merhaba kızlar.
bende 2014 kpss yolcusuyum
inşallah hepimiz istediğimiz puanlara ulaşırız
ben lisanstan gireceğim fakat sadece gk/gy olacak alan bilgisine girmeyeceğim düz memurluk istiyorum.
bulunduğum ilçede malesef adam akıllı bi dershane veya kurs yok
bende uzaktan eğitime kayıt olacağım
birde matematik özel ders almayı düşünüyorum
matematiğim sıfır diğer derslerim türkçe full coğrafya en fazla 4-5 yanlış çıkıyor tarih üzerine düşersem tamam ama matematik sıfır
inşallah bundan sonra aranıza kabul ederseniz bu yolda bende varım
Aramıza hoşgeldin... Benimde matematik sıfır sayılırDersaneye kayıt oldum ben de Bu uzun yolculuğun sonuda zafer bizim olucaktır inşaALLAH(C.C) :114::112::124:
matamatik türk tplumunun genel sorunu
ağlamak istiyorum
hoşbuldummm
inşallah zafer bizim olur
birlikte ağlayalım
merhaba kızlar.
bende 2014 kpss yolcusuyum
inşallah hepimiz istediğimiz puanlara ulaşırız
ben lisanstan gireceğim fakat sadece gk/gy olacak alan bilgisine girmeyeceğim düz memurluk istiyorum.
bulunduğum ilçede malesef adam akıllı bi dershane veya kurs yok
bende uzaktan eğitime kayıt olacağım
birde matematik özel ders almayı düşünüyorum
matematiğim sıfır diğer derslerim türkçe full coğrafya en fazla 4-5 yanlış çıkıyor tarih üzerine düşersem tamam ama matematik sıfır
inşallah bundan sonra aranıza kabul ederseniz bu yolda bende varım
matamatik türk tplumunun genel sorunu
ağlamak istiyorum
Kızlar çalışmalar nasıl gidiyor? Ben matematiğe başladım ucundan bucağından
hoşgeldin
diğer derslerin iyiymişmatematik, ah o matematik yok mu, inşallah onu da halledersin
benim de bazen çözemezsem sinirden ağlayasım gelmiyor değil valla
iyi gidiyo benim betülcümhayırlı olsun matematiğin, inş çok sorun çıkarmaz sana
mat ve geo bir arada gidiyorum ben, türkçeden de soru çözüyorum işte, ama fazla değil :26: bütün vaktimi matematik alıyor galiba
Merhaba kızlar. Allah yolunuzu açık etsin, zihin açıklığı versin...
Birşey soracağım ben seneye kpss lise mezunlarına da var mı? Bana çok soruluyor bu internette baktım ama net cevap bulamadım... Siz daha iyi bilirsiniz belki aranızda lise mezunu olarak gireceler de vardır seneye kpss ortaöğretim de olacak mı?
selam herkese,
matematikten eşitsizliklerdeyim. gittikçe zorlaşıyor mu ne
geometri bilgim sıfır. sizce sınavda 3 soruyu gözden çıkarayım mı yoksa geometriyi de sıkıştırayım mı araya, ne dersiniz ?
selam herkese,
matematikten eşitsizliklerdeyim. gittikçe zorlaşıyor mu ne
geometri bilgim sıfır. sizce sınavda 3 soruyu gözden çıkarayım mı yoksa geometriyi de sıkıştırayım mı araya, ne dersiniz ?
2014 lise mezunlarına kpss sınavı var bizzat ösym sitesinden öğrenin çünkü çevrede kalkacağına dair söylentiler çıkarıyorlarama kaldırılırsa lise mezunları nasıl işe girme imkanı olacak
hatta tarihide söyleyim 28.09.2014
banadaaaaa dua edin bende lisans olarak girecemkolay gelsin hepinize
Ayy canım benim Allah sana da senin gibi hazırlanan herkese de zihin açıklığı, güçlüüüü hafızalar versin :) İnşallah kazanırsınız...
emin ol bizim gibi çok.aramıza katılacaklar zaten ama hala ders çalışmaya başlayamadılar....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?