gideceğim evde hazırlanmayacağım çünkü 7 ay emek verdim ve bir arpa boyu yol alamadım.bakalım bu sefer evde hazırlanmadan dışardan yardım alarak gireceğim hayatım boyunca ilk defa dersaneye gideceğim.nasıl bir katkısı olucak bana görelim.öncelikle sunu belirteyim bende ders çalışmaya başlamadım ocak 1 yeni yılla başlayacağım.türkçe ve matla hep uğraşacagım bu yılı hep buna harcayacağım sonra öbür senede allahın izniyle kursla devam edeceğim.
size tavsiyem su kesinlikle tablo yapalım kim ne çalışmış ne kadar sürede halletmiş görelim ve gaza gelelim.bu tabloyu yapmak için sevği meleğinden yardım alalım bence o arkadas bu konularda başarılı.
birde sizden ricam sürekli buraya her gün çalışma planlarımızı yazalım.fikir alışverişinde hep bulunalım hep ugruyalım buraya.birbirimizden destek alalım
hepinize iyi çalışmalar şimdilik ben kaçar
 

HOŞGELDİN CANIM :)

Bende sanırım bu ayın sonu gibi tam anlamıyla çalışmaya başlayacağım. Tablo gerçekten bizi motive edecek. Yalnız şu an yapmayı bilmiyorum buradan bir arkadaştan öğrenmeye çalışıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…