• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

2 gündür doru dürüst çalışamıyorum benn :50:

Şu sınavda moralimi bozdu iyice.
Önceki yılların sorularına bakıyorum kolay geliyo ama şu yorumları okuyunca korkuyorum :26:

Ne diye sistemi değiştirirler ki Ales ayrı kpss ayrı :43:bari birleştirsinler şundan daha garip olmaz heralde :50:

Atatürkle ilgili soru gelmemesine inanamıyorum onsuz sınav mı olur her Türkün bilmesi gerekenler

Güncel adı altında güncel olmayan sorular ayrı bi saçmalık diğer yıllara baktım hep o yıl hatta 2 3 ay öncesinde olan şeyleri sormuşlar

Umarım seneye böyle SAÇMA bir sınav hazırlamazlaar
:20:
:53:

Son düzenleme:

o zaman bi tanede tüp dersleri içeren bir ales kitabı almak mı icap ediyor yoksa önce netten ales sorularını çözmeye mi çalışmalıyız acaba? sonradan eksiğimizi görüp öylemi alsak kitap acaba?
mecburen soru çözücez haklısın ve çözdüğümüz soruları tekrar çözmeliyiz..bunlar bizim tekrarımız olucak işte aynı zamanda..

bütün ne zamandı? kitabı yada notlarını aç tekrar bak.. hangi ders olursa olursan beyninden bir zihin haritası çıkart o zaman aklında da kalıcı olur diye düşünüyorum :34:

benimde kuzenim hocası final öncesi demişki boşuna çalışmayın hepinizi büte bırakcam..tatile gidecek param yok.. tatil paramı çıkartmalıyım biyerden :53::53::53: :20::20::20::20:
Allah böyle hocaları ıslah etsin canımmcımmm para bürümüş gözleriniii yaaa :22:

Bence netten çıkmış sorulara bakabiliriz.
Sanki sonradan eksiğimizi görüp almak daha mantıklı geliyor bana.
Sonuçta konuları bitirmeden soru çözülmüyor.

Büt sınavı 9 temmuzda.
Ah keşke bi kitabı olsa :ssz:
Zihin haritası falan çıkmaz bu dersin :1:
Ders: Java
Programlama dili.Yani hep kod yazıyosun.
Bilgisayar üzerinden kod yazarak çalışıyorum zaten.
Gerçekten var böyle tuhaf hocalar.Dediğin gibi Allah ıslah etsin.

tüp dersleri içeren

tüp bebekle kafayı bozduğumun kanıtı :52::9::9::9::9:

aslında bende kımseye söylemek ıstemıyorum ama ders çalıstıgımı görunce herkes duyuyor zaten:44:

yok bende kimse bilmiyor eşimede sıkı sıkı tembihledim ..o da söylemiyor sağolsun.. facedende böyle gebelik olsun kpss olsun hiç bi şekilde sayfa yada grup vs beyenmedim giriş yapmadım bakalım karda yürüyüp izimi belli etmeden sınava kadar hatta yerleşene kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum :52::27::27:
Bence netten çıkmış sorulara bakabiliriz.
Sanki sonradan eksiğimizi görüp almak daha mantıklı geliyor bana.
Sonuçta konuları bitirmeden soru çözülmüyor.

Büt sınavı 9 temmuzda.
Ah keşke bi kitabı olsa :ssz:
Zihin haritası falan çıkmaz bu dersin :1:
Ders: Java
Programlama dili.Yani hep kod yazıyosun.
Bilgisayar üzerinden kod yazarak çalışıyorum zaten.
Gerçekten var böyle tuhaf hocalar.Dediğin gibi Allah ıslah etsin.

aboovvv Allah kolaylık versin canım sana o zaman :30::nazar::nazar:

doğru diyosun canım önce bi konuları bitirsek iyi olurdu sonrası testlere yüklencez başka çaremiz çıkarımız yok mecburuuuzzz :18::18:
bu arada ortalaman iyi cornelamın dediği gibii :16: benim 2.60larda sürünüo :52::9::9::9:

bişi daha dicektim unuttum neyse :26::27:

tüp bebekle kafayı bozduğumun kanıtı :52::9::9::9::9:

yok bende kimse bilmiyor eşimede sıkı sıkı tembihledim ..o da söylemiyor sağolsun.. facedende böyle gebelik olsun kpss olsun hiç bi şekilde sayfa yada grup vs beyenmedim giriş yapmadım bakalım karda yürüyüp izimi belli etmeden sınava kadar hatta yerleşene kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum :52::27::27:

aboovvv Allah kolaylık versin canım sana o zaman :30::nazar::nazar:

doğru diyosun canım önce bi konuları bitirsek iyi olurdu sonrası testlere yüklencez başka çaremiz çıkarımız yok mecburuuuzzz :18::18:
bu arada ortalaman iyi cornelamın dediği gibii :16: benim 2.60larda sürünüo :52::9::9::9:

bişi daha dicektim unuttum neyse :26::27:

