- 14 Ocak 2014
- 248
- 36
- 34
- Konu Sahibi Safransari
evet bende seviyorum meslegimi:)
inş çok sagol
inş çok sagol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netten almayı hiç denememiştim aslında mantıklı. Bende aldığım kitapları iyice sayfalara bakarak alıyorum galiba fazla inceliyorum.içerik de sorular da önemli.araştırayım bakalım bende bu işi:)
evet öyle:) yazması da söylemesi de uzun sürüyor kısaca tds deriz kendi aramızda:)ismi afilliymiş mesleginin tatlım
iyi yapmışsın çalışırken zor oluyor alışveriş gibi şeyler.benim de arttırmam lazım soru bankalarını.ben genelde çözümlü alırım yorum olduğu için öğretici oluyor bir nevi tekrar ediyoruz.benım esımde kpssye gırmıs o tavsıye ettı dayımda zabıta oldu oda ıhtıyac al dedı bıkac yerde daha okudum ıyı dıye çalısıyorum dıye vaktm olmuyordu gıdıp almaya netten aldm bende
http://www.kadinlarkulubu.com/kpss-sorular-cozumleri-f1191/
buradaki linkten de yapabilirsin, yada bu sayfaya da yazabilirsin. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım
Sarfan sarı denemem ve polis eşi ayrıca bende polis eşiyim ıstanbuldayız bende aranıza katılmaya karar verdim fikirlerinize ihtiyacım var.belki sizin kadar günlük giremem çok ilerlemedim konularda ama yine de motive oluyorum.birkaç aydır takipteyim.*** bende önlisanstan giriyorum yaklaşık 85 almam lazım atanmam için.dersaneye gitmiyorum (fiyatları uygun değil ve sadece iki günlük 1.250tl den başlıyor burda) bende evde çalışıyorum.video imkanım felan yok kitaptan ilerliyorum.yargı konu anlatımı ihtiyaç ders notları ve çözümlü soru bankaları ve x yayıncılık kpss defteri benim kaynaklarım. tekrardan soru bankası almam gerekiyor. Birkaç sorum var sizlere 1.her dersin konusundan ortalama ne kadar soru çözersiniz. 2. Günlük soru çözme planlarınız var mi evli olunca evde olunca pek uyum saglayamadigimi farkettim.bana neler önerirsniz. 3. sizler kitaplarınızı nerden alırsınız netten mi bizim gibi kitapçılardan mi Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.çok teşekkür ederim.inşallah istediğimiz yerlere geliriz hepimiz.MUTLU PAZARLAR :)
Ayrıca ben türkçeden ilk üç konu matematikten ilk üç konuyu tarihten duraklama dönemi.coğrafyadan fiziki özellikleri yeni bitirdim geometri hiç yapamıyorum matematiğim zayıf ve vatandaşlığa hiç başlayamadım bu yıl tembelim ben nedense.sizce çok mu gerideyim ?
Netten almayı hiç denememiştim aslında mantıklı. Bende aldığım kitapları iyice sayfalara bakarak alıyorum galiba fazla inceliyorum.içerik de sorular da önemli.araştırayım bakalım bende bu işi:)
Öncelikle hoşgeldin aramıza :))Sarfan sarı denemem ve polis eşi ayrıca bende polis eşiyim ıstanbuldayız bende aranıza katılmaya karar verdim fikirlerinize ihtiyacım var.belki sizin kadar günlük giremem çok ilerlemedim konularda ama yine de motive oluyorum.birkaç aydır takipteyim.*** bende önlisanstan giriyorum yaklaşık 85 almam lazım atanmam için.dersaneye gitmiyorum (fiyatları uygun değil ve sadece iki günlük 1.250tl den başlıyor burda) bende evde çalışıyorum.video imkanım felan yok kitaptan ilerliyorum.yargı konu anlatımı ihtiyaç ders notları ve çözümlü soru bankaları ve x yayıncılık kpss defteri benim kaynaklarım. tekrardan soru bankası almam gerekiyor. Birkaç sorum var sizlere 1.her dersin konusundan ortalama ne kadar soru çözersiniz. 2. Günlük soru çözme planlarınız var mi evli olunca evde olunca pek uyum saglayamadigimi farkettim.bana neler önerirsniz. 3. sizler kitaplarınızı nerden alırsınız netten mi bizim gibi kitapçılardan mi Fikirlerinize ihtiyacım var
arkadaşlar.çok teşekkür ederim.inşallah istediğimiz yerlere geliriz hepimiz.MUTLU PAZARLAR :)
Ayrıca ben türkçeden ilk üç konu matematikten ilk üç konuyu tarihten duraklama dönemi.coğrafyadan fiziki özellikleri yeni bitirdim geometri hiç yapamıyorum matematiğim zayıf ve vatandaşlığa hiç başlayamadım bu yıl tembelim ben nedense.sizce çok mu gerideyim ?
Bugün 3 saat ders çalıştım henüz. 2 saat da ders çalışırsam haftalık proğramımı bitirmiş oluyorum
Bu hafta min. 4 saat ders çalışma planımı eksiksiz fazlasıyla uyguladım
Haftaya 5 saate çıkardım. 2-3 hafta min 5 saat çalışıp sonra 6 saate çıkarmayı planlıyorum. En son 8 saate kadar çıkarırım inşallah.
