Çok sessiz burası herkes ders mi çalışıyoo
olabilir.........
ben dısardayım bugun hastane işim vardı.......kızlar sakın boşlamayın sizler....çok önemli bir işiniz yoksa derslerı ihmal etmeyın....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sessiz burası herkes ders mi çalışıyoo
Bende arkadaşla hava almaya çıktım bu da önemli işten sayılır mı
ben de öyle düşünüyorum arada sıkılırsam da gy-gk bakarım hadi bakalım ben de başlıyorum yarın inşcnm bence eğitim bilimlerini hallet önce......zaten matematıkcısın onu yaparsın......eğitimi hallettıkten sonra gk/gy bakarsın alanla beraber......ama eğitimden de soru çözmeye devam edersin......
nasıl yani soruları göremeyecekmiyiz şimdi sorular çok zormuş tüm isteğim gitti seneye giricem nasıl ders çalışıcam ben şimdi elimizdeki kitaplar işe yarmazmı acaba
kızlar ben yararlandığım şeyleri, ipuçlarını falan yazıcam ama 2 gün kaldı şu an stres atmakla meşgulum.
sonra tek tek hem sorularınızı evaplarım hem de fikirlerimi yazarım.
hepimizi başarılar:))))))
hayırlı yerler inşallah:))))
evdede hiç kitap yok hee ben otlakçıyım bu konuda annemlerden ,kardeşlerimden olmadı kütüphaneden (okul be halk kütüphanesinden) okuyup okuyup geri iade ediyorum.. sanırım artık kendime kitap alma vaktim geldi kitap olarakta nutuk alayım diyorum tarihte lazım olacak epey bana cunku..tamam o zaman bugün bir matematik konusu ve test yeterli olur herhalde yavaş yavaş başlayayım kitap okuyun bide sınav çözmenizi bayağı hızlandıracaktır eminim bugün ilk günümm :)
evet kızlar 2013 genel yetenek genel kültür sınavı geri kalmış bulunmakta........
sınava girenlerin yorumlarına göre en zor soruların tarih soruları oldugu,
matematiğin ales tarzı olup kolay oldugu ancak 1 dk lıks orular olmadıgı yani zamanın kesinlikle yetmediği,
türkçenin de ales tarzı olduğu,
coğrafya klasik coğrafya ama gecen yılı da baz alırsak yoruma dayalı sorular oldugunu söyleyebiliriz...
vatandaşlık da herhangı bır şaşırtıcı durum yok şu ana kadar.......
evet kızlar 2013 bıraz zorlamış.benım yorumlardan anladıgım o.......yani bu demek oluyor ki çoks oru çözmek ve çözerken de hem anlama hem pratiği geliştirmek lazım......
zamanın yetmemesi de bu sebepten sanırım.....
ösym kaş yapayım derken yıne göz çıkarmıs....ales tarzı soracagım derken sanırım biraz saçmalamış......ösym soruları yayınlamayacakmış!......sorulara nasıl ulaşılacak şuan için muamma.....bekleyip göreceğiz......
insallah sınavın iyi geçmiştir arkadaşım ,işlerin rast gitsin Allah yardımcın olsun
evdede hiç kitap yok hee ben otlakçıyım bu konuda annemlerden ,kardeşlerimden olmadı kütüphaneden (okul be halk kütüphanesinden) okuyup okuyup geri iade ediyorum.. sanırım artık kendime kitap alma vaktim geldi kitap olarakta nutuk alayım diyorum tarihte lazım olacak epey bana cunku..
cornellam çok iyi oldu bu acıklamalar bize bence.. bu msjını okuduğumda aklıma ales kitabı alırız artık dıyordum kızaraktankı alttaki msjlarını okuduğumda düşüncelerimi onaylamış oldum
benim anlamadığım tarihte çağdaş türkiye gelmiş yerine Atatürk ilke ve inkılaplarımı gitmiş ? yeni müfredat bumuymuş yani?
bunu soruyorum cunku yakında nutuk alayım diyorum..inkılaplarla ilgiliya akılda kalıcı olur derse faydalı olur
bu arada takvimim nasıl olmuş bunu askere giden değilde göreve giden versiyonunu yapana kadar bunu kullancam yine gitti 45 gün tüp bebiş bayramdan sonraya kaldı ...kısmetttt
hımm bu arada yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgeldiniz diyorummm
cnm soruları mecbur yayınlayacaklar ama haftaya alan sınavından sonra........
valla yavaş yavaş Ataturk u kaldırmaya mı çalısıyorlar anlamıyorum.....
bu arada çizelgen de çok güzel olmuş bebişin olsun da geç olsun cnm az daha sabret....:26: nutuk güzel olabilir ,sıkılmadan okurum diyorsan oku bence.....
Ben de biraz memurlar.netten baktım yorumlara.
Ales tarzı diyenler çok olmuş.
Süreyi yetiştiremedim diyenler çok olmuş.
Kesinlikle ales sınavlarına girmek lazım.
Ayrıca internetten çıkmış ales sorularını bulup çözmek lazım.
Bol bol denemeye girmek lazım.Çok soru çözmek lazım çoook
Bu arada büt sınavına da çalışamadım ya.O kadar sıkılmışımki.
Geçebilir miyim bilmiyorum.Geçemezsem de artık yapacak birşey yok.
Ortalamam 3,60 ama bir dersim DD
Ben de biraz memurlar.netten baktım yorumlara.
Ales tarzı diyenler çok olmuş.
Süreyi yetiştiremedim diyenler çok olmuş.
Kesinlikle ales sınavlarına girmek lazım.
Ayrıca internetten çıkmış ales sorularını bulup çözmek lazım.
Bol bol denemeye girmek lazım.Çok soru çözmek lazım çoook
Bu arada büt sınavına da çalışamadım ya.O kadar sıkılmışımki.
Geçebilir miyim bilmiyorum.Geçemezsem de artık yapacak birşey yok.
Ortalamam 3,60 ama bir dersim DD
sağol canım diğer topklerde hayırlı tezkereler yazmışlar ne güldüm ben hiç asker yolu beklemediydim içimde uhte kaldıydı benim neyim eksık bi takvimim olsun dedim
bencede çok saçma osmanlı varsa sorularda Atatürk olmalı eğer bir kıyas olacaksa.. madem tarih dersini temelli kaldırsınlar yiyoosaa
millet körmü işlerine mi gelmiyor neyse siyaset yeri burası değil , şimdi konu dışından grileşmeyelim
bebiş içinde önceden çok sinirleniyordum şimdiyse tamamen oluruna bıraktım (sanki başka seçeneğim var ) bir uğraşım var neyseki KPSS
nutuk annemlerde var aslında hemde eski basım 4 ciltlik bi kitap serii şeklinde de bilsinler istemıyorum sınava hazırlandığımı bide olmazsa vahvahlarla uğraşamam söylemicem o yüzden alıyım kendime bi kitap ,sıkılmamam gerekiyor tarihle aram iyi değil zaten mecburen bi şekilde kafamın içine sokmak zorundayım bilgileri