slm kızlar...
ramazanın ilk günlerinde iyi çalışıyordum ama dünden beri çok bitkinim o yüzden çalışamıyorum ne etsem bilemedimertelemek de istemiyorum çünkü kendimi biliyorum, erteledikçe safsaklayabilirim ve çalışmalarımı bir düzene oturtamam.
şimdilik, yani ramazan boyunca en azından çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum ben...
hoş bulduk canım nasılsın nasıl gidiyor calışmalarYeni gelenler hoşgeldileer
Baştaki konulara bakıyodum şu gelişim psikolojisi ve öğrenme psikolojisini ders olarak aldım ben
freud kollberg piagetHiç sevmiyodum orası ayrıı
akşama kadar bitkin şekilde yatıyorum canım yaa benim bünye orucu kaldırmıyor iftarla sahur arası 3-4 gündür matten soru cözdüm ama mat calıştıgım için içim iç rahat deilaldık gitti......hadi bakalım bekliyoruz......
neden çalısamıyorsun cnm.....iftardan sonra bak bıraz......
aynı sorun bendede var canım yaa yalnız deilsinslm kızlar...
ramazanın ilk günlerinde iyi çalışıyordum ama dünden beri çok bitkinim o yüzden çalışamıyorum ne etsem bilemedimertelemek de istemiyorum çünkü kendimi biliyorum, erteledikçe safsaklayabilirim ve çalışmalarımı bir düzene oturtamam.
şimdilik, yani ramazan boyunca en azından çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum ben...
ben kullanmıştım canım güzel bi kaynakdıselam cnm
yalnız değilsin bende de var bu aralar bi bitkinlikGündüzleri çok oturamıyorum başınaa
Bide kızlar pegem yayınları nasıl ?? çözen var mı
matematiğe devam....
hoş bulduk canım nasılsın nasıl gidiyor calışmalar
ben kullanmıştım canım güzel bi kaynakdı
selam cnm
yalnız değilsin bende de var bu aralar bi bitkinlikGündüzleri çok oturamıyorum başınaa
Bide kızlar pegem yayınları nasıl ?? çözen var mı
cnm bende pegemin hiç kitabı yok ama netten yaprak testlerini indirmiştim bir ara. zorlayıcı soruları yok gibi diye hatrlıyorum. genelde bir konuya çalıştıktan sonra konuyu pekiştirmek için çözülebilecek kaynaklardan biri olduğunu da okumuştum bi yerlerde
ben çözmek istemiyorum su matematigi yaa tarihi halletmem gerek
Hmm banada şu an öyle lazım zatenTarih ve coğrafyam 0 çünkü konu çalıştıktan sonra çözmek için arıyordum doğru seçim olmuş sanırım
Matematiği için iyi diye okudum bende onuda aldım :26: kpss mat kaynağım yok acaba o da mı çok kolay ? öyleyse almıyım
cnm al veya alma diyemem çünkü çok bildiğim bir kaynak değil, ama elinde mat kaynağın yoksa çözmek için, ve ucuzsa da almanın zararı olmaz diye düşünüyorum. neticede çok kaynaktan soru çözmemiz de lazım.
Doğru diyosun3.5 tl almamdan bi zarar çıkmaz sanırım Geometride var içinde geometrim çok iyi değil
Hem çözümlüymüşte işime yarar belki
çözümlü soru bankaları faydalı oluyor evetyeni yayınlar çıksın ben de alcam, şimdiden para biriktriyorum bile
nasıl başa çıkcam kitap paralarıyla hiç bilemiyorumbir de seviyorum kitap almayı öle de bir durumum var
ya bende durduramıyorum kendimi gördükçe alasım geliyoo daha geçen tarih konu anlatımı falan aldıım
Bugünde pegemi gördüm
ama bugünden sonra almıyorum daha yenileri beklicemm
hoş bulduk canım nasılsın nasıl gidiyor calışmalar
akşama kadar bitkin şekilde yatıyorum canım yaa benim bünye orucu kaldırmıyor iftarla sahur arası 3-4 gündür matten soru cözdüm ama mat calıştıgım için içim iç rahat deilbende artık tarihe bakmak istiyorum cünkü tarihim 0 2012 de dershnee gittim tarşhden kendimi soguttugum için hiç bakmadım bi dünya kitaplarım vardı hepsini annem kaldırmış bulamıyoruz ramazandan sonra cıkar piyasaya resmen 2-3 milyar para harcamıltım kitplara bu sene hiç almicam konu anlatımlı o yüzden
yarın bi tane tarih soru bankası alim diyorum internette videosunu izlerim sahura kadarda sorunu cözerim diyorum ne dersin cornella :44:
aynı sorun bendede var canım yaa yalnız deilsin
ben kullanmıştım canım güzel bi kaynakdı
ben çözmek istemiyorum su matematigi yaa tarihi halletmem gerek
İyiyim teşekkürleersen nasılsın ? valla bu aralar çok hızlı gitmiyo ramazandan dolayı çok çalışamıyorum nathalie gibi 2 gündür bi bitkinlik var bende de ama idare eder
Kpss kaynağım pek yokda benim nette dolanırken pegeme rastladım kitapları acayip uucuz soru bankalarını 2.5 3 tl ye düşürmüşler yeni kitaplara yer açmak için sanırımBende idarelik alayım diyorum Tarih coğrafya soru bankam yok çünkü. Çözümlü tarih coğrafya mat - geo kitabı ve 30 mat -geo denemesi 10 tl tuttu Bunlarıda aldıktan sonra ekim kasıma kadar daha kitap almıcam Bitiririm o zamana kadar büyük ihtimaal.
cnm bazen ben de oturup tarih çalışmak istiyorum inanır mısın
ama şu matı bi düzene oturtmam gerekiyor, hızlı çözemiyorum çünkü
2012 de resmen eve kırtasıye kurdum yarısını bitiremedim bu sene onlar yeter galiba banaçözümlü soru bankaları faydalı oluyor evetyeni yayınlar çıksın ben de alcam, şimdiden para biriktriyorum bile
nasıl başa çıkcam kitap paralarıyla hiç bilemiyorumbir de seviyorum kitap almayı öle de bir durumum var
aynn canım yaa yeni şeyler hep iligimi daha cok cekiyo benimgeçen sene ne gördüysem aldım ama oturup da çalışmadım bile
ama akıllandım artık, çalıştıkça kitap alcam bundan sonra. diyelim iki soru bankası aldım, onlar bitmeyene dek yenisini almayacam. kitap aldıkça sanki rehavet çöküyo çalışmıyorum
inşaallaah alırım canım yaacnm hangı dersten eksıksen o derse yogunlaş o zaman.....illa mat. çalısmak zorunda değilsin....dediğin yöntem güzel bence.bir dene bakalım olumlu sonuc alacak mısın?
yine iyi benceben bugün doğru düzgün çalışamadım kızlar ya 5 test çözdüm sadece matematikten karışık
ben bugün doğru düzgün çalışamadım kızlar ya 5 test çözdüm sadece matematikten karışık
gideyim de biraz test çözeyim üslü köklü sayılardan sahura kadar
iyi geceler iyi sahurlar kızlar
oo baya indirimdeymiş canım yaa
kaynak kaynakdır önemli olan cok fazla soru cözebilmekde canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?