2014 kpss çalışma günlüğüm

ders ders çalışmayı desteklemen benide aynı dusuncelerde olmam beni mutlu etti. Sen beni mutlu ettin ama ben seni üzeyim biraz :) yds elektronik olacak bu sene ve speaking reading writing listening içerecek bilgin olsun kursa gidersen yds için daha iyi olur ama madem bunlar var yds de ydsnin alternatifi ve daha kolayı olan ieltsi tercih etmeni öneririm.

ales ve dil puanın cok iyiyken oyp basvurusu yaptınmı asistanmısın neden kpss ?

Bunun bu sene uygulamaya geçeceği kesin mi? Sınav takviminde sınav tarihi tek tarih gözüküyor, oysa elektronik ortamda olması için Toefl'daki gibi randevu almak gerekiyor. Bu sene olmaz diye düşünmüştüm ben. :26:
 
osym başkanı 2014 de yabancı dil sınavıyla baslayacagız 2015 de tüm sınavlarda uygulayacagız demişti yani ben oyle okumustum haberde
 
Olsun elektronik olsun toefl'a da girmiştim onu da hallederiz :)) Çalışınca her şey oluyor. oyp başvurusu yapmadım. Asistan değilim sadece o zamanlar iş başvurularında bu şartlar isteniyordu o yüzden gerekiyordu bu puanlar bana. Şimdi de dil tazminatı için gireceğim yds'ye.

keske oyp yapsaymışsın :)
 
osym başkanı 2014 de yabancı dil sınavıyla baslayacagız 2015 de tüm sınavlarda uygulayacagız demişti yani ben oyle okumustum haberde

Anladım. Ben de okudum o haberi de yetişmez diye düşünmüştüm. Bakalım nasıl olacak. En iyi sınav merkezini yakalamak gerek. Yoksa rezil oluyor sınav vallahi. :KK50:
 
keske oyp yapsaymışsın :)
Ben kendi işimi seviyorum ya öğretim görevlisi olmak hiç ilgimi çekmiyor. Master doktora oku oku bitmez bir de araştırmalar makale yazmalar makale okumalar fenalık gelir bana. Yüksek lisans dersi almıştım o bile bunaltmıştı beni makale okumayı hiç sevmiyorum. Bir de ingilizce makaleleri anlayana kadar canım çıkmıştı. Sanki insanlar anlamasın diye yazılmış gibi gelmişti bana :KK1:
Bakalım yds için de şimdilik bi ses çıkmadı elektronik yapsalar nasıl nerde yapacaklar bakalım. Sistemin değişmesi çok da farketmez sonuçta herkes için sistem değişiyor.
 
Ben kendi işimi seviyorum ya öğretim görevlisi olmak hiç ilgimi çekmiyor. Master doktora oku oku bitmez bir de araştırmalar makale yazmalar makale okumalar fenalık gelir bana. Yüksek lisans dersi almıştım o bile bunaltmıştı beni makale okumayı hiç sevmiyorum. Bir de ingilizce makaleleri anlayana kadar canım çıkmıştı. Sanki insanlar anlamasın diye yazılmış gibi gelmişti bana :KK1:
Bakalım yds için de şimdilik bi ses çıkmadı elektronik yapsalar nasıl nerde yapacaklar bakalım. Sistemin değişmesi çok da farketmez sonuçta herkes için sistem değişiyor.

ben oyp cok istiyorum ama yds de kendime guvenmiyorum o yuzden :KK43:
 
çokkk tşk ederim canımcımmm ama bunlar en kolay konulardı daha yeniyim temel kavramlar ve işlemde okadar yaptım bugun sayı tabanlarına gececem ev işlerimi bitirdim yemegimide yedim :KK1: derse oturmadan bi bakayım dedim inşallah onu hallederim ama benim konu çalışması 5 6 günü alıyor 2günde soru cözüyorum sanırım yavas gidiyorum :KK1:

bende yavaşım okadarki kaplumbağ gibi dgs de battım bu yüzden ....zaman geçtikçe hızlanırız emek verdikçe olacak
 
