2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar burayada sorayım, hiç özel okulda çalışmış olanınız var mı?varsa mesajımı alıntı yapabilir mi takip etmem zor olur diğer türlü, hepinize kolay gelsin

Ben gündüz bi sürü test çözdüm ama sonra hiç çalışmadım oysaki ne güzel baya çalıştım diye sevinmiştim bütün akşam oturdum şimdi de vicdan yaptım:)

kızlar nerelerdesiniz bakalım....

benım hastane işlerim vardı bugün.....
akşama da kardeşim gidiyor.

Merhaba canim, ben kitap siparişlerimi verdim, hatta isyerinden bi arkadasa da söyledim oda verdi onu da gaza getirdim calismasi icin gelir gelmez baslayacagim, ama gelimdekilerden karisik cozeyim konu konu ilerlemek icin kitaplari bekleyeceğim

aa çok güzel hadi bakalım hayırlı olsun şimdidien

merhaba kızlar, kpss b de puan hesaplanması için dil sınavına girmek artık şart mı? ayrıca kpds kaldırıldı sadece dil sınavı olarak artık yds var diye biliyorum öyle mi? bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

Kızlar bugün iftara misafir var oturamadım daha dersin başına

Kaç saattir sarma sarıyooz Yemesi 10 dk sürücek çok fena

Çalışan arkadaşlar iyi çalışmalaarrr

Akşama tarihin ilk 2 konusu biticek benim

benim de nasıl tarih çalışasım var ama gelişim psikolojisine bakıyorum sözel olarak tarih çalışırsam sıkılırım diye korkuyorum gelişim psikolojisi de bitmek bilmedi konular pek uzun

benim de nasıl tarih çalışasım var ama gelişim psikolojisine bakıyorum sözel olarak tarih çalışırsam sıkılırım diye korkuyorum gelişim psikolojisi de bitmek bilmedi konular pek uzun

Canım biliyorum o dersi geçen dönem bizde vardı Ahlak gelişimi onun evreleri gelenek öncesi sonrası bilmem ne bilişsel gelişim falaan aklımda kalmış azcıık Bide bizim hocanın freud takıntısı vardı Hiç bana göre değil sevmiyorum Allah yardımcın olsuun

Saol canım bizimki de takıntılıydı ona bi de göreli 2 sene oldu benim pek de bişey hatırlamıyorum ama bitircem inş:)

valla cnm ben netten hıc kıtap ındırmedım ekrana bakmak gözu yoruyor dıye.

ama normal ındırıyorsun dosya ındırır gıbı...
Oyle canim gecen gun kitap alacaktim annem aldirtmadi evdekileri bitir oyle al dedi gecen seneki kitaplarimida aradik bulamadik konu anlatimlilari bulduk testleri atmisiz demekki dedi annem bende alana kadar bole yapim diyodum

Nereye kayit yaptiriyosun canim

Merhaba arkadaşlar . Bende aranıza katıldım
İlk defa kpss ye gireceğim ve ilk hazırlanmam. 2 gün önce başladım çalışmaya. 2014 kitapları olmadığı için , 2012 kitaplarıyla ve matematikle başladım. Fakat müfredatta artık matematik ALES tarzı mantık soruları çıkacakmış. Yeni kitaplar çıkana kadar , eski kitaplarla temelimi oturtmaya çalışıyorum ..

kpss de dilin de içine girdiği bir puan türünün hesaplanması için yds şart diye biliyorum, çünkü memurluk sınavında yapılan dil soruları kaldırılmıştı galiba. net bir bilgisi olan arkadaşımız varsa cevaplar.

hastane demişsin cnm geçmiş olsun önemli bişey yoktr umarım...

güle güle gitsin kardeşin

ben bir program indirdiydim pc ye, lanet olsun başka bir programla çakışmış ve nete giremedim bu yüzden. bugün yaptırdım da anca girebildim

ayrıca bugün daha başlamadım çalışmaya , inş birazdan dersin başına geçicem

çalışanlara kolay gelsin, yeni gelenler de hoş gelmişler

merhabalar hoşgeldiniz

evet 2014 çıkana kadar en mantıklısı elimzdeki kitaplara çalışmak

kolay gelsin

Ya bu a grubu b grubu ne ? ben hiç bilmiyorum biri bana bilgi verebilir mi?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…