2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Önlisans konu dağılımlarını paylaşır mısınız arkadaşlar? İlk defa çalışarak sınava girmek istiyorum

Eveet söylediğim gibi 2 test çözdüm hatta 3. yede başladım ama 4 sorudan snra kaldım ona da yarın bakarım artık Bugün çözdüğüm test sayısı 7

Ben yatmaya gideeerrr

İyi uykulaar herkeseeee

Güzel kalın

Son düzenleme:
Önlisans konu dağılımlarını paylaşır mısınız arkadaşlar? İlk defa çalışarak sınava girmek istiyorum

ilk sayfaya bakarsan orda var...sen genel kültür genel yetenekten gireceksin......ilk sayfada ;

türkçe,mat.,tarih,cografya,vatandaşlık şeklinde konu konu ayırdım......

tarihe iler de eklemeler yapacagım...

eferimm eferim......çok güzel gidiyosun sakın bırakma...bırakırsan geri başlaması çok zor oluyor.....tecrübe ile sabit

günaydın arkadaşlar......

ramazanın girmesi dolayısı ile bazı arkadaşlarımız çalışmalarını aksatıyorlar.....kimin geçerli sebebi varken kiminin ki sadece miskinlikten...
başlamış olduğunuz dersi sakın bırakmayın sonra geri dönmesi inanın zor oluyor.hep ertelenir ve günler geçip gider siz farkında olmazsınız...

bu arada çalışma kadromuz eylül- ekim gibi iyice şekillenir...listeye ekleyeceğimiz arkadaşlarımız kalıcı olsun istiyorum.yani ders çalışmayı bırakmayan.

listeler dolduktan sonra hepimizin ortak kararıyla tekrar dönemi başlayacak...ama öle üstün körü değil bayagı adam gibi tekrar dönemleri.....listeye öyle bir bölüm ekleyeceğim.mesela;

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]dersler/konular[/TD]
[TD]bitirenler[/TD]
[TD]1. tekrarını yapanlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]temel kavramlar[/TD]
[TD]cornella[/TD]
[TD]cornella[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gibi.......ee bu yöntem de ders çalışmayı bırakmayanlarla planlı programlı çalışanlarla olur değil mi?

ilk sayfada yazmıştım. kendine hedef belirlemiş,başaramayacağını bir an bile aklından geçirmeyen arkadaşları bekliyorum diye.
kadromuz gerekirse az olsun ama sağlam olsun istiyorum.

o yüzden gelip 1 konu bitirdim deyıp bir daha uğramayan arkadaşları eylül- ekim gibi listeden çıkaracagım...bunları neden yazdım olur da çoks onra gelir adını göremez kırılıp küsmesin diye

geldiği andan itibaren düzenli ders çalışırsa yine ekleriz...
herkese kapımız açık.
parola: başaracağım.

not: normalde tekrarlarınızı zaten hergün-haftalık-aylık olarak yapmalısınız. ben konuları tamamen bitirdikten sonra ki tekrardan bahsediyorum.....

hergün 20 dk
haftalık 30 dk
aylık 60 dk gibi tekrarlar çok faydalı oluyor. herkes kendine göre saatını belirler....ama bunlar göz gezdirme şeklinde olur genelde.

bir diğer konumuzda plansız çalışmak...arkadaşlar ramazandan hatta bayramdan sonra herkes kendine bir plan yapsın.
inanın çok faydasını göreceksiniz...
aramızda okula -işe giden bebeği olan var.belki zor olabilir ama asıl onlar için plan lazım.
ne zaman ne yapacağınızı bilirseniz rahat edersiniz.