Önce işle ilgili projeyi aylardır salladığım için gecegündüz ona çalışı olabildiğince erken bitircem. Bu arada belki 1-2 ay kpss bekleyecek ama olsun proje bitince daha iyi odaklanabileceğim. Projeden sonra da elimde yds kitapları var. Ydsye de 5 ay var bir ay sadece proje ile geçeceğinden geriye 4 ayım kalıyor. 4ayın 1 ayını da ingilizce taktik konu ne varsa onları çalışarak geçircem. Ondan sonraki aylarda ingilizce deneme test soru çözümü ve kelime ezberleme yapcam. Tabi bunları yaparken mesela o gün 50 kelime ezberlediysem de geriye kalan vakitte de kpss türkçe çalışmaya başlarım.Bu şekilde bir dersin konusunu bitirip soru çözmü kısmına geçtiğimde diğer dersin konu kısmını çalışmaya devam edeceğim. Her dersi böyle teker teker bitirmiş olacağım. İnsan erteledikçe erteliyor. Gerçekten bayram tatili çalışmak için büyük bir fırsattı benim için. Hafta içi işten gelince insan yorgun oluyor erteleme bahane bulma potansiyeli de tavan yapıyor. Ama ne kadar çok zorluk o kadar çok başarı demektir. Mesela benim matematiğim iyidir. Gidip kpssde matematiği full yapınca bu bir başarı olmuyor benim için. Ama matematikten 2-3 net anca yapan biri kpssde matematiği fullerse bu çok büyük bir başarıdır.

Bu kadar yazınca düşününce şu sonuca vardım. İnsan büyük parçayı düşününce korkuyor ama o büyük parçayı küçük parçalara bölerseniz. Bebek adımlarıyla ilerlerseniz iş çok kolaylaşıyor.Ve de sadece o küçük parçayı düşünüp o parçaya odaklanmak daha da kolay oluyor. Bu yüzden sanırım kpssde ders ders ilerlemek mantıklı aslında. Oturup tüm dersleri düşününce insan strese girebiliyor ama sadece türkçe çalışırsanız o an sadece o derse odaklanıyorsunuz. Ama bunu yaparken de türkçe bitti diye matematiğe geç,p türkçeye hiç bakmamak da çok yanlış. Tükçeden 1-2 saat soru çözüp geri kalan vakitte matematik çalışmak daha mantıklı. Böylece çalışılan dersler de unutulmaz. Beni zorlu bir yol bekliyor yapacak çok işim var. Şimdi kendime söz verdim çalışmaya başlıyorum.

Bu arada konsantrasyon sorunu stres için de ben melik duyaruın konsantrasyon seti var ordaki müzikleri açıyorum çalışırken. Gerçekten stresi yok ediyor çalışmaya daha iyi odaklanıyorsunuz. Ama bu müzikleri kulaklıkla dinlemek gerekiyor. İndirmek isteyen olursa diye de paylaşıyorum: Melik Safi Duyar Largo Seti (Barok ritminde müzik parçaları)

Bu mizkleri youtube'dan da dinleyeblirsiniz:Konsantrasyon müziği - YouTube

Çok uzun yazdım vaktinizi aldım kusura bakmayın içimi dökesim geldi :)) Burası kpss günlüğü olduğu için günlük gibi yazdım bende.

Denemem çok güzel ifade etmişsin. İşleri bir bütün olarak gördüğümüz için gözümüzü korkutuyor, çoğunlukla erteliyoruz. Ertelediğimizde de hem bize sıkıntı olarak, hemde artarak geri dönüyor. En mantıklısı dediğin gibi parçalara ayırmak ve öyle ilerlemek.

Benimde bugün dershanem açılıyor, artık daha programlı ilerlerim. Bugüne kadar hiç çalışmadığım test çözmediğim günler çok oluyordu, artık en kötü ihtimal 1 testte olsa çözerim inşallah.
 
