o zaman bi tanede tüp dersleri içeren bir ales kitabı almak mı icap ediyor yoksa önce netten ales sorularını çözmeye mi çalışmalıyız acaba? sonradan eksiğimizi görüp öylemi alsak kitap acaba?
mecburen soru çözücez haklısın ve çözdüğümüz soruları tekrar çözmeliyiz..bunlar bizim tekrarımız olucak işte aynı zamanda..
bütün ne zamandı? kitabı yada notlarını aç tekrar bak.. hangi ders olursa olursan beyninden bir zihin haritası çıkart o zaman aklında da kalıcı olur diye düşünüyorum
benimde kuzenim hocası final öncesi demişki boşuna çalışmayın hepinizi büte bırakcam..tatile gidecek param yok.. tatil paramı çıkartmalıyım biyerden
Allah böyle hocaları ıslah etsin canımmcımmm para bürümüş gözleriniii yaaa
tüp dersleri içeren
aslında bende kımseye söylemek ıstemıyorum ama ders çalıstıgımı görunce herkes duyuyor zaten:44:
Bence netten çıkmış sorulara bakabiliriz.
Sanki sonradan eksiğimizi görüp almak daha mantıklı geliyor bana.
Sonuçta konuları bitirmeden soru çözülmüyor.
Büt sınavı 9 temmuzda.
Ah keşke bi kitabı olsa
Zihin haritası falan çıkmaz bu dersin
Ders: Java
Programlama dili.Yani hep kod yazıyosun.
Bilgisayar üzerinden kod yazarak çalışıyorum zaten.
Gerçekten var böyle tuhaf hocalar.Dediğin gibi Allah ıslah etsin.
tüp bebekle kafayı bozduğumun kanıtı
yok bende kimse bilmiyor eşimede sıkı sıkı tembihledim ..o da söylemiyor sağolsun.. facedende böyle gebelik olsun kpss olsun hiç bi şekilde sayfa yada grup vs beyenmedim giriş yapmadım bakalım karda yürüyüp izimi belli etmeden sınava kadar hatta yerleşene kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum
aboovvv Allah kolaylık versin canım sana o zaman
doğru diyosun canım önce bi konuları bitirsek iyi olurdu sonrası testlere yüklencez başka çaremiz çıkarımız yok mecburuuuzzz :18::18:
bu arada ortalaman iyi cornelamın dediği gibiibenim 2.60larda sürünüo
bişi daha dicektim unuttum neyse :26:
sağol cnm......seni de bekledıgımı unutma
Hanımlaar bu topicte 2014 KPSS ye mi hazırlanıyoruz şimdi?? (;
2013 e gelirseek.. Pazar oturumlarımın cumartesiden güzel geçtiği kesin; lakin yetersiz elbette..
Umudum gelecek yıla ya da idari hakimliğe.. (;
Hepimize toptan geçmiş olsun..
bende 2014 gk gy'ten gireceğim
2 gündür doru dürüst çalışamıyorum benn
Şu sınavda moralimi bozdu iyice.
Önceki yılların sorularına bakıyorum kolay geliyo ama şu yorumları okuyunca korkuyorum :26:
Ne diye sistemi değiştirirler ki Ales ayrı kpss ayrıbari birleştirsinler şundan daha garip olmaz heralde
Atatürkle ilgili soru gelmemesine inanamıyorum onsuz sınav mı olur her Türkün bilmesi gerekenler
Güncel adı altında güncel olmayan sorular ayrı bi saçmalık diğer yıllara baktım hep o yıl hatta 2 3 ay öncesinde olan şeyleri sormuşlar
Umarım seneye böyle SAÇMA bir sınav hazırlamazlaar
Canım bölümün nedir
merhaba hoş geldinçok gecmiş olsund ıyeyım öncelikle zor ve saçma bır sınavdan cıktınız....
hoş geldin.......seni de bekleriz aramıza
cnm sen bozma moralini....derslerını de aksatma cunku bır bırakınca gerı başlamak çok zor oluyor.....şekli a ben:26:
bu sınava cok büyük tepkıler gelecektır zaten....seneye böyle saçma sapan bir şey olacagını sanmıyorum....
çünkü her sevıyeden ınsan girecek bu yıl sadece öğretmenler ve alana gırenler vardı......
maalesef biyoloji .......
kızlar benim elimde 2012 tarihli kaynak kitaplar var tarih konuları değişti diye duymuştum yeni kitap almam gerekir mi kursda düşünüyorum
bende de 2012 var ...şimdilik onlarla idare er .konu eksılmedı sadece ekleme yapıldı......bence kıtapları eylul-ekim gıbı al....yenı kıtaplar o zaman cıkıyor......
Teşekkür ederim canım,diğer derslerde de mi ekleme var sadece Tarihte mi ?
herkeslere selam olsun....
ben malesef çalışmalarımı aksattım bi haftadır. malesef başımdan bir ayrılık geçtiyeniden başlayacağım ama ne zaman bilemiyorum. umarım erken bi tarih olur...
hepinize iyi çalışmalar. yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz
arkadaşlar merhaba bende bu sene kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum ama matematiğim baya kötü durumda bu engeli nasıl aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim bide kpss için dershane şart mı? yorumlarınız çok önemli bnm için teşekkürler.
Yaaa ben dicektim tüp bebek düşüne düşüne böyle yazdın heralde diye.
Sonra dedim belki kırılır alınır hassas bir konu sonuçta
İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
canım geçmiş olsun..herkeslere selam olsun....
ben malesef çalışmalarımı aksattım bi haftadır. malesef başımdan bir ayrılık geçtiyeniden başlayacağım ama ne zaman bilemiyorum. umarım erken bi tarih olur...
hepinize iyi çalışmalar. yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?