08:00-09:00 Kalkış ve Kahvaltı

09:00-10:00 1. Ders ve 15 dk ara

10:00 11:00 2. Ders ve 15 dk ara

11:00 12:00 3. Ders ve 15 dk ara

12:00 13:00 Öğle Yemeği ve Dinlenme

13:00 15:00 Sosyal Etkinlik (Gezi, Piknik, Spor vb)

15:00 16:00 Hobiler (internet, enstruman çalmak,vb)

16:00 17:00 4. Ders ve 15 dk ara

17:00 18:00 5. Ders ve 15 dk ara

18:00 19:00 Serbest zaman

19:00 20:00 Akşam Yemeği ve Dinlenme

20:00 21:00 6. Ders ve 15 dakika ara

21:00 22:00 Haftalık Tekrar

22:00 23:00 Kitap Okuma

23:00 00:00 Serbest Zaman ve Uyku

bahsettiğim gibi plan kişiye özeldir. Siz bundan daha etkili bir planı elbette ki yapabilirsiniz. Planınızı odanızın görünür bir yerine asabilirsiniz ve ailenizden plana uyma konusunda size yardımcı olmalarını ve sizi kontrol etmelerini isteyebilirsiniz.

Planlı bir öğrenci için son söz, zamanı öldüren tuzaklara karşı dikkatli olmasıdır. İnternet, televizyon, arkadaşlar, telefon ciddi zaman tuzaklarıdır. Başlangıçta zor gibi görünse de zamanla hem siz hem de çevreniz planlı halinize alışacaktır. Unutmayın sizin iyi bir nedeniniz var.

BAŞARI SİZİNLE OLSUN…

Son düzenleme:
arkadaşlar şuan itibari ile kitapseç in yargıyayınevinden daha ucuz olduguna karar verdim....en aızndan benım istediğim kitaplar da bu böyle......

şuan kitaplar uygun fiyata satılırken çıkmış ales,dgs kitaplarını alabilirsiniz.....bunları zaten çözecegız. yok ben pc den cıktı alırım falan diyorsanız bilemem...
ama ben şahsen çıktıyla falan ugrasamam....
dgs : 7.80 tl
ales:9.90 tl......kitapseç de yargı da biri 10 küsür biri de 16 sanırım.....ben sepetime ekledim biraz daha bakıyorum.....

bu arada uygun soru bankası alacaksanız;

genel kültür almaya özen gösterın malum mat. soruları değişti....ama yine de ilk 10-15 soru eski sistem o sebepten elinizde eski sistem soru bankası da olsun....

seneye ne olacagı belli değil. başarı ortalaması düştüğü için belki eski sistem soru sayısı artabilir...çünkü 2014 kpss de lisans-önlisans-lise sınavları olacak......

Ihtiyac nasil di canim[/QUOTE]

güzeldi canım aslında çoğu aynı gibi ama ihtiyaç daha ağır basıyor nedense pazar günü gidip konuşacağız eşimle daha avantajlı gibi geldi bana diğerlerine göre

cornella arkadaşım maalesef tanıdık yok oralara giden ama bir iki kişi duydum ihtiyacı tercih et dediler eylüle kadar da beklemek istemiyorum. bir an önce belli olsun diyorum eşimde ihtiyaç dedi pegem daha çok eğitim bilimlerinde ünlü olduğu için bakalım pazar günü gidip konuşacağız uyarsa kayıt yaptırıp döneceğiz.

ayrıca SAYI SİSTEMLERİNİ bitirdim ama yapamadığım sorular var siz nasılsınız bu konuda bitirim demek konunun bütün sorularını hatasız yapmak mı demek ben o zaman yarı yolda kaldım

ayrıca SAYI SİSTEMLERİNİ bitirdim ama yapamadığım sorular var siz nasılsınız bu konuda bitirim demek konunun bütün sorularını hatasız yapmak mı demek ben o zaman yarı yolda kaldım

patruşka cnm inş hayırlısı olur......sende çabaladıktan sonra aslında kurs bi yere kadar...

nasıl bitirdik dıyoruz....valla kızlar nasıl yapıyor bılmıyorum ama konuya çalısp soruları da çözdukten sonra o konu bitmıs oluyor bence......
yapamadığın soruları buraya yazabılırsın ya da fotosunu cekıp koy daha kolay olur
hem burdakı arkadaslarımız da elkı bir şeyler öğrenır sende sorunu çözdurmus olursun

kızlar sorularım bunlar Resim olarak ekliyim dedim umarım okunuyodur :44: Bilgisayarın kamerası biraz kötü

Şu birbiri cinsinden yazmaları beceremiyorum o tarzda bi kaç soru daha var yapamadığım :26: Bu soruya göre onlarıda çözücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…