Lovely angel bende aynı durumdayım. O kadar çok yapılacak işim var ki ama hiç birini yapamıyorum içimden gelmiyor bu da beni daha çok strese sokuyor. Düşündüm niye çalışamıyorum noldu bana niye böyle oldu diye. Sonra farkettim her şeyi düşününce nasıl olsa yetişmez diye karamsarlığa kapıldığımı moralimin bozulduğunu o yüzden de çalışmaktan kaçtığımı farkettim. Sürekli başka şeylerle uğraşıyorum kaç gündür sırf çalışmamak için ve çalışmadığım aklıma gelmesin kendimi kötü hissetmeyim diye oyalanıyorum. İşte bilgisayarda oyun oynuyorum aklıma çalışmadığım gelince kendimi suçlu hisediyorum hemen tvyi açıyorum kendimi rahatlatmak için :KK1: Baktım o da sarmadı dışarı çıkıp geziyorum o da bitince kendimi bir şeyler yerken buluyorum sıkıntıdan sürekli yemek yiyorum ya iş buluyorum yapacak bir şeyler. Ve de sürekli her şeyi erteliyorum. Ertelediğim işler o kadar birikti ki. Sözde mayıs ayında kpssye çalışmaya başlamıştım hiç bir tane kitabım bitmedi. Konu olarak da yarım yamalak bitirdiklerim oldu. Sonra elimde işle ilgili bir proje var onu çoktan bitirmiş olmam gerekirdi salladıkça salladım hala bekliyor. Kpss dışında yds var ona da 5 ay kaldı. Bunların dışında kitap okumak istiyorum ona hiç vaktim kalmıyor. Bir sürü okunacak kitap artı kpss yds kitapları işteki projem bunlar aklıma geldikçe strese girdiğimi hissettim ve de bu işlerin hepsinden kaçıyorum kaçtıkça stresim de git gide artıyor. Moralim bozuluyor depresyona giriyorum :)) Ne kadar iç açıcı konuştu galiba dimi :))

Sonra durdum dedimki bu böyle olmayacak. Nereye kadar erteleyeceğim ama nerden nasıl başlayacağım hangi işe çalışcam onu da bilemedim. 5 tane kpss dersi artı bir de ingilizce etti 6 ders. Birde işteki proje olayı var o da çok vaktimi alacak bir şey. Sürekli soruyorlar ne zaman bitecek diye bende çalışıyorum devam ediyor diyorum oysa hiç de çalışmıyorum yani. İnşallah birileri bana bir şey sormaz diye kaçacak delik arar oldum huzursuzum inanılmaz derecede. Ama buna bir son vermem gerekir biliyorum kaçarak işler daha kötü bir hal alıyor. Bunları düşününce kendime güldüm :)) Çocuk gibiyim diye.

Sonra aklıma eski bir anım geldi. Bir keresinde kpds ye hazırlanıyordum. DAha doğrusu hazırlanmak istiyordum ama dersin başına oturunca çok sıkılıp kalkıyordum bir türlü yapamıyordum en son sınava 3 ay kalmıştı sözde ben sınava 7-8 ay önce çalışmaya başlamıştım. İnanılmaz tutuşmuştum napcam diye. Üstelik sadece kpds değil Alese de başvurmuştum. kpdsden 70 üzeri alesten de 90 üstü bir puan almam gerekiyordu. ALEse bir kaç kere girmiştim hep 80 alıyordum süre yetişmiyordu nasıl 90 üstü alacaktım. Kpds için de evde geçmiş yılların sınavlarından birini çözdüm ondan da 45-55 arası bir puan almıştım tam kaç olduğunu hatırlamıyorum. Ve de ALES sınavı kpds'den tam 2 hafta sonraydı. 3 ayım var iki tane sınavım var nasıl çalışmalıyım ingilizce çok zor. İngilizce kelime dağarcıığım zayıf paragrafları anlamıyorum bile sallıyordum. İngilizceye ağırlık versem ALES kalacaktı. Çıkmaza girmiştim yine nasıl çalışsam karar veremiyordum ve çok strese girmiştim. ALESte daha iyi olduğum için önce ona bakmaya karar verdim. ALES konu anlatımını 2-3 haftada bitirdim sonra geriye denemeler kaldı. Ondan sonra kendimi ingilizce çalışmaya verdim. SAbahları bir tane ALES denemesi çözüp geri kalan vakitte ingilizce çalışıyordum günde 6-7 saat çalışıyordum bu şekilde. 3 saati ALES denemesiydi. geri kalan 3-4 saatte ingilizce çalışmasıydı. Bu şekilde 3 ay çok sıkı çalıştım. İngilizceden 82 ALESten de 92 aldım. Aklıma bu geldi yine aynı şekilde çalışmaya karar verdim.

