• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

heyaksim cornellamm çok tşk ediyorumm :16::16::16::16:

hatalarımın gördüm iyi oldu benim içinde.. tek taraflı karesini yada küpünü alıp yoketmek gibi :4:

hee bu arada k=2 doğru bulduuz yani.. ben cevalarda yanlıs yazmısım :25::25::4:

1.sorudaki k yı soran varyaa hiç aklıma gelmedi a[SUP]2-[/SUP]b[SUP]2 olarak gitmek..

[/SUP]bide bu formulu bilmiyorum bena[SUP]2 - b [SUP]2[/SUP]den ilerleyen ünitelerde görcem mi acep?
bu arada karakök işaretini nasıl çıkarttın cornim :26:

ben sayı sist.lerini bitrdim birazcık uyumam lazım ... yarın test çözcem..
ben renklerle oynamayııı çok seviyorummm yaaaa:16::52::52::52::9::9::9::9:

:9::9: bende renkli yazmayı çook seviyoom hiç üşenmiyomda her mesajda :1:

a[SUP]2[/SUP]-b[SUP]2[/SUP] ifadeside çarpanlara ayırmada karşına çıkar ve çoook işine yarayan bi ifadedir :1: soru çözdükçe anlarsın

Mantık sorularını yapamadım ben hiiçç :18: :30: yani hiç uğraşmadım :17:

Çözen arkadaşlar nasıl çözüldüğünü açıklar mı acabaa :26:Özellikle şu kızıl sorusunu :1: jokerbck nasul çözdün mantığı ney ki

Köklü sayılar konusunu ekol hocadan dinleyip 2 test çözdüm şimdik ara verdim oruçluyken çok duramıyorum başında :5:

Dün gece de sahurdan sonra Tarihin ilk konusunu dinledim öyle bi aşinalık olsun diye :1: Bugün bi deftere not almaya başlamayı düşünüyorum :23:

Şimdi bn şöle düşündüm 36 yı çarpanlarına ayırdım 3 lü olcak şekilde 9.2.2 , 3.3.4 ,6.6.1 ,9.4.1,12.3.1 ,6.2.1 şeklinde yazılabiliyo (bn bu kadar buldum) şimdi bunları toplarsak 13,10,13,14,16,9 yapıyo bu memur karşı kapının numarası bnm için yeterli değil ddğne göre demek ki iki tane o toplamı o numara yapan var o zmn 13 tür ddm ben 13 yapan da 9,2,2 ile 6,6,1 di en son ipucu da büyük kızın kızıl saçlı olması yani bir tane büyük kız var o yüzden 6,6,1 olamaz cvp 9,2,2 olur ddm bilmiyorum doğru mudur:)

Şimdi bn şöle düşündüm 36 yı çarpanlarına ayırdım 3 lü olcak şekilde 9.2.2 , 3.3.4 ,6.6.1 ,9.4.1,12.3.1 ,6.2.1 şeklinde yazılabiliyo (bn bu kadar buldum) şimdi bunları toplarsak 13,10,13,14,16,9 yapıyo bu memur karşı kapının numarası bnm için yeterli değil ddğne göre demek ki iki tane o toplamı o numara yapan var o zmn 13 tür ddm ben 13 yapan da 9,2,2 ile 6,6,1 di en son ipucu da büyük kızın kızıl saçlı olması yani bir tane büyük kız var o yüzden 6,6,1 olamaz cvp 9,2,2 olur ddm bilmiyorum doğru mudur:)

Vuu demek istiyoruumm :53:

Ne güzel açıkladın okuyunca bana mantıklı geldi bence doğrudur :1:

heyaksim cornellamm çok tşk ediyorumm :16::16::16::16:

hatalarımın gördüm iyi oldu benim içinde.. tek taraflı karesini yada küpünü alıp yoketmek gibi :4:

hee bu arada k=2 doğru bulduuz yani.. ben cevalarda yanlıs yazmısım :25::25::4:

1.sorudaki k yı soran varyaa hiç aklıma gelmedi a[SUP]2-[/SUP]b[SUP]2 olarak gitmek..

[/SUP]bide bu formulu bilmiyorum bena[SUP]2 - b [SUP]2[/SUP]den ilerleyen ünitelerde görcem mi acep?
bu arada karakök işaretini nasıl çıkarttın cornim :26:

ben sayı sist.lerini bitrdim birazcık uyumam lazım ... yarın test çözcem..
ben renklerle oynamayııı çok seviyorummm yaaaa:16::52::52::52::9::9::9::9:

tek anlayamadığım bu.:44::44::44::26:. nasıl bu şekilde sadeleştirdin sana zahmet anlatırmısın?

iftardan sonra gelirim
:54:

rica ederım cnm.........
cnm öle bı formul yok üslğ sayıları yazarken kullanılan yazı stili o......eger onu sorduysan:44: diğer soruyuda heyaksı anlatmıs:52:

Ya herkes harıl harıl çalışıyor ne güzel :nazar:
Canım hep matematik geometri çözmek istiyor.
Eğitim bilimleri çalışıyorum ben de ama 3 gündür bir konu bitmedi.
Güya ramazanda eğitim bilimleri bitecekti :37:
Sözel derslerle başım belada sanırım. 3 satır okumak bile işkence gibi :5::5::5:

peeeeeeeeaaaaaarllllllllllll egıtım çalısman lazım.......eğitime yönel artık:20:

Cevap 9,2,2 mi acaba bn böyle buldum ona göre neden olduğunu sölicem:)

cnm cvbını bılmıyorum hatta soruyu bıle okumadım desem ınanır mısın?
ama ben bulurum bunların cvbını aldıgım sayfaya bakarım.....

