- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.319
- 798
- Konu Sahibi Safransari
- #2.081
Günaydın kızlar :))
Dün internete girecektim çok kitabım var çalışmam lazım o kadar para verip aldım kitapları boşa gidecek çalışmazsam dedim
Birden motive oldum :)) Bilgisayarımı hiç açmadım akşam.Oturdum anayasa çalıştım. Yasamaya kadar geldim anayasadan. İdare ve güncelleri kuruluşları hiç bilmiyorum. Sınavdan önce onlara bakmam lazım.
İş yerinde de tarih okumaya başladım her bulduğum arada. Öğle araları dışarı çıkmıyorum oturup çalışıyorum yarım saat kadar. Bugünkü hedefim türk islamın sonuna kadar bitirmek ama işler yoğun olursa bitiremeyebilirim de. Herkese verimli güzel bir gün olsun![]()
gunaydın kızlar pazartesı akşamı agvaya gıttık eşimle eşimin dunkı görevı için istırahat vermıslerdı bızde agvaya gıttık dun aksam geldk tatıl yaptık 1 gunbugun işteyım bır su alıp ders çalışmaya başlıcam hepımıze kolay gelsın
![]()
Günaydın kızlar.
Bende dersaneye geldim. Bugün eşimle dışarıda biraz işimiz var sonrası için planım 200 tarih sorusu çözmek bugün.
Polisesi kısa tatiliniz çok iyi olmuş. Kafanız dağıtmıştı. Işyerinde inşaat sesleri sustu mu ?