ben de bu yıl gireceğim kpssye öğretmenlik için. alan bilgisi de çıktı başıma. bu yıl yeni mezun olacağımm sözde bu yaz tatili deli gbi çalışacaktım ama ama olmadı. ben ders çalışmaya korkuyorum sanırım çok fazla konu var hep sözel matemağim de zayıf nerden başlıyım ne yapaym bilemedim motivasyona ihtiyacım var kızlar yardımmm
mrb kızlar nette ücretsiz uzaktan eğitim veren bi site var canlı ders anlatıyolarmış giren varmı acaba dersanaye gitmeyip buralardan yararlansak bilgisi olan varmı?
ayrıca bu haberin aslı var mıdır arkadaşlar çözemedim..
ösym durup durup sınava az bi zaman kala sistemi değiştirir genelde ama bu nedir ya elektronik sınav falan?? :))
2014 yeni KPSS sistemi nasıl olacak? | Son Dakika Haber
söylentilerle fazla ilgilenmeden sadece sınava çalışmaya odaklanmak lazım
ben ihtiyaç yayıncılık gy-gk setini aldım ve matematikle başladım
matematikte iyi değilseniz bile anlıyorsunuz
mesala ben tarihçiyim ama konuları anlamak motivasyon oldu bir oturuşta 4 saat çalıştım ve hiç yorucu değildi zevkliydi
istemeyerek başlayınca sonuçta alınmıyor malesef
nasil yani inkilap tarihi yokmu simdibu arada lisans için sayısal ve sözel mantık konuları geldi ales soruları gibi
en son yapılan sınavlara ösym sitesinden bakıp fikir edinebilirsiniz
tarihte inkılap tarihi soruları yerine çağdaş türk dünyası tarihi soruları yer almış
ama önlisanstaki değişimi bilemem
nasil yani inkilap tarihi yokmu simdi
vayy güzelmiş :)
cornella o ne güzel liste öyle.
bende bu yıl sıkı çalışmak istiyorum. iş ve 3 aylık oğlumla nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğim. iradesizim gerçi. pc de harcadığım vakti kpss ye harcasam neler olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?