Kızlar dün 112 soru çözdüm paragraf konusundan. Tam iki saat çalıştım. Bugün datanın konu anlatımlı kitabı var ordan paragraf konusunu bitirmeyi hedefliyorum. Bugün çok yorgunum sadece 40 soru çözcem datayı bitirince bırakcam dersi. Önceden de 60 sorum vardı. Toplamda 212 soru olacak geriye yaklaşık 1300 soru kalıyor. cumartesi pazar 650şer soru çözmem gerekecek imkansız değil ama tüm gün eve kapanmam gerekecek
Ama yarın da 100 soru çözersem 600 soruya düşürebilirim. Bu soru sayısı çok iyi oldu bu sayede çalışmak için motive oluyorum soru sayısını yetiştircem diye. Yoksa bu kadar çalışmazdım ben :))
cigabitli dediğin gibi çok kitabım var ama çoğu da konu anlatım almışım. Bir de soru bankalarını önceden bitirmiştim o yüzden elimde pek kalmadı. Sözelde çok konu anlatımı iyi oluyor da türkçe ve matematikte kötü. Aslında benim soru bankası da almam lazım da önce elimdeki kitapları bitirmem lazım. Merak edip saydım
Şu şekilde:
Türkçeden 16 kitap,
Matematikten 18 kitap,
Tarihten 26 kitap,
Coğrafyadan 22 kitap,
Anayasadan 6 kitap,
7 tane de eski soru bankası var. Bunlarda eski kitap olduğu için tarihin son konuları yok anayasaları da çözmüyorum eski diye.
İngilizceden de 13 kitabım ve 11 tane de dergim var.
95 tane kpss kitabım varmış. Zaten şimdi kitapçılara girince hiç kitap alamıyorum eski de olsa tüm yayınlar bende var
ingilizceyle birlikte 108 kitabım 11 tane de dergim var. Hepsini bitirmek istiyorum bakalım biter inşallah ama şu da var ki nerdeyse hepsi yarım yarım kitapların o yüzden bitme ihtimali var :))