Mantık sorularını yapamadım ben hiiçç :18: :30: yani hiç uğraşmadım :17:

Çözen arkadaşlar nasıl çözüldüğünü açıklar mı acabaa :26:Özellikle şu kızıl sorusunu :1: jokerbck nasul çözdün mantığı ney ki

Köklü sayılar konusunu ekol hocadan dinleyip 2 test çözdüm şimdik ara verdim oruçluyken çok duramıyorum başında :5:

Dün gece de sahurdan sonra Tarihin ilk konusunu dinledim öyle bi aşinalık olsun diye :1: Bugün bi deftere not almaya başlamayı düşünüyorum :23:

not alarak çalısmak faydalıdır:34::34::34:

kızlar acayıp yorgunum ,ayaklarımın altı sızlıyor,belım agrıyor:31::31::31: azıcık dinleneyım de şu mantık sorularının yanıtlarına bakayım.....

cornellacım iskorpit a[SUP]2[/SUP]-b[SUP]2 [/SUP]nin açılımını sormadı mı ben mi yanlış anladım :1:

a[SUP]2 [/SUP]-b[SUP]2 [/SUP]= (a +b). (a-b) iki kare farkı nı yani :1:

Son düzenleme:
cornellacım iskorpit a[SUP]2[/SUP]-b[SUP]2 [/SUP]nin açılımını sormadı mı ben mi yanlış anladım :1:

a[SUP]2 [/SUP]-b[SUP]2 [/SUP]= (a +b). (a-b) iki kare farkı nı yani :1:

yok cnm iskorpit sanırım yanlış anlamış........a[SUP]2 - b 2 bunu sormus ........ben yazarken yanlış yazmısım yazı da böyle çıkmıs.sanırım bunu formul zannettı:27:

Hehe tımam :1:

Şimdik testlerime dönüyorumm benn :) biraz kök sayılar çözeyim gece de tarihe başlıyoruumm
:16:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız, iyisinizdir inş :16:bakıyorum sorular çözülüyor oh oh ne güzel :13:

bugün ben basit eşitsizlik konusuna çalıştım bitirdim, cornellacım haberin olsun :1: birkaç testim kaldı sadece... hiç sevmemişimdir bu konuyu çok gıcık ya :47:

ramazanda dersler biraz ağır gidiyor ama napalım olacak artık.

hepinize kolay gelsin :7:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız, iyisinizdir inş :16:bakıyorum sorular çözülüyor oh oh ne güzel :13:

bugün ben basit eşitsizlik konusuna çalıştım bitirdim, cornellacım haberin olsun :1: birkaç testim kaldı sadece... hiç sevmemişimdir bu konuyu çok gıcık ya :47:

ortalarda yoksunuz zaten:ssz::ssz::ssz: hemen eklıyorum:34:

arkadaşlar herkese merhaba... beni de alın aranıza bende bu yıl elimden geleni yapıp bu sınavı kazanmak istiyorum. yarından itibaren dershane araştıracağım. Ankara dayım yaşım 30, 5 yıllık evliyim ve 2,5 yaşında bir oğlum var. Şu an çok hırslıyım inşallah hep böyle devam eder. dershaneye başlayıncaya kadar evde bakacağım konulara dilerim herkes güzel puanlar alır ve istediği yere atanır. Hepinize başarılar diliyorum.

hadi bakalım sana kolay gelsin:32::32::32:

Teşekkürleerrr 4 test çözdümde geldiimm :32:belim ağrıdı bıraktım azcık

İyi akşamlaaarr :16:

Bende bi kaç gün önce bitirdim aynı duyguları paylaşıyomuşuzz :9: Kolay gelsin sanaa

Bi tane de sorum vaaarrr :27:

Çözdüm ama yanlışmış :26: Burdan da çözen olursa ona göre cvp anahtarı yanlış diceemm :52:

a = √7 - √5 olduğuna göre √7+√5 in a cinsinden değeri hangisidir ?

a[SUP]2[/SUP] - 4√35 a[SUP]2[/SUP] +4√35 2/a a[SUP]2[/SUP]/2 a[SUP]2[/SUP] -2

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba... beni de alın aranıza bende bu yıl elimden geleni yapıp bu sınavı kazanmak istiyorum. yarından itibaren dershane araştıracağım. Ankara dayım yaşım 30, 5 yıllık evliyim ve 2,5 yaşında bir oğlum var. Şu an çok hırslıyım inşallah hep böyle devam eder. dershaneye başlayıncaya kadar evde bakacağım konulara dilerim herkes güzel puanlar alır ve istediği yere atanır. Hepinize başarılar diliyorum.

Hoşgeldiinn :16:

Güzel dileklerin için teşekkürleer

İyi çalışmalar

Bende bi kaç gün önce bitirdim aynı duyguları paylaşıyomuşuzz :9: Kolay gelsin sanaa

Çözdüm ama yanlışmış :26: Burdan da çözen olursa ona göre cvp anahtarı yanlış diceemm :52:

2/a değil mi:17:

hoş geldın cnm....inşallah hepımız atanırız......

cvp 2/a......

Cornella bende istiyoomm benide eklermisin artık :27:

Çok kıskandımm :1:

eklıyorum cnm :34:

hoşbulduk :40: bir kaç gün içinde çalışmaya başlarım bitirdiğim konuları yazarım.

Back