Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar cok bakamıyorum buraya...
ama sizler ıhmal etmeyın olur mu?
bıraz can sıkıcı sağlık sorunlarım var.
sonuclarım pazartesı cıkacak.
moralim bıraz bozuk o yuzden cok fazla yazmıyorum.
aranıza mutlu haberlerle dönerım inş.:26:
Ben de sizinle hazırlanmak istiyorum. Kabul ediyor musunuz :)
Kızlar bende lisans kpssye evde çalışacağım üniversite son sınıftayım tez okul bitirme falan anca gk-gy çalışacağım kpss a yetişmez diye düşünüyorum. Şimdi çalışmaya başlamayı düşünüyorum da acaba genel kültürden mi çalışsam yoksa genel yetenekten mi yani kendim ya tarihten ya da matematikten başlamayı düşünüyorum bir de tarihe yani ezber olan derslere şimsi çalışsam unutabilirim diye düşünüyorummmmm çok kararsızım önerisi olan var mıı biraz yardımcı olabilir misiniz?
kızlar cok bakamıyorum buraya...
aranıza mutlu haberlerle dönerım inş.:26:
cornella kullanıcısından alıntı kızlar cok bakamıyorum buraya...
aranıza mutlu haberlerle dönerım inş.
aynı durumdayız ama ben okulu uzattığım için direk a'dan gireceğim. gy-gk dan çalışmaya başladım gözüm korkmasın diye. moral olsun diye de matematikten başladım. :) tarihten başlasaydım muhtemelen zorlanıp bırakmıştım. bence ilk olarak neyde iyiysen ondan başlayıp hızlı hızlı bitir, sonra zorlandıklarına uzunca vakit ayır.
umarım anlarsın canım yazı kötü oluyor amacornellaaa basit eşitsizlikler, mutlak değer, üslü ifadeler, köklü ifadeler, çarpanlara ayırma ve sadeleştirme.
ve çarpanlara ayırma ve sadeleştirmede ilk takılışımı yaşadım. takıldım kaldım bayağıdır 3 soru ömrümü yedi. bende çok kötü bir huy var. bunları çözemeden ilerleyemem. :26: umarım yardımcı olabilirsiniz kızlar
soru 1: a(kare)=a-1 olduğuna göre a üssü 5 ifadesi kaçtır? cevap (-a+1)
soru 2: x(kare)-x=-1 olduğuna göre, x üssü 1905 kaçtır? cevap (-1)
soru 3: x(kare)-2x-4=0 , x(kare)+(16/x(kare)) işleminin sonucu kaçtır? cevap (12)
umarım anlarsın canım yazı kötü oluyor ama
1.soru
Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends!
2.soru
3.soru
önemli değil canımcanım anladım, çok teşekkür ederim eline sağlık.
Kızlar tarihten soru bankası almayı düşünüyorum hangi kitapları tavsiye edersiniz. Konularına göre ayrılmış olması lazım çünkü tarih alt yapısı yok bende konuları çalışıp sonra çözmeyi düşünüyorum :44:
merhaba meslektaşım
tarihde x yayıncılığın ders notları çok iyi. ve hakan dede nin nette tarih dersi videoları var, onları izleyebilirsin. ayrıca yine hakan dede nin tarih balyoz soru bankası ve uzman kariyerin tarih öğreten soru bankasını tavsiye ederim
Canım çok teşekkür ederim bende hakan dedeyi izliyordum,söylediğin kitaplara bakacağım hemen. Bölümümüz için son haberleri okuduktan sonra çok hayal kırıklığına uğramıştım erkek arkadaşımda sınıf öğretmenliği okuyor bu yüzden çok üzülmüştüm ama üzülerek olmuyor çalışmak lazım diyerekten başladım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah istediğimiz yerlere atanırız canım