Önce işle ilgili projeyi aylardır salladığım için gecegündüz ona çalışı olabildiğince erken bitircem. Bu arada belki 1-2 ay kpss bekleyecek ama olsun proje bitince daha iyi odaklanabileceğim. Projeden sonra da elimde yds kitapları var. Ydsye de 5 ay var bir ay sadece proje ile geçeceğinden geriye 4 ayım kalıyor. 4ayın 1 ayını da ingilizce taktik konu ne varsa onları çalışarak geçircem. Ondan sonraki aylarda ingilizce deneme test soru çözümü ve kelime ezberleme yapcam. Tabi bunları yaparken mesela o gün 50 kelime ezberlediysem de geriye kalan vakitte de kpss türkçe çalışmaya başlarım.Bu şekilde bir dersin konusunu bitirip soru çözmü kısmına geçtiğimde diğer dersin konu kısmını çalışmaya devam edeceğim. Her dersi böyle teker teker bitirmiş olacağım. İnsan erteledikçe erteliyor. Gerçekten bayram tatili çalışmak için büyük bir fırsattı benim için. Hafta içi işten gelince insan yorgun oluyor erteleme bahane bulma potansiyeli de tavan yapıyor. Ama ne kadar çok zorluk o kadar çok başarı demektir. Mesela benim matematiğim iyidir. Gidip kpssde matematiği full yapınca bu bir başarı olmuyor benim için. Ama matematikten 2-3 net anca yapan biri kpssde matematiği fullerse bu çok büyük bir başarıdır.

Bu kadar yazınca düşününce şu sonuca vardım. İnsan büyük parçayı düşününce korkuyor ama o büyük parçayı küçük parçalara bölerseniz. Bebek adımlarıyla ilerlerseniz iş çok kolaylaşıyor.Ve de sadece o küçük parçayı düşünüp o parçaya odaklanmak daha da kolay oluyor. Bu yüzden sanırım kpssde ders ders ilerlemek mantıklı aslında. Oturup tüm dersleri düşününce insan strese girebiliyor ama sadece türkçe çalışırsanız o an sadece o derse odaklanıyorsunuz. Ama bunu yaparken de türkçe bitti diye matematiğe geç,p türkçeye hiç bakmamak da çok yanlış. Tükçeden 1-2 saat soru çözüp geri kalan vakitte matematik çalışmak daha mantıklı. Böylece çalışılan dersler de unutulmaz. Beni zorlu bir yol bekliyor yapacak çok işim var. Şimdi kendime söz verdim çalışmaya başlıyorum.

Bu arada konsantrasyon sorunu stres için de ben melik duyaruın konsantrasyon seti var ordaki müzikleri açıyorum çalışırken. Gerçekten stresi yok ediyor çalışmaya daha iyi odaklanıyorsunuz. Ama bu müzikleri kulaklıkla dinlemek gerekiyor. İndirmek isteyen olursa diye de paylaşıyorum: Melik Safi Duyar Largo Seti (Barok ritminde müzik parçaları)

Bu mizkleri youtube'dan da dinleyeblirsiniz:Konsantrasyon müziği - YouTube

Çok uzun yazdım vaktinizi aldım kusura bakmayın içimi dökesim geldi :)) Burası kpss günlüğü olduğu için günlük gibi yazdım bende.
canım benim çok güzel yazmışın çok doğru söylüyosun bende dün yeniden çalışmaya başladım inş. devamı gelir benimde kpssden 85 üstü almam lazım rabbim yardımcımız olsun
 
Kızlar bugün haftanın son dersinede girdim. 1 haftada edindigim dershane tecrubesi:
- Bize henüz bir açıklama yapilmadi ama suanki ders programımızda geometri ve anayasa yok. Sanırım daha zaman var diye 2. Dönem verecekler.
- Dershane konuları yavaş işliyor. Çünkü ayrıntılarıyla güzel anlatılıyor. Dershane başında konuları dershaneyle yürütmeyi planlamistim ama ilk konuların bitmesini beklemek 2 hafta boş oturtacak beni. Bunun için 2. Dönem işlenecek olan anayasa ve geo. Konularını calisip testlerini cozmeye karar verdim. Bugün 2 kaynaktan anayasa çalışıyorum. Dershanenin verdiği yediiklim ve elimdeki x yayıncılık ders notlarindan.
-Bugün yaptığım bir analizde sinava bir yıldan az 11 kaldı diye düşündüm. Son birayı da deneme cozmeyi düşünürsek kaldı 10 ay :18: yani 300 gün. Toplam ders konusunu kaba taslak topladığımda da 65 konu var. Yani her konuyu 4-5 günde calisip tüm elimizdeki kaynakların çözmeliyiz ki ancak zaman yetişiyor. ( gerçi her konu çalışmak bu kadar surmez , mesela ben matematikten her problem için bu kadar süre harcamam ama dediğim gibi kaba taslak bir hesap) Bu durumda hiçte fazla zamanımız yokmus onu gördüm.

