- 26 Mayıs 2011
- 42
- 8
- 48
- Konu Sahibi Safransari
-
- #2.281
Inşallah
Yakın zamanda senden de hayırlı haberi duyacakmisim gibi içime doğuyor
inşallah canım adetın 11.gunu doktora gıttım 16mm yumurtam vardı 4-5 gune çatlar dedı doktor bugun 19mm olması lazım ama dun çatladı sanırım 18 mm yken sag kasıgımda çok hareketlenme ve agrı oldu yumurtlama akıntısıda kesıldı bugün inşallah olur bu ay
Sadece yumurtlama haftasına bağlı kalmayın. Çünkü diğer haftalar da az da olsa ihtimal var ve nezaman tutacağı hiç belli olmuyor.
Benim hamile kaldığım ay göç yumurtlama belirtim akintim olmamıştı. Hoca umutlu değildim. Ama rabbim nasip etti çok şükür
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsunMeslektasım nasılsın?
Hamıle oldugunu okudum.
Hayırlı olsun.
Rabbım kucagına almayı da nasıp etsın. :)))
slm kızlar nası gıdıyor
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
Hayırlı zamanda sana da hayırlı bir ea kismet olur, hayırlı evlatlariniz olur inşallah
Calismalar nasıl gidiyor ?
havalar ısındıkça zorlaşıyor çalışmak
murat yayınlarının denemesini aldım bugün. pegem çok sıktı canımı. deneme mi zor ben mi yapamıyorum anlamadım
eşim 2 güne bir çöz diyor. yoksa daha önceden haftada 1 çözüyordum bu aralar sıklaştırdım eşimin lafına bakarakDevrim konuları tamamen bitirdin mi, tekrarlarini yaptın mi ?
Çok sık deneme çözme bence
Son 1 ay yogunlastir
eşim 2 güne bir çöz diyor. yoksa daha önceden haftada 1 çözüyordum bu aralar sıklaştırdım eşimin lafına bakarakyoksa bende istemiyorum bu kadar sık çözmeyi.
coğrafya tekrarı yaptım . . çdt bitti. vatandaşlığım daha bitmedi . idareye geçtim.dil bigisi var. matematikten problemler , üslü-köklü sayılara bakcam tekrar.soru kaçırıyorum bazen.
geçenerde başka bi topikte okumuştum. günde 600-800 soru çözüyordum demiş biri. bende 600 soru çözebilsem keşke.
sen nasılsın, bebeğin nasıl ?
Bugün basari yayıncılık diye bir denemeye girdim
70,5 netim var
Moralim yerlerde
Denemem neredesin bu aralar
başarı yayıncılığıda ilk kez duyuyorum. sıkma canını.yayınevinin adı bile pek duyulmamış. soruları da çok kasmışlardır muhtemelen:26:
sen çalışmalarına aynen devam et. ipi göğüsleyeceksin eylülde inşallah.
o videolari bitirmedim desem inanir misin.osmanli kultur medeniyete geldim biraktim. zaman aliyor fazlasiyla.temelim vardi zaten bosa almis oldum videolari.nette dolaşanlardan cok farkli degil. sen bilirsin yine de.
ders notlari kitabi var yaninda hediye.o kitabin aynisini okuyor.ayriyetten o kitabi alirdim bilseydim.
balyoz soru bankasini oneriyorum ama. cok guzel sorulari var
Inşallah canım
Senin hakan dede videolarin nasıl gidiyor, bende alsam mi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?