2014 kpss çalışma günlüğüm

İyi akşamlar
Geçen hafta yazdığım haftalık planı tamamlamış bulunuyorum
Bu haftaki planımı hazırladım, soru sayım 1375 çıktı ama, dershaneden alacağım testlerle 1500 e tamamlanacaktır fazlasıyla.

ANAYASA 2. KONU TEKRAR 52 SORU
ANAYASA-YASAMA 412 SORU
COĞRAFYA-NUFUS TEKRAR 96 SORU
SES BİLGİSİ TEKRAR 40 SORU
PARAGRAF 7 TEST 168
MATEMATİK 7 TEST 183
SÖZEL MANTIK 1 TEST 20
SAYISAL MANTIK 1 TEST 24
TARİH-OSMANLI 320
MAT-OBEB OKEK TEKRAR 60 SORU
 

Sarfansari çok iyi çalışmışsın tebrikler

Seni görünce bende gaza geldim :))

Bugün eve gidince çalışcam bende, bugün soru çözüm günümüz başlıyor pazar akşamına kadar. İnşallah 1500 ü tamamlayabilirim. Haftaiçi yetişmezse haftasonu napıp edip yetiştirmem lazım.

Herkese güzel bol ders çalışmalı motivasyonlu bir hafta diliyorum
 

Teşekkür ederim
Bende yeni yeni düzenli çalışmaya başladım. Devamı gelir inşallah. Ama farkettim ki program yapmayınca neye nerden çalışmaya başlıyacagına karar veremediğinden ya erteleniyor, yada az çalışılıyor. Böyle soru sayısı da eklenince daha güzel oldu.

Geçen hafta 890 soru çözmüşüm, bu hafta 2 ye katlayacağım inşallah.

Sen hafta içi beynin yorgun olduğundan daha çok matematik coğrafya gibi kolay dersleri çalışmanı tavsiye ederim, özellikle tarihi hafta sonuna bırakmalısın.
 

Evet onu bende düşündüm haftaiçi matematik iyi gider gerçekten. Bir de hafta sonları sözel çalışırsam haftaiçi sadece test de çözebilirim konu çalışmak yerine. Türkçe de kolay olduğu için yapabilirim diye düşündüm. Sırayla gitcektim ama belki yer değiştiririm dersleri durumuna göre. Bu arada ben ingilizce de çalışacağım için 1500 soru sayısını tutturamam diye aklıma geldi full ingilizceye baktığım zamanlarda, kpss aksayacak iyi olmayacak o yüzden hafta içi 1 saat ingilizce 1 saat kpss yapayım dedim. Haftasonu da 3 saat ingilizce 3 saat kpss çalışmayı planladım. Tabi haftasonu 7-8 saat çalışabilirsem daha da iyi olacak ama şimdilik ders çalışmaya yeni başladım bi düzenim otursun ona göre arttırırım çalışmalarımı da.
 

maşallah çok güzel sorular çözmüşsün bende gaza geldim sayende :)
 

evet canım yediiklime gidiyorum pazar günü yine deneme vardı türkiye geneli sen girdin mi? sözel mantık sorusu çok zordu yapamadım çok karışık geldi :26::26:
 
Eve geldim, yemeğimi yedim haberlere baktım. Çay alıp bir saat ingilizce çalışcam. Geri kalan vakitte de yargının türkçe konu anlatımından cümlede anlam konusunu bitirmeye çalışcam. Hedefim bugünlük cümlede anlamdan 60 soru.
 
evet canım yediiklime gidiyorum pazar günü yine deneme vardı türkiye geneli sen girdin mi? sözel mantık sorusu çok zordu yapamadım çok karışık geldi :26::26:

Canım bizim dershaneninki de bu hafta olacak, perşembe yada cuma. Birde ben önlisansım. Denemelerimiz farklı oluyor. Bir öncekinden daha iyi sonuç alırsın umarım.