Yeni hafta planımı da yaptım. Diğer haftalardan farklı olarak anayasa için 50 güncel soru hazırlayacağım, 2001 ales sorularını çözeceğim (her hafta 1 tane) ve anayasa coğrafya tekrarlarım var. Ortalama yine 1200 kadar soru çözeceğim
Böyle hızlı olmanı neye borçlusun Bana da sırrını versene
Ben bugün sadece 1 saat çalışabildim dışarı çıktım öğlen geç geldim eve de yemek falan ye derken derse başlamadan buraya geldim. 2 saat daha çalışırsam süper olacak. Sabah 81 soru çözdüm. Planımın aşırı gerisindeyim ama soru bankalarında çok soru var çöz çöz bitmiyor napim Türkçeden sözcükte ve cümlede anlamdan bir soru bankam kaldı ama baktım onda da 21 tane test var yani bugün yetişir mi sanmıyorum Ve de o bitince kitabın 47 sayfası bitmiş olacak :))
Sarfansari bende şu planımı bitireyim kpss denemesi yerine ALES denemesi koycam listeme. Önceden yargının çıkmış ALES denemelerini almıştım 2001 den 2005e kadarki denemelerini bitirmiştim. 2006dan 2012 ilkbaharına kadarki denemeler duruyor. Onlardan birer tane çözcem her hafta. Bence türkçe ve matematiği kpss kitbından çalışmaktansa ALES kitabından çalışmak çok daha mantıklı geliyor bana. Yeni kpss kitaplarından uydurukta 2-3 test ALES tarzı gerisi eski KPSS soruları gibi oysa 2013 kpss si full ALES ti bence.
Sanırım biraz yapı meselesi oluyor :44: aslında bende önceden yavaş biriydim, evlenmeden önce. Çalışırken anneme akşamları yardım etmek isterdim, bulaşık makinesini boşaltmam yarım saatimi, masayı makineye düzmekte 1 saatimi alırdı yaklaşık. Mutfakta televizyon izleye izleye yavaş yavaş yapardım, hafta sonu temizlikte öyle.
Sonra evlendim evimize geldik 2 gün sonra dershaneye yazıldım hızlandırılmış kursa haftada 5 gün, hem ramazan, hem ilk ev tecrübesi hemde sınava 2 ay kalmış yeni çalışmaya başlıyorum. Her şeyi acele yapmaya başladım, biraz orda pratiklik kazandım. Sınavdan sonra da kuran kursuna yazıldım, öğlene kadar oradayım, öğlen eve uğrayıp eşimle kahvaltı yapıp hızlıca yine sonra ahşap boyama kursuna koşturuyordum. Akşam da eve gelip eşim işe gitmeden yine acele yemek telaşı derken evlendikten sonra pratikleştim ben. Şimdi her işimi planlayıp, 1 saat ders çalışıp yarım saat mola verip, her yarım saatte, birinde bulaşık makineye diziyorum, diğerinde makineye çamaşır atıyorum, diğerinde çorba yapıyorum, diğerinde internete giriyorum derken sanırım daha da pratikleştim
yani hayat şartları beni hızlı olmaya zorladı denemem
Bende de 2001-2005e kadar çıkmış sorular var. Bende onu bitirip 2006 dan 2013 kadar olanı alacağım. Alacağım kitap listesine ekledim bile katılıyorum sana ales tarzına daha yakın olacağına bende. Bu sorulara aşına olursak sadece kpss kitaplarına çalışanlara göre 1 adım önde oluruz.
Merhabalar zeycanım
Sana tavsiyem sözel derslere çalışırken 2 farklı kaynaktan çalışman ve tekrarlarını da 3. farklı kaynaktan okuyarak yapman. Birinin atladığı bilgi bir diğerinde mutlaka oluyor. Ben konuyu çalıştıktan sonra 200-300 arası soru çözüyorum. Haftalık 2 ders tekrarlarımdan da her konudan elimdeki kaynaklar yeterli geldiği sürece 50 şer soru çözerek ilerleyeceğim. Ama bu konuya göre de değişiyor, mesela parağraftan şimdiye kadar 900 soru çözdüm ama işçi havuz problemleri her kitapta 1 er test, toplamı 150 soruyu zor bulur.
Benim dershanem de 2 gün olarak başladı, sonra anayasa dersi başlayınca 3 güne çıktı. Çoğu kpss dershanesi 2 gün. Yeterli de oluyor bence. Sana tavsiyem 2, dönem yada ondan birkaç ay sonra hızlandırılmış kursa yazılman. Dershane daha proğramlı oluyor ve sorularını sorabiliyorsun. Eğer ona da durumun yoksa denemelere mutlaka gitmeye başlamalısın.
Ben kendime haftalık proğram yapıyorum ve tüm hafta ona uymaya çalışıyorum. Çok şükür 2 aydır uyuyorum da haftalık 1500 soru çözmeyi planlamıştım ama 1200-1300 arasında çözüyorum şimdilik
Günde min. 4 saat çalışma kararı aldım geçen hafta bu hafta uydum, haftaya da min. 5 saate çıkaracağım çalışma saatimi
Matematik basit eşitsizlikler
coğrafya fiziki özellikler
tarih gerileme dönemi
türkçe karışık gidiyor
anayasa 81 anayasasındayız. geometriye henüz başlamadık. Bizden çokta geri sayılmazsın.
Bu linkten konu anlatımlarını izleyebilirsin ayrıca
http://kpsskazani.blogspot.com/2012/10/tarih.html