Konu anlatim mi tek kitap tatlim
Ama benim hic sifir kitabim yok ki bastan baslayabilecegim :44: suanda maddi olarak musait degilim kaynak alamam elimdekileri cozeyim diyordum ama bu durumda bastanda baslayamam:44:
Tuğba ablacım nasılsın
Yaş problemlerini bitirdim bugün3 tane sorum var akşama ellerinizden öper
Akşama Tarihin ilk konusuna çalışıcam soru bankasındaki soruları çözüceem
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizz
İyi çalışmalar herkese
iyiyim cnm benım çok şükür...sende düne göre iyisin sanırımders çalıstıgına göre
sor bakalım sorularını....müsaitsen şimdi sor....çözen oolur olmaz kim gelırse bakar sorularına
tarihe giriş yapıyoruz çok güzel
evet cnm konu anlatımlı tek kitap.....
çogumuzun sıfır kıtabı yok benım de yok.....bu bastan baslamana engel değil......aç kıtabını konuna çalış...bak nette kitapseç diye bir sıteye gır orda kıtaplar cok fazla ındırımde.....
pegemnet dıye bır site de var orda 2-3 lıraya kadar dusen soru bankaları var.
topiğimizde alan var.heyaksi almıstı hem de 1 guns onra elıne ulasmıs kıtapları....2-3 lirayı her seye verıyoruz...dolmusa bınıyoruz 2 lıra zaten.....
linklerını bulayım bıraz bekle.....
KPSS, Kitap, KPDS, KPSS Kitapları, Akademik Kitaplar, ÜDS, SBS Kitapları, Çıkmış Sorular, Yayınları,
bu lınkden 0-10 tl arası istedıgın kıtabı bulabılırsın.
durumun müsait olana kadar bu sekılde idare edebılırsın bence....
Evet iyiyim şükür
Aslında müsaitim yazayım hemen
Tarihe başlamıştım aslında ama soru çözmeden olmuyo :26:ilk konuyu tekrar edip soruları bitircemm
Linke hemen bakiyorum tatlim tesekkurlerbende baslayayim yavastan gaza geldim ben bu topikte
ok to beklıyoruz soruları.......
incelenı cnm bütcene göre bulabılırsın inş.
Bu sitede kitaplar niye bu kadar ucuz
cnm sadece orda degıl bırçok sıtede ucuz cunku sezon sonu:) yanı sınavlar bitti...
1 - 2012 yılında Bernanın yaşı Ardanın yaşının 5 katıdır.
Berna ile ardanın doğum yılları toplamı 3976 olduğuna göre Bernanın 2023 yılındaki yaşı kaçtır ? (51)
2-Alinin bugünkü yaşı Veli ile Ayşenin yaşları farkının 4 katıdır.
Ali 35 yaşına geldiğinde Velinin yaşı Ayşenin bugünkü yaşına eşit olacağına göre , Alinin bugünkü yaşı kaçtır ? (28)
2- a>b olmak üzere iki kardeşin yaşları iki basamaklı ab ve ba doğal sayılarıdır.
Küçük kardeş büyük olanın yaşına geldiğinde büyük kardeş 60 yaşında olacağına göre a. b kaçtır ? (8)
Çözecek akadaşlara şimdideen teşekkürlerr
merhaba kızlaaar
kitaplarım geldiiiiçok güzel görünüyolar çöz beni çöz beni diye bağırıyolar sanki
soru bankalarının içeriklerini bilemiyorum ama güzel görünüyolar bir de tarih konu anlatımlı kitap istemiştim üzerinde keyifli tarih diye yazınca dikkatimi çemişti hem de 10 lira bile değildi aldım ve en çok ona bayıldım cidden bol bol resimli ve keyifli duruyor tarih çalışırken sıkılan varsa bnm gbi tavsiye ederim
resmi de şu Eki Görüntüle 762222
Hepsini çözdüm ama of foto çekebilsem keşke du bakiym o programla yazmaya çalışıym:)
bi tane ales bi tane dgs kitabı bi de bunu canımHayırlı olsun cnm
Ne almıştın sen ?
ay beceremiyorum programla mause olmadan zor oluyo ben anlatıym böylevuu çok hızlısın elifcim bekliyorum
1 - 2012 yılında Bernanın yaşı Ardanın yaşının 5 katıdır.
Berna ile ardanın doğum yılları toplamı 3976 olduğuna göre Bernanın 2023 yılındaki yaşı kaçtır ? (51)
2-Alinin bugünkü yaşı Veli ile Ayşenin yaşları farkının 4 katıdır.
Ali 35 yaşına geldiğinde Velinin yaşı Ayşenin bugünkü yaşına eşit olacağına göre , Alinin bugünkü yaşı kaçtır ? (28)
2- a>b olmak üzere iki kardeşin yaşları iki basamaklı ab ve ba doğal sayılarıdır.
Küçük kardeş büyük olanın yaşına geldiğinde büyük kardeş 60 yaşında olacağına göre a. b kaçtır ? (8)
Çözecek akadaşlara şimdideen teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?