2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

cornella canım 2 günde ancak temel kvramları bitirebildim. yavş ilerliyorum gliba. iki kitaptan ayrı ayrı çalışıyorum. kitaaplarımda çok eski kitaplar acaba tek kitaptan mı çalışsam yoksa iki kitap dahamı yarrlı olur. ihtiyaç yayıncılık mat. kitabı ve yrgı nın kitabı var ama baya eskide kalmış yargı 2009 senesine ait.. caba yeni kitap mı alsam yoksa bunları bitirip dha sonra yeni kitapla pekiştirme mi yapsam

olsun sen yeter ki çalış istersen gec bitir...bence yenı kıtap alma elınde ki kıtaplar guzel yayınlar.....sen içlerınden en cok hangısını begendıysen bence onunla devam et....ikisinden bırı ile...

kızlar aranızda eğitim bilimleri olup alandan sınava girecek olan varsa alan soruları acıklandı.....

herkes kendi alanını incelesin.....

matematik diyince aklıma pearl geliyor.nerelerde acaba?

merhabaa ben de bu sene a grubundan gireceğim. topiğinize katılmayı düşünüyorum :) yaz için gy-gk yı bitirmeye çalışacaktım ama hep bi üşengeçlik var. umarım burada gaza gelirim.

merhabaa ben de bu sene a grubundan gireceğim. topiğinize katılmayı düşünüyorum :) yaz için gy-gk yı bitirmeye çalışacaktım ama hep bi üşengeçlik var. umarım burada gaza gelirim.

valla süpersin jookercim soruları çok guzel çözmüşsün.....
bu arada hoş geldin......alandan girecek birkaç arkadasımız daha var...onlar da senın gıbı yazın gy-gk bitirecekler ama üzerılerınde yaz ın rehavetı var....
aramıza katılırsan seviniriz.....

Kızlar dayanamadım kitapseçten kitap aldım bugün ucuz görünce bu arada galiba artık ismimi yazdırmanın zamanı geldi listeye cornellacım matematikten problemlere kadar bitirmiş bulunmaktayım eğitimden de gelişim psikolojisi dil gelişimine kadar bitti:))

o rehavetin aynısından bende de var :)) esas sorunum genel kültür kısmı. gözümde büyüyor.

umarım topiğin bana benim de topiğe faydam dokunur. :) takipteyim. görüşmek üzere :)

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelmiş de geçmiş bile hemen ekliyorum

bu arada kitapsec falan cok tehlıkelı ya ınsan bı gırdımı hepsını almak istiyor......

Son düzenleme:
o rehavetin aynısından bende de var :)) esas sorunum genel kültür kısmı. gözümde büyüyor.

umarım topiğin bana benim de topiğe faydam dokunur. :) takipteyim. görüşmek üzere :)

aslında alandan gireceklerin çok önce başlaması lazım çunku alan dersleri ağır.....atın üzerinizden şu rehaveti bir an önce başlayın...

inş. cnm hepimiz birbirimize faydalı oluruz......görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…