Siz neler yapiyorsunuz ?
 
Sevgili 2014 kpss günlüğüm,
Bugünkü planim
-geometri'nin ilk konusunun videosunu izlemek
-anayasa'nin ilk konusunu çalışmak( dün akşam çalıştım 13 sayfa kaldı)

+ olarak biraz sonra mutfak halimi makine ile yikayacagim, akşama yemek yapacağım, elbise dolabimi duzenleyecegim. Ev hanimi olup ders çalışmak çok zor:KK50:
 
Kızlar merhaba bu yıl bende hazırlanıyorum , çalışmaya başladım bile .. Bir dershaneyle konuştum henüz kayıt yapmadık ama hafta sonu derslerine katılacam. Yalnız kafam çok karışık , açıköğretimden öğrenimime devam ediyorum aynı zamanda 1 2 ay içerisinde işe başlıycam. Zaten derslerim ağır , işi okulu ve kpss yi aynı anda yürütebilir miyim diye, sıkı bir program yapamaz çalışamazsam diye korkuyorum. Açıkçası kendime güvenimde yok :KK50:
Bu yıl atanamazsam okul bitince yeniden girecem sınava..
Benim gibi hem çalışıp hem okuyan hemde kpss ye hazırlanan var mı ? Çalışma programınız nasıl yardımcı olur musunuz kafam çok karışık :44:
 
Kızlar merhaba bu yıl bende hazırlanıyorum , çalışmaya başladım bile .. Bir dershaneyle konuştum henüz kayıt yapmadık ama hafta sonu derslerine katılacam. Yalnız kafam çok karışık , açıköğretimden öğrenimime devam ediyorum aynı zamanda 1 2 ay içerisinde işe başlıycam. Zaten derslerim ağır , işi okulu ve kpss yi aynı anda yürütebilir miyim diye, sıkı bir program yapamaz çalışamazsam diye korkuyorum. Açıkçası kendime güvenimde yok :KK50:
Bu yıl atanamazsam okul bitince yeniden girecem sınava..
Benim gibi hem çalışıp hem okuyan hemde kpss ye hazırlanan var mı ? Çalışma programınız nasıl yardımcı olur musunuz kafam çok karışık :44:

Eğer çalışmak zorunda değilsen sadece kendini derse ver derim, ama çalışmak zorundaysan, yıne gıt dershaneye kazanamazsan bile açıkoğretim bittikten sonraki sınav için alt yapın olmuş olur.
 
Kızlar bugün haftanın son dersinede girdim. 1 haftada edindigim dershane tecrubesi:
- Bize henüz bir açıklama yapilmadi ama suanki ders programımızda geometri ve anayasa yok. Sanırım daha zaman var diye 2. Dönem verecekler.
- Dershane konuları yavaş işliyor. Çünkü ayrıntılarıyla güzel anlatılıyor. Dershane başında konuları dershaneyle yürütmeyi planlamistim ama ilk konuların bitmesini beklemek 2 hafta boş oturtacak beni. Bunun için 2. Dönem işlenecek olan anayasa ve geo. Konularını calisip testlerini cozmeye karar verdim. Bugün 2 kaynaktan anayasa çalışıyorum. Dershanenin verdiği yediiklim ve elimdeki x yayıncılık ders notlarindan.
-Bugün yaptığım bir analizde sinava bir yıldan az 11 kaldı diye düşündüm. Son birayı da deneme cozmeyi düşünürsek kaldı 10 ay :18: yani 300 gün. Toplam ders konusunu kaba taslak topladığımda da 65 konu var. Yani her konuyu 4-5 günde calisip tüm elimizdeki kaynakların çözmeliyiz ki ancak zaman yetişiyor. ( gerçi her konu çalışmak bu kadar surmez , mesela ben matematikten her problem için bu kadar süre harcamam ama dediğim gibi kaba taslak bir hesap) Bu durumda hiçte fazla zamanımız yokmus onu gördüm.

