Ama ben sabaha kadar iptalim işte gece çalışamıyorum hiç bi de odaklandım ya plan şaşınca vicdan yaptım
Kız bu mu az çalışmış halin Ben bugn konu anlatımlı video ve 2 test çözdüm sadece senden beterleride var yanii üzülme
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben sabaha kadar iptalim işte gece çalışamıyorum hiç bi de odaklandım ya plan şaşınca vicdan yaptım
Kız bu mu az çalışmış halin Ben bugn konu anlatımlı video ve 2 test çözdüm sadece senden beterleride var yanii üzülme
Önlisans konu dağılımlarını paylaşır mısınız arkadaşlar? İlk defa çalışarak sınava girmek istiyorum
Eveet söylediğim gibi 2 test çözdüm hatta 3. yede başladım ama 4 sorudan snra kaldım ona da yarın bakarım artık Bugün çözdüğüm test sayısı 7
Ben yatmaya gideeerrr
İyi uykulaar herkeseeee
Güzel kalın
mrb kızlar bende aranıza gelmek istiyorum kabul ederseniz :)
merhaba. hoş geldin
aramıza aldık bile
cornella arkadaşım maalesef tanıdık yok oralara giden ama bir iki kişi duydum ihtiyacı tercih et dediler eylüle kadar da beklemek istemiyorum. bir an önce belli olsun diyorum eşimde ihtiyaç dedi pegem daha çok eğitim bilimlerinde ünlü olduğu için bakalım pazar günü gidip konuşacağız uyarsa kayıt yaptırıp döneceğiz.
ayrıca SAYI SİSTEMLERİNİ bitirdim ama yapamadığım sorular var siz nasılsınız bu konuda bitirim demek konunun bütün sorularını hatasız yapmak mı demek ben o zaman yarı yolda kaldım
ilk sayfaya bakarsan orda var...sen genel kültür genel yetenekten gireceksin......ilk sayfada ;
türkçe,mat.,tarih,cografya,vatandaşlık şeklinde konu konu ayırdım......
tarihe iler de eklemeler yapacagım...
Çook teşekkürler, değişiklik olmaz umarım konularda :2:
Herkese iyi çalışmalar...
Eki Görüntüle 759578 Eki Görüntüle 759579
kızlar sorularım bunlar Resim olarak ekliyim dedim umarım okunuyodur :44: Bilgisayarın kamerası biraz kötü
Şu birbiri cinsinden yazmaları beceremiyorum o tarzda bi kaç soru daha var yapamadığım :26: Bu soruya göre onlarıda çözücem
cnm 2. foto da x ve y nın yanındakiler eksi mi eşittir mi? net cıkmamıs.......