Sayısal sözel mantık çözmeye başladın mı?
 

hımm anladım canım ben lisansım sayısal,sözel mantık başlamadım yediiklimin sayısal sözel mantık kitabı nasıl sence?
 
hımm anladım canım ben lisansım sayısal,sözel mantık başlamadım yediiklimin sayısal sözel mantık kitabı nasıl sence?

Ben yargının çözümlü soru bankasını aldım ve öncelikle ondan başlamak istedim, o bittikten sonra yediiklime geçeceğim. Yediiklimin soruları genelde kaliteli, bunlarında iyi olduklarını düşünüyorum. Sana tavsiyem haftada en az birer test çözmen mantıkla ilgili.
 
pazartesi 300 soru dün 70 cümlede anlam 30 tarih çözdüm. bugün çarpanlara ayırma videosu izleyip 400 soru çözmeyi planlıyorum sizde durumlar nedir kızlar :)
 
pazartesi 300 soru dün 70 cümlede anlam 30 tarih çözdüm. bugün çarpanlara ayırma videosu izleyip 400 soru çözmeyi planlıyorum sizde durumlar nedir kızlar :)

Süpersin cigabitli :)) Ben anca pazartesiden beri 60 soru çözebildim o da cümlede anlam soruları. Tüm kitaplardan ilerlemek çok vaktimi aldı o yüzden kitap sayısını azalttım eledim elimde 2009 2010 2011 senesi kitapları var çoğu yarım yarım onları seçtim öncelik olarak onları bitircem. Onlar bitince de 2012 kitaplarına geçerim. Onlar da bitince 2014 kitaplarına sıra gelecek inşallah :)) Akşam bu şekilde çalışmaya başlayacağım.

Türkçeden yarım 5 tane kitabım var o yüzden başlamışken komple Türkçe çalışayım da bitsin istiyorum eski kitaplar ve de bitirince atcam direkt kitaplıkta kitap koyacak yerim kalmadığı için taa üstlere kadar dizdim

Bir de akşamları yrgun olunca genel yetenek rahat çalışılıyor hem de o yarım kitaplar bitince aradan çıkmış olur. Bu haftaki hedefim o 5 tane Türkçe kitabını ve Türkçe konularını bitirmek olacak. Onlar bitince de 1500 soruyu bulabilrim sanırım. Haftasonu yüklenmem gerekecek. Öbür hafta da matematiğe başlarım.
 
Benimde pazartesi ve salı günü kulağım tıkalıydı, sürekli kulağımda uğultu vardı, bu yüzden sadece coğrafyanın bir konusuna çalıştım ve sorularını çözdüm.

Bugün birazdan akşam yemeği hazırlayıp akşam ve yarın full ders çalışmam gerek, soru sayısını yetiştirmem için. Cuma günü de denemem var, sabah ona gidip gelirim. İnşallah biraz puanımı yükseltebilirim.

Bugünde benim doğum günüm yaş oldu 28
 

Öncelikle geçmiş olsun sarfansari, geçer inşallah bir an önce,

Doğum günün kutlu olsun sarfansari Gerçi 25inden sonra doğumgünleri pek güzel olmuyor her yıl arttıkça artıyor yaş ben takip edemiyorum kendi adıma Bazen soruyorlar kaç yaşındasın diye düşünüp hesap yapıyorum unutuyorum yaşımı

Nice sağlıklı mutlu senelere...

29 yaşına inşallah memur olarak girersin, amin :))
 


doğum günün kutlu olsun canım...
 

canım benim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
 
29 yaşına inşallah memur olarak girersin, amin :))

doğum günün kutlu olsun canım...

canım benim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara

inşallah denemem inan bende soranlara 25-26-27 hangisi denk gelirse onu diyordum. geçen hafta merak ettiğimden hesapladım 28 olacağımı görünce

Tabiki her yaşın güzelliği var, rabbim sağlıklı ömür versin.

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR
 


maşallah denemem baya kitabın varmış :) hafta sonu açığı kapatacağını hatta fark bile atabileceğini düşünüyorum.bir işte çalışmana rağmen performansın süper :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…