Siz neler yapiyorsunuz ?
canım bende dershaneye kayıt yaptırdım bugün başlıyorum evde çalışmaya devam ayrıca bilgisayar kursumda devam ediyor benim sınavım temmuzda kalan zamanım daha kısa:26::26:
Kızlar merhaba bu yıl bende hazırlanıyorum , çalışmaya başladım bile .. Bir dershaneyle konuştum henüz kayıt yapmadık ama hafta sonu derslerine katılacam. Yalnız kafam çok karışık , açıköğretimden öğrenimime devam ediyorum aynı zamanda 1 2 ay içerisinde işe başlıycam. Zaten derslerim ağır , işi okulu ve kpss yi aynı anda yürütebilir miyim diye, sıkı bir program yapamaz çalışamazsam diye korkuyorum. Açıkçası kendime güvenimde yok :KK50:
Bu yıl atanamazsam okul bitince yeniden girecem sınava..
Benim gibi hem çalışıp hem okuyan hemde kpss ye hazırlanan var mı ? Çalışma programınız nasıl yardımcı olur musunuz kafam çok karışık :44:
sarfansarı ile aynı fikirdeyim çalışmak zorunda değilsen kpssye hazırlan derim ama hepsini bir arada yürütebilirsin istiyorsan tabi bende haftada üç gün bilgisayar kursuna gidiyorum hafta sonu dershane 3 yaşında benden sürekli ilgi isteyen bir oğlum var:KK55::KK55: durumlar böyle
 
canım bende dershaneye kayıt yaptırdım bugün başlıyorum evde çalışmaya devam ayrıca bilgisayar kursumda devam ediyor benim sınavım temmuzda kalan zamanım daha kısa:26::26:

sarfansarı ile aynı fikirdeyim çalışmak zorunda değilsen kpssye hazırlan derim ama hepsini bir arada yürütebilirsin istiyorsan tabi bende haftada üç gün bilgisayar kursuna gidiyorum hafta sonu dershane 3 yaşında benden sürekli ilgi isteyen bir oğlum var:KK55::KK55: durumlar böyle


Hangi dershaneye yazıldın canım ?
 
iyi bayramlar :)

Bayram hediyenizi takdim edeyim :)


Matematik

01 - Temel Kavramlar I.flv (163,53 MB)
02 - Temel Kavramlar II.flv (148,27 MB)
03 - Doğal Sayılarda Bölme.flv (162,15 MB)
04 - Asal Çarpanlarına Ayırma - Ebob Ekok I.flv (170,63 MB)
05 - Asal Çarpanlarına Ayırma - Ebob Ekok II.flv (162,43 MB)
06 - Rasyonel Sayılar.flv (151,50 MB)
07 - Basit Eşitsizlikler ve Mutlak Değer.flv (156,41 MB)
08 - Mutlak Değer.flv (167,49 MB)
09 - Üslü Sayılar.flv (150,89 MB)
10 - Köklü Sayılar.flv (135,19 MB)
11 - Çarpanlarına Ayırma I.flv (140,32 MB)
12 - Çarpanlarına Ayırma II.flv (130,72 MB)
13 - Oran Orantı.flv (138,87 MB)
14 - Sayı Kesir Problemleri.flv (155,66 MB)
15 - Yaş İşçi Havuz Problemleri.flv (180,57 MB)
16 - Hareket Problemleri.flv (139,44 MB)
17 - Yüzde Problemleri.flv (148,07 MB)
18 - Grafik Problemleri.flv (149,56 MB)
19 - Kümeler.flv (160,76 MB)
20 - İşlem ve Modüler Aritmetik.flv (162,77 MB)
21 - Permütasyon Kombinasyon.flv (165,37 MB)
22 - Olasılık.flv (158,33 MB)
23 - Gometri I.flv (167,28 MB)
24 - Gometri II.flv (149,50 MB)
25 - Gometri III.flv (188,62 MB)


