- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.319
- 798
- Konu Sahibi Safransari
-
- #2.061
Beta hcg 2753 canım.canım kaç cıktı bthcg hamılelık belırtın varmıydı yazsana ay çok sevındım topıgımızın ılk hamişi
Polisesi denemem in söylediklerine katılıyorum, derse odaklar sadece gürültü yokmus gibi davran
Zaten kendimizi sessiz ortama alistirmamiz gerekiyormuş. Farklı yerlerde deneme yapin diyorlar hatta. Arkadaşım parka gider deneme cozermis
Devamlı sessiz ortamda çalışmak, sınav günü küçük ses bile ilgi dağılmasına neden oluyormuş. Inşallah en kısa sürede gürültüleri biter.
Bu arada kızlar hamileyim
Sınavdan sonra doğum denk gelecek şekilde istiyordum. 30 uma girmeden çocuk sahibi olmak için2. Ay denememizde rabbim nasip etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Doğumun inşallah ocak sonuna denk geliyor.
sarfansari çok sevindim yaa :118:
Allah hayırlı güzel sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah :))
Ya sanki kendimin çocuğu olacakmış gibi bi heyecanlandım haa
Bebişin az erken gelirse oğlak olur çalışkan olur benim gibi
safransarı hayırlı uğurlu olsun. allah kucağına almayı da nasip etsin
Teşekkür ederim
Bende aralık 25 oğlak burcuyum denemem, ama senin kadar çalışkan değilim. Inşallah bebisim aylin teyzesi kadar zeki olur
Kaç gündür hamile forum sitelerinde geliyordum, hamilemuyimdir, hamilelik belirtileri........ bugün ogrenince girmedim pek.kendimi boşlukta hissettim
Aklıma sınav sonrası geldi, inşallah güzel puanlar alır boşluğa dusmeyiz.
Yogunluktan giremiyordum ama güzel haberi duyunca geldim hepimiz teyze oluyoruz:).sarfansari icin cok cok mutlu oldum.
Rabbim saglikla huzurla hayirlisi ile dunyaya gelmesini nasip eylesin.
Bugun gune güzel basladim
Biz artik yolcuyuz istedigim gibi calisamiyorum ama elimden geleni de yapiyorum.
Bende oglak burcuyum kizlar ocak kiziyim :))
Polisesi canim siirt hakkindaki bilgilerin icin tesekkur ederim .bizde gidince yeni seyler ogrenirsek brnde seni ordan bilgilendiririm artik
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yogunluktan giremiyordum ama güzel haberi duyunca geldim hepimiz teyze oluyoruz:).sarfansari icin cok cok mutlu oldum.
Biz artik yolcuyuz istedigim gibi calisamiyorum ama elimden geleni de yapiyorum.
Polisesi canim siirt hakkindaki bilgilerin icin tesekkur ederim .bizde gidince yeni seyler ogrenirsek brnde seni ordan bilgilendiririm artik
Merhab bende uzun zamandır çalışıyorum çok şükğr genel kültürüm ful ama genel yetenek de çok sıkıntılıyım özellikle varandaşlık ne yapacam bilmiyorum bol bol test çözüp konu çalışmama rağmen sinir oluyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş emeklerimiz boşa çıkmaz
Merhab bende uzun zamandır çalışıyorum çok şükğr genel kültürüm ful ama genel yetenek de çok sıkıntılıyım özellikle varandaşlık ne yapacam bilmiyorum bol bol test çözüp konu çalışmama rağmen sinir oluyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş emeklerimiz boşa çıkmaz
Ne kadar zamandır çalışıyorsun canım ne güzel full yapıyorsun benim her denemeden sonra elim ayağım titriyo saçma sapan yanlışlar yapıyorum ne zaman düzelicek bilmiyorum bazen umutsuzluğa düşüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef hiçbir derste tamam bu artık diyemiyoruz. Hep bir eksiklikler çıkıyor.
Elimizden geleni yapacağız attik. Sonrası kader.
Bir yıldır falan yarım dönemdirde dershaneye gdiyorum sakin ol ve mantıklı dşünerek yap.şıklardan gidelecek sorulara bak.bende genel kültür de hep iki şık arasında kalıyorum vatandaşlıkta da yapamıyorum ama inş sınava kadar bu açıkları kapatırız sadece azimli olmak lazım
safransarı hayırlı uğurlu olsun canım ya.Allahım kucağına sağ salim almayı nasip etsin.okadar güzel bi duyguki.en mutsuz olduğunda bile onun neşesi yetiyor insana.benimki birde hem neşeli hem kıpır kıpır valla insan hayata tekrar tekrar bağlanıyor onunla.
zeycanım,poliseşi RABBİMsizede bir an önce nasip etsin inşallah.Rabbim aratmasın.
buarada çalışmalar nasıl gidiyor.benim türkçe ve vatandaşlık eksik.eğitime güvenemiyorum.alanı hiç sormayın.ama hala umutsuz değilim. olsun son ay da olsa belki çok çalışırsam olur belki neden olmasın.
edaasya sen ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?