- 17 Ekim 2011
- 1.946
- 57
-
- Konu Sahibi Safransari
Denemem bu yeni yesil anneleri çıldırmış
doğumlarının son ayı evde bebek shop partisi veriyorlar, bebeğe aldığın hediyeleri götürüyorsun, ev tamamen erkek bebekse mavi, kız bebekse pembe süsler
bebek doğuyor, 40 gün sonra mevlüt okutuluyor, evler yine süslü, özel isimli nikah şekerlerine benzer şekerler, isimli kurabiyeler...
sonra bebek 8 aylıkken dişleri çıkıyor diş partisi yapılıyor, diş şeklinde pasta, yine süsler püsler ikramlar
sonra 1 yaş doğumgünü yine abartılı partiler
Bana çok abartılı geliyor ama kıramadığım arkadaşlarıma gitmek zorunda kalıyorum
Eki Görüntüle 939016 Eki Görüntüle 939017 Eki Görüntüle 939018 Eki Görüntüle 939019
Ben hayatta uğraşamam öyle şeylerleBebek önemli tabi ki ama ona sevgi ve iyi bir eğitim vermek önemli :))
Ben biraz da fazla düşkün olurum ya bebeğim olursa ilerde. Belki işi bile bırakmayı düşünebilirim çünkü küçük bebeği kimseye güvenip emanet edemem annem babam bile olsa aklım bebekte kalır işe yoğunlaşamam zaten :))
Bir de bebekten fırsat bulup böyle partileri nasıl yapıyorlar hayret ediyorum biliyor musun çünkü hafta içi iş zaten yorucu ve yoğun bir de haftasonu evi temizle pasta börek yap bu kadınlar bu işlere nasıl yetişiyorlar yaa benim elim zaten yavaştırGaliba evlenince zamanı gelince öğrenirim hızlı olmayı diye umut ediyorum :))
calimero89 sorularını burdan sorabilirsin
Sarfansari benim pekiştirmeli anlatımı dersanede sorabildin mi soru diyince aklıma geldi birden.
sarfansari teşekkür ederimsoruyu soramadım denemem. türkçe hocamızın işi varmış, sorulara ders çıkışı dershane de 2 saat beklersek geleceğini söyledi, bende aciliyeti yok diye beklemedim ders çıkışı. bu hafta ders arasında da olsa mutlaka soracağım
Canım bazı bayanlara böyle partiler günler deyince, yorgunluk felan kalmıyor sıvıyorlar kolları
Benim kuzenlerim hep başka şehirdelerdi, yeğenim de yok çevremde hiç küçük bebek olmadı. Şimdi üst komşum ayrıca arkadaşımın 10 aylık ve 2,5 yaşında bebekleri var, bebekle ilgili herşeyleri onlardan öğreniyorum, ilk konuşmaları, sürünmeleri bana mucize geliyor. Hatta ufaklığa bakıcı bakıyor, gün içinde çok özlediğimde çıkıyorum seviyorum, oynuyorum, diğerininde kreşten gelmesini 4 gözle bekler oldum. Kendi bebeğim olduğunda düşünemiyorum artık. Bende inşallah atanırsam ve bebeğim olursa 2 sene ücretsiz izin yaparım diye düşünüyorum. Çünkü komşum işten gelince bebeğinin kucağına atlaması, yüzünü annesinin yüzüne sürerek özlem gidermesi bana o kadar hüzünlü geliyor ki
Bende aksine çok pratik biriyim, bir yerlere çıkarken hiç eşimin kapıda beklediğini görmedim mesela, o üzerini değiştirene kadar, ben üzerimi değiştirir makyajımı yapar, evi toplar, kapıları camları kontrol eder çıkar ayakkabımı giyer eşimi kapıda beklerim
gunaydınn yıne işteyım malesef hafta sonlarıda çalısıyorum bugun aceleden cıktıgm ıcın kıtaaplarımı unuttum o yuzden sadece butun derslerden netten soru çözucem iyi ve mutlu gunler herkese
polisesi kpsscafe sitesinde online konu konu sorular var ordan çözebilirsin
Sarfan sarı denemem ve polis eşi ayrıca bende polis eşiyim ıstanbuldayız bende aranıza katılmaya karar verdim fikirlerinize ihtiyacım var.belki sizin kadar günlük giremem çok ilerlemedim konularda ama yine de motive oluyorum.birkaç aydır takipteyim.*** bende önlisanstan giriyorum yaklaşık 85 almam lazım atanmam için.dersaneye gitmiyorum (fiyatları uygun değil ve sadece iki günlük 1.250tl den başlıyor burda) bende evde çalışıyorum.video imkanım felan yok kitaptan ilerliyorum.yargı konu anlatımı ihtiyaç ders notları ve çözümlü soru bankaları ve x yayıncılık kpss defteri benim kaynaklarım. tekrardan soru bankası almam gerekiyor. Birkaç sorum var sizlere 1.her dersin konusundan ortalama ne kadar soru çözersiniz. 2. Günlük soru çözme planlarınız var mi evli olunca evde olunca pek uyum saglayamadigimi farkettim.bana neler önerirsniz. 3. sizler kitaplarınızı nerden alırsınız netten mi bizim gibi kitapçılardan mi Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.çok teşekkür ederim.inşallah istediğimiz yerlere geliriz hepimiz.MUTLU PAZARLAR :)
Ayrıca ben türkçeden ilk üç konu matematikten ilk üç konuyu tarihten duraklama dönemi.coğrafyadan fiziki özellikleri yeni bitirdim geometri hiç yapamıyorum matematiğim zayıf ve vatandaşlığa hiç başlayamadım bu yıl tembelim ben nedense.sizce çok mu gerideyim ?
bölümleriniz nedir kızlar
benım ınsaat teknolojısı ama ben lıseden gırıcem sınava o yuzden sanslıyım sanırım atamaları guzel puanıda dusuk ıyı bır sekılde hazırlanırsam atanırım ınsallah
inş hadi bakalım:)
inşş :) sızın bölumunuz nedır ıns sınavlar bttıkten snra herkesın atanırda burda paylasırız ınsallah
inş aminnnnbenım ınsaat teknolojısı ama ben lıseden gırıcem sınava o yuzden sanslıyım sanırım atamaları guzel puanıda dusuk ıyı bır sekılde hazırlanırsam atanırım ınsallah
inş aminnnn
anasınıf ögretmenligi benimde :)