• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar cok bakamıyorum buraya...

ama sizler ıhmal etmeyın olur mu?
bıraz can sıkıcı sağlık sorunlarım var.
sonuclarım pazartesı cıkacak.
moralim bıraz bozuk o yuzden cok fazla yazmıyorum.

aranıza mutlu haberlerle dönerım inş.:26:

Geçmiş olsun canım.

Kızlar bende lisans kpssye evde çalışacağım üniversite son sınıftayım tez okul bitirme falan anca gk-gy çalışacağım kpss a yetişmez diye düşünüyorum. Şimdi çalışmaya başlamayı düşünüyorum da acaba genel kültürden mi çalışsam yoksa genel yetenekten mi yani kendim ya tarihten ya da matematikten başlamayı düşünüyorum bir de tarihe yani ezber olan derslere şimsi çalışsam unutabilirim diye düşünüyorummmmm çok kararsızım önerisi olan var mıı :( biraz yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar bende lisans kpssye evde çalışacağım üniversite son sınıftayım tez okul bitirme falan anca gk-gy çalışacağım kpss a yetişmez diye düşünüyorum. Şimdi çalışmaya başlamayı düşünüyorum da acaba genel kültürden mi çalışsam yoksa genel yetenekten mi yani kendim ya tarihten ya da matematikten başlamayı düşünüyorum bir de tarihe yani ezber olan derslere şimsi çalışsam unutabilirim diye düşünüyorummmmm çok kararsızım önerisi olan var mıı :( biraz yardımcı olabilir misiniz?

aynı durumdayız ama ben okulu uzattığım için direk a'dan gireceğim. gy-gk dan çalışmaya başladım gözüm korkmasın diye. moral olsun diye de matematikten başladım. :) tarihten başlasaydım muhtemelen zorlanıp bırakmıştım. bence ilk olarak neyde iyiysen ondan başlayıp hızlı hızlı bitir, sonra zorlandıklarına uzunca vakit ayır.

kızlar cok bakamıyorum buraya...

aranıza mutlu haberlerle dönerım inş.:26:

geçmiş olsun canım

quote_icon.png
cornella kullanıcısından alıntı kızlar cok bakamıyorum buraya...

aranıza mutlu haberlerle dönerım inş.

Rabbim şifa versin canım,geçmiş olsun..inşallah hiç bişeyciğin yoktur :16:

Kızlaar ben geldiimm hu huu :1:

Kimler var acaba burdaa :16: Ders mi çalışıyonuuz :27:

Ehe ben bugün işçi havuz problemlerine başladıımmm :52:1.5 test çözdüm de bıraktım yaklaşık 30 soru :26: çok çabuk sıkılıyorum 2 saat olmamıştır başına oturalı :5:Sıkmakta istemiyorum kendimi ama kağnı gibi gidiyoruum hadi bakalım :9:

aynı durumdayız ama ben okulu uzattığım için direk a'dan gireceğim. gy-gk dan çalışmaya başladım gözüm korkmasın diye. moral olsun diye de matematikten başladım. :) tarihten başlasaydım muhtemelen zorlanıp bırakmıştım. bence ilk olarak neyde iyiysen ondan başlayıp hızlı hızlı bitir, sonra zorlandıklarına uzunca vakit ayır.

Ben a'ya başlamak için bu yıl geç kaldım sanırım canım senin adına sevindfim şimdiden halletmeye bak . Matematiği seviyorum zaten hep içimden ondan başlamak geliyor ama tarih okusam test çözsem mi diye düşünüyorum çünkü acayip ezber sırf bilgiye dayalı hani hep test çözdükçe aklımda kalabilir unutmam gibisinden düşünüp kararsız kalmıştım.Galiba matematikten başlayacağım okullarada az kaldı zaten şimdiden konu bitirmek lazım:)))

cornellaaa :3: basit eşitsizlikler, mutlak değer, üslü ifadeler, köklü ifadeler, çarpanlara ayırma ve sadeleştirme. :16:

ve çarpanlara ayırma ve sadeleştirmede ilk takılışımı yaşadım. takıldım kaldım bayağıdır :D 3 soru ömrümü yedi. bende çok kötü bir huy var. bunları çözemeden ilerleyemem. :26: umarım yardımcı olabilirsiniz kızlar :3:

soru 1: a(kare)=a-1 olduğuna göre a üssü 5 ifadesi kaçtır? cevap (-a+1)

soru 2: x(kare)-x=-1 olduğuna göre, x üssü 1905 kaçtır? cevap (-1)

soru 3: x(kare)-2x-4=0 , x(kare)+(16/x(kare)) işleminin sonucu kaçtır? cevap (12)

