2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

matamatik türk tplumunun genel sorunu
ağlamak istiyorum

Kızlar çalışmalar nasıl gidiyor? Ben matematiğe başladım ucundan bucağından

Son düzenleme:

hoşgeldin

diğer derslerin iyiymiş matematik, ah o matematik yok mu, inşallah onu da halledersin

matamatik türk tplumunun genel sorunu
ağlamak istiyorum

benim de bazen çözemezsem sinirden ağlayasım gelmiyor değil valla

Kızlar çalışmalar nasıl gidiyor? Ben matematiğe başladım ucundan bucağından

iyi gidiyo benim betülcüm hayırlı olsun matematiğin, inş çok sorun çıkarmaz sana

mat ve geo bir arada gidiyorum ben, türkçeden de soru çözüyorum işte, ama fazla değil :26: bütün vaktimi matematik alıyor galiba

Teşekkür ederim canım Matematikte bende yavaşım... Dersanede sıfırdan başlayacaklarmış bakalım.. Çünkü ben 'matematiği hiç bilmiyorum' dedim
Boşver yavaş git ama temelin iyice otursun önemli olan o canım...

Merhaba kızlar. Allah yolunuzu açık etsin, zihin açıklığı versin...

Birşey soracağım ben seneye kpss lise mezunlarına da var mı? Bana çok soruluyor bu internette baktım ama net cevap bulamadım... Siz daha iyi bilirsiniz belki aranızda lise mezunu olarak gireceler de vardır seneye kpss ortaöğretim de olacak mı?

hayırlı sabahlar
önlisansdan gireceğim lise varmı bilmiyorum ama önlisans inşallah kesin

2014 lise mezunlarına kpss sınavı var bizzat ösym sitesinden öğrenin çünkü çevrede kalkacağına dair söylentiler çıkarıyorlar ama kaldırılırsa lise mezunları nasıl işe girme imkanı olacak
hatta tarihide söyleyim 28.09.2014
banadaaaaa dua edin bende lisans olarak girecem kolay gelsin hepinize

selam herkese,
matematikten eşitsizliklerdeyim. gittikçe zorlaşıyor mu ne

geometri bilgim sıfır. sizce sınavda 3 soruyu gözden çıkarayım mı yoksa geometriyi de sıkıştırayım mı araya, ne dersiniz ?

merhaba arkadaşlar bende bu sene ciddi ciddi çalışacağım inşallah artık evdeyim.ama nerden başlayacağımı bilemedim proğramınız nasıl?
benimde matemetiğim yok ama eşim matematikçi o yardım edecek.ama diğerlerine nerden başlasam bilemedim

bence gözden çıkarmayın, vaktimiz var şu an, daha 10 ay var. çalışsanız daha iyi olur elbette

hemen bir set alıp ilk sayfadan başlayın

Ayy canım benim Allah sana da senin gibi hazırlanan herkese de zihin açıklığı, güçlüüüü hafızalar versin :) İnşallah kazanırsınız...

ben de bu yıl gireceğim kpssye öğretmenlik için. alan bilgisi de çıktı başıma. bu yıl yeni mezun olacağımm sözde bu yaz tatili deli gbi çalışacaktım ama ama olmadı. ben ders çalışmaya korkuyorum sanırım çok fazla konu var hep sözel matemağim de zayıf nerden başlıyım ne yapaym bilemedim motivasyona ihtiyacım var kızlar yardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…