2014 kpss çalışma günlüğüm


wet var mühendislik okuyorum çok yoğun bir restoranda kasiyer olarak çalışıyorum fast food zncirinde üselik dersaneye gidiyorum kpss ye hazırlanıyorum. nasıl altından kalkıcam bilmiyorum ama b iş bu sene olacak :)
 

he ayrıca açıköğretim de okuyorum 4 ü bir arada oldu galiba üstüne söz nişan hazırlıkları yapıyorum iyi mi
 
senin için yoğun bir sene olacak sanırım :)
alt yapin varsa yapabileceğini düşünüyorum

ewet alt yapım var matı fulleyebiliyorum türkçe 25 26 faln o da dil anlatım eksk. Tek dert tarh coğrafya vat. O da hallolr sanırım inş. Başarılar hepine istenince yapamayacak hiçbirşey yok nasipte varsa
 
merhaba kızlar uzun süre oldu foruma girmeyeli dershane acıldı gidip geliyorum
evde matematikten mutlak değer konusuna geldim biraz kaplumbağa misali yavaşça biraz zor geldi bakalım 105 soru cözdüm 250 yapıp üslü sayılara geçicem
bir ders programı hazırlamam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum bilmiyorum bi yandan aöf sıkıştırıyo onada çalışmam lazım

denemem coğrafya ve vatandaşlık için önerebileceğin konu anlatımı var mı???
 

Coğrafya için şu kitapları önerebilirim:

1)X yayıncılık coğrafya ders notları
2)İhtiyaç sözel ders notları
3)Yargı Coğrafya Soru Bankası
4)Uzman Coğrafya Öğreten
5)Yediiklim Coğrafya konu anlatım ve soru bankası

Anayasa için de yine aynı kitaplar ama anayasa için olanları tabi :))

-----------------------------------------------------------------------------------

Kızlar Ben bu aralar buraya yazmıyorum ama yazılanları okuyorum. Bende bu aralar sıkı çalışıyorum. Hem de tüm işlerim için plan yaptım. Hem işle ilgili çalışıyorum, hem de canım ona bakmak istemezse ingilizce çalışıyorum kpss çalışmaya daha başlamadım. O yüzden buraya pek yazamıyorum :)
 
merhaba bayanlar
ben 8 sene sonra kpss ye hazırlanıyorum şuan aöf 2 yıllık adalet okuyorm
bana ortaöğretim önlisans sorubankası önerebileceğiniz bir yayın evi varmı
 
Merhaba arkadaşlar,
ben 25 yaşındayım, önlisans mezunuyum. ve geçen senelerde önlisans kpss'den çalışmadan ve matematiksiz, 65 aldım, suan dershaneye yazıldım, henüz derslere başlamadık. bu sene biraz matemetik üzerinde dursam sizce 80 85 alabilir miyim? bunu soruyorum biraz da bu olaylar stres ve moral meselesi.
herkese güzel çalışmalar.
 

çok saol denemem hepsini not aldım hemen incelicem :). ne güzel planlamanı yapmışsın bir de ben yapabilsem süper olucak.
 
Bende geldim :) 2014'e hazırlanmaya henüz başlamadım. Modüler set almak istiyorum ama ne alsam karar veremedim. Tam bi yayın evi için karar kılıyorum biri kötülüyor çok kararsız kaldım. Sanırım ihtiyaç yayıncılığın modüler setini alıcam. Sizin fikirleriniz nedir bu konuda? Matematiğim zayıf, onun için antremanlarla matematiği aldım yine burdan önerilerle. Çok memnunum. Daha önce hiç kpssye girmedim sıfırdan başlıycam. Herkese başarılar diliyorum
 

antremanlarla matta soru çözümleri yok onu destekleyici çözümlü mat. edin mutlaka mesela, yediiklim keyifli mat olabilir
konu olarak ihtiyacın modüleri olabilir soru olarakta uzman, yediiklim, beyaz kalem
ve de fem, körfezden ben çok memnun kaldım
 
kızlar benim motivasyonumum inanilmaz düştü ders çalışmak istemiyorum resmen Türkçe Yazım ve noktalama yı bitirdim soru çözüyorum ama halen yanlışlarıım çıkıyor gerçi az soru çözdüm 240-250 gibi bişey oldu ama yanlışım çıkınca daha da moralim bozuluyor.
 