:16::16:

Kızlar tarih çalışmaya başlayacağım. Ve alt yapım hiç yok. Sizce nasıl bir proğramla çalışmalıyım?

cornellaaa :3: basit eşitsizlikler, mutlak değer, üslü ifadeler, köklü ifadeler, çarpanlara ayırma ve sadeleştirme. :16:

ve çarpanlara ayırma ve sadeleştirmede ilk takılışımı yaşadım. takıldım kaldım bayağıdır :D 3 soru ömrümü yedi. bende çok kötü bir huy var. bunları çözemeden ilerleyemem. :26: umarım yardımcı olabilirsiniz kızlar :3:

soru 1: a(kare)=a-1 olduğuna göre a üssü 5 ifadesi kaçtır? cevap (-a+1)

soru 2: x(kare)-x=-1 olduğuna göre, x üssü 1905 kaçtır? cevap (-1)

soru 3: x(kare)-2x-4=0 , x(kare)+(16/x(kare)) işleminin sonucu kaçtır? cevap (12)

:16::16:
umarım anlarsın canım yazı kötü oluyor ama:17:
1.soru
Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends!
2.soru
3.soru

Kızlar bu başlığı görünce çok ama çok sevindim günlerdir düşünüyorum ve içinden çıkamıyorum. Nerden başlamalıyım nasıl çalışmalıyım. Ben sınıf öğretmenliği 4.sınıfım. Sizinle birlikte hazırlanmak istiyorum hemde çok :16:

Kızlar tarihten soru bankası almayı düşünüyorum hangi kitapları tavsiye edersiniz. Konularına göre ayrılmış olması lazım çünkü tarih alt yapısı yok bende konuları çalışıp sonra çözmeyi düşünüyorum :44:

Kızlar tarihten soru bankası almayı düşünüyorum hangi kitapları tavsiye edersiniz. Konularına göre ayrılmış olması lazım çünkü tarih alt yapısı yok bende konuları çalışıp sonra çözmeyi düşünüyorum :44:

merhaba meslektaşım :29:
tarihde x yayıncılığın ders notları çok iyi. ve hakan dede nin nette tarih dersi videoları var, onları izleyebilirsin. ayrıca yine hakan dede nin tarih balyoz soru bankası ve uzman kariyerin tarih öğreten soru bankasını tavsiye ederim :34:

merhaba meslektaşım :29:
tarihde x yayıncılığın ders notları çok iyi. ve hakan dede nin nette tarih dersi videoları var, onları izleyebilirsin. ayrıca yine hakan dede nin tarih balyoz soru bankası ve uzman kariyerin tarih öğreten soru bankasını tavsiye ederim :34:

Canım çok teşekkür ederim :29: bende hakan dedeyi izliyordum,söylediğin kitaplara bakacağım hemen. Bölümümüz için son haberleri okuduktan sonra çok hayal kırıklığına uğramıştım erkek arkadaşımda sınıf öğretmenliği okuyor bu yüzden çok üzülmüştüm ama üzülerek olmuyor çalışmak lazım diyerekten başladım :34: Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah istediğimiz yerlere atanırız canım :16:

Canım çok teşekkür ederim :29: bende hakan dedeyi izliyordum,söylediğin kitaplara bakacağım hemen. Bölümümüz için son haberleri okuduktan sonra çok hayal kırıklığına uğramıştım erkek arkadaşımda sınıf öğretmenliği okuyor bu yüzden çok üzülmüştüm ama üzülerek olmuyor çalışmak lazım diyerekten başladım :34: Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah istediğimiz yerlere atanırız canım :16:

inşallah canım benim :29: geçen yıl bildiğin üzre 324 kişi alındı ve taban puan 87 küsürdü, umarım bu yıl öyle olmaz. hak eden herkes atansın. siz elinizden geleni yapın gerisini Allah'a bırakın.
benim de korkulu rüyam tarih olmuştu ve sınava kadar 1500 kere tekrar ettiğimi biliyorum :1: bi kere tarihe başlarsan onun ucunu sakın bırakma. çok lanet derstir, anında unutulur. hakan hocayı dinlerken not al, 1 kez tarihi baştan sona bitirdikten sonra, her zaman o notlarını baştan sona oku. ama hep aynı sırada git, bu şekilde az çok kronolojik sıra da oluşur kafanda. o x yayıncılığın ders notları çok eğlenceli ve çok ince, onu da aklına geldikçe oku. bol bol test çöz. yapamadığın soruları bi deftere de yazabilirsin, unutma doğrularını zaten biliyosundur; ama asıl öğreneceğin yanlışlardan olucaktır :34:

Back