Tarih

01 - İslamiyet Öncesi Türk Devletleri.flv (199,36 MB)
02 - İslamiyet Öncesi Türk Devletleri II.flv (241,03 MB)
03 - İslamiyet Öncesi Türk Devletleri III - Türk İslam Devletleri I.flv (206,97 MB)
04 - Türk İslam Devletleri I.flv (217,94 MB)
05 - Türk İslam Devletleri II.flv (202,19 MB)
06 - Osmanlı Kültür ve Uygarlık.flv (246,61 MB)
07 - Osmanlı Kültür ve Medeniyet.flv (182,70 MB)
08 - Veraset - Toprak.flv (194,07 MB)
09 - Ordu - Ekonomi.flv (192,75 MB)
10 - Eğitim Toplum.flv (182,26 MB)
11 - Sorular-Osmanlı İslahat Hareketleri.flv (204,39 MB)
12 - 17.Yüzyıl Hareketleri - 18. Yüzyıl Hareketleri.flv (179,32 MB)
13 - II Murat Dönemi.flv (195,34 MB)
14 - Tanzimat Dönemi.flv (187,02 MB)
15 - Islahat Hareketleri.flv (204,84 MB)
16 - 1909 Anayasa Değişiklikleri.flv (186,38 MB)
17 - I. Dünya Savaşının Nedenleri.flv (161,09 MB)
18 - I. Dünya Savaşı Sonucları.flv (116,13 MB)
19 - İzmirin İşgali.flv (193,92 MB)
20 - Kongreler.flv (210,16 MB)
21 - I. TBMM Dönemi.flv (160,33 MB)
22 - Kurtuluş Savaşı Cepheler.flv (199,45 MB)
23 - Mudanya Ateşkes Antlaşması - Lozan - II.TBMM.flv (189,88 MB)
24 - 1921-1924 Anayasası - İsyanlar .flv (212,32 MB)
25 - Mudanya Ateşkes Antlaşması.flv (235,64 MB)
26 - İlkeler ve Cumhuriyet Dönemi.flv (265,15 MB)
27 - Çağdaş Türk Tarihi I.flv (216,56 MB)
28 - Çağdaşa Türk ve Dünya Tarihi II.flv (180,05 MB)
29 - Çağdaşa Türk ve Dünya Tarihi III.flv (199,38 MB)
30 - Çağdaşa Türk ve Dünya Tarihi IV.flv (274,69 MB)
31 - Tarih Soru Çözümü.mp4.flv (173,94 MB)
32 - Tarih Genel Tekrar A Grubu.flv (496,52 MB)


Coğrafya

01 - Türkiye'nin Coğrafi Konumu.flv (192,95 MB)
02 - Türkiyenin Fiziki Coğrafyası.flv (214,62 MB)
03 - Türkiyenin Fiziki Coğrafyası - Türkiyenin İklimi.flv (182,13 MB)
04 - Türkiyenin İklimi II.flv (271,44 MB)
05 - Türkiyede Nufüs ve Yerleşme.flv (194,12 MB)
06 - Ekonomik Coğrafya Tarım ve Hayvancılık.flv (198,35 MB)
07 - Ekonomik Coğrafya Turizm - Ticaret - Ulaşım - Bölgeler I.flv (215,12 MB)
08 - Bölgeler II - Çıkmış Sorular.flv (192,85 MB)
09 - Genel Tekrar.flv (386,29 MB)



Not-1 : "Ücretsiz Download" butonuna bastıktan sonra 30 sn. geriye sayar. Sonra resimdeki karakterleri kutuya yazıp Enter tuşuna basarsanız inmeye başlar. İkinci dosyayı indirmek için bir sure beklemenizi isteyebilir. Beklemek istemiyorsanız modeminizi kapatıp açın ve indirmeye devam edin.

Not-2 : Eğer Bilgisayarınız bu video uzantısını desteklemiyorsa internetten KLite Codec Pack yazıp indirip kurmalısınız. Kurarken tüm seçenekleri işaretlemeye özen gösterin :) bulamayanlar için BURAYI TIKLAYIN

Not-3 : Dosyalar 1 ay sonunda siliniyor malesef indirmek için acele edin :)

canım çok geç farkettim çok sağolasın :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16::KK16::KK16:
 
X