Sadece bir konu anlatımlı kiaptan calısma bence, yeterli olmuyor. Yanlışların o yüzden fazla olabiliri
 

Çok teşekkür ederim. Şimdilik sadece ihtiyaç modüler set aldım. Matematikte ciddi sıkıntılarım var en önce halletmem gereken ders o olacak zaten.
 
merhabalar
coğrafyanın ilk konusunda zorlanıyodum bugun cografyanın ilk konusunu bitirdim 50 soru çözdüm yine gidip bi 100 soru çözüp matematik çalışıcam sizde durumlar ne?
 
merhabalar
coğrafyanın ilk konusunda zorlanıyodum bugun cografyanın ilk konusunu bitirdim 50 soru çözdüm yine gidip bi 100 soru çözüp matematik çalışıcam sizde durumlar ne?
bende bu sıralar tarihle haşır neşirim sadece. dershane konu bitirdikçe konusun kitaplardaki sorularını çözüyorum, onun haricinde tarih çalısıyorum hep
 
Ben sonunda kpssye çalışmaya başlayabildim :)) Kendime güzelce de bir plan yaptım onu uyguluyorum.
Tarihten başladım çalışmaya şu şekilde çalışıyorum. Her hafta tarihten bir konu bitircem.
Nasıl çalışacağımı da 5 adıma böldüm bu adımlar da şu şekilde:

1)Önce 3 tane konu anlatımı seçtim: x yayıncılık,pegem,beyaz kalem
Bunlardan konu çalışcam önemli yerlerin altını çizerek bir kere okuyacağım.

2)Altını çizdiğim 3 kitaptan zihin haritası oluşturcam.Zihin haritasını bilmeyenler için örnek olsun:


3)Zihin haritası bitince onu bir kez okuyup konuyu baştan sona sesli olarak bir kere anlatcam.

4) Belirlemiş olduğum bir soru bankasından (yargı soru bankasını seçtim) o konu ile ilgili soruları çözcem. Bir de çalışmış olduğum konu anlatımlı kitapların da testi oluyor o 3 kitaptaki testleri de çözcem.

5)Bu 4 adımı bitirdiysem de her gün elimde bulunan tarih kitaplarından birini bitircem. Şu an islamiyet öncesi konu çalışmasındayım mesela 4 adımı bitirince elimde bu konuyu içeren tüm kitaplar bitene kadar her gün bi kitaptan çalışcam. Öncelik olarak da konu anlatımlı kitaplara vereceğim onların konusunu okuyup testlerini çözerim. Onlar bitince de sadece soru çözerim soru bankalarımdan. Bu aşamaya geçince de diyelim bir saatte bir kitabı bitirdim her gün artan vaktimde de 2. konuya geçip onun birinci aşamasına başlyacağım. Bu şekilde de elimdeki kitapların hepsinden ilk konuyu bitirmeden ikinci konuya da geçmiş olacağım. Böyle yapmamın sebebi de ilk konuyu bitireyim diye bekleyince çok vakit kaybı olması ve de aynı konuyu çalışmaktan fenalık gelmesi :))

Bu şekilde tarih dersini mart sonunda bitirmiş olacağım. Tabi nisan başı yds sınavı da var dolayısıyla mart sonuna kadar ingilizceyi de bitirmek zorundayım. Onun için de şöyle bir plan yaptım tarih dersi ile birlikte yürütcem. Aralık ayında gramer konulrını bitircem. Ocak ayında full kelime ezberleme ve paragraf soru çözümü üzerine gitcem. Şubat ayında taktik falan çalışcam. Mart ayını da deneme çözme soru çözme ve kelime gramer tekrarlarına ayırcam .Nisan ayında da yds'den kurtulmuş olcam, tarih de bitmiş olacak ve coğrafya ile türkçe çalışmaya başlayacağım. Mayıs ayında da anayasa ile matematik geometri çalışcam. Hazirana konular bitmiş olacak ve bol deneme bol tekrarla haziran ayını da geçirip sınava hazır olmuş olacağım inşallah :))

Siz neler yapıyorsunuz bakim :)) Topiiği bu kadar boş bırakmayın ki birbirimizi gaza getirelim
 





ne güzel bir program oluşturmuşsun :)
bu sene senin için baya yoğun ve tempolu bir sene olacak gibi görünüyo

ben bir türlü programımı oluşturamadım elime ne gelirse çözüyorum
bir de matematik eksiğim var ona ağırlık veriorum bu da diğer derslerin aksamasına neden oluyo matematikte köklü sayılara geçtim kursta rasyonel sayılara geldik bu şekilde tekrarları da yapmış oluyorum. tarih bilgim fena sayılmaz ama coğrafya da eksiklerim var bir an önce yeni kitaplar alıp baslamam lazım

bu hafta aöf sınavlarım var şu hafta bir geçse derslere daha rahat odaklanıcam

bir de linkini paylaşmış olduğun müzikleri indirdim mp3 atıp ders çalışırken dinliycem :)
 
zihin haritası çıkarmayı bende düşünüyorum beyaz kalemin tarih için hazırladığı talolaştırma kitabı var ondan alıp kendim yazmayı düşünüyorum çünkü bazı kitaptalar bilgi yönünde uyuşmuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…