Yaaa ben dicektim tüp bebek düşüne düşüne böyle yazdın heralde diye.
Sonra dedim belki kırılır alınır hassas bir konu sonuçta
İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın :21:

Hanımlaar bu topicte 2014 KPSS ye mi hazırlanıyoruz şimdi?? (;

2013 e gelirseek.. Pazar oturumlarımın cumartesiden güzel geçtiği kesin; lakin yetersiz elbette..
Umudum gelecek yıla ya da idari hakimliğe.. (;
Hepimize toptan geçmiş olsun.. (:

merhaba hoş geldin:21::21::21: çok gecmiş olsund ıyeyım öncelikle zor ve saçma bır sınavdan cıktınız....

bende 2014 gk gy'ten gireceğim

hoş geldin.......:21::21: seni de bekleriz aramıza:34:

2 gündür doru dürüst çalışamıyorum benn :50:

Şu sınavda moralimi bozdu iyice.
Önceki yılların sorularına bakıyorum kolay geliyo ama şu yorumları okuyunca korkuyorum :26:

Ne diye sistemi değiştirirler ki Ales ayrı kpss ayrı :43:bari birleştirsinler şundan daha garip olmaz heralde :50:

Atatürkle ilgili soru gelmemesine inanamıyorum onsuz sınav mı olur her Türkün bilmesi gerekenler

Güncel adı altında güncel olmayan sorular ayrı bi saçmalık diğer yıllara baktım hep o yıl hatta 2 3 ay öncesinde olan şeyleri sormuşlar

Umarım seneye böyle SAÇMA bir sınav hazırlamazlaar
:20:
:53:

cnm sen bozma moralini....derslerını de aksatma cunku bır bırakınca gerı başlamak çok zor oluyor.....şekli a ben:26:
bu sınava cok büyük tepkıler gelecektır zaten....seneye böyle saçma sapan bir şey olacagını sanmıyorum....
çünkü her sevıyeden ınsan girecek bu yıl sadece öğretmenler ve alana gırenler vardı......

Canım bölümün nedir

maalesef biyoloji .......:25:

merhaba hoş geldin:21::21::21: çok gecmiş olsund ıyeyım öncelikle zor ve saçma bır sınavdan cıktınız....

hoş geldin.......:21::21: seni de bekleriz aramıza:34:

cnm sen bozma moralini....derslerını de aksatma cunku bır bırakınca gerı başlamak çok zor oluyor.....şekli a ben:26:
bu sınava cok büyük tepkıler gelecektır zaten....seneye böyle saçma sapan bir şey olacagını sanmıyorum....
çünkü her sevıyeden ınsan girecek bu yıl sadece öğretmenler ve alana gırenler vardı......

maalesef biyoloji .......:25:

canım çok teşekkür ederim hoşbulduk

kızlar benim elimde 2012 tarihli kaynak kitaplar var tarih konuları değişti diye duymuştum yeni kitap almam gerekir mi kursda düşünüyorum

kızlar benim elimde 2012 tarihli kaynak kitaplar var tarih konuları değişti diye duymuştum yeni kitap almam gerekir mi kursda düşünüyorum

bende de 2012 var ...şimdilik onlarla idare er .konu eksılmedı sadece ekleme yapıldı......bence kıtapları eylul-ekim gıbı al....yenı kıtaplar o zaman cıkıyor......

bende de 2012 var ...şimdilik onlarla idare er .konu eksılmedı sadece ekleme yapıldı......bence kıtapları eylul-ekim gıbı al....yenı kıtaplar o zaman cıkıyor......

Teşekkür ederim canım,diğer derslerde de mi ekleme var sadece Tarihte mi ?

herkeslere selam olsun....

ben malesef çalışmalarımı aksattım bi haftadır. malesef başımdan bir ayrılık geçti :43: yeniden başlayacağım ama ne zaman bilemiyorum. umarım erken bi tarih olur...

hepinize iyi çalışmalar. yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz :34:

ben malesef çalışmalarımı aksattım bi haftadır. malesef başımdan bir ayrılık geçti :43: yeniden başlayacağım ama ne zaman bilemiyorum. umarım erken bi tarih olur...

nathaliee cnm inşallah atlatırsın bu durumu.... bu gibi durumların gelecegının önune gecmesine izin verme....en kısa surede kendını toparla...:34:

arkadaşlar merhaba bende bu sene kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum ama matematiğim baya kötü durumda bu engeli nasıl aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim bide kpss için dershane şart mı? yorumlarınız çok önemli bnm için teşekkürler. buarada lisans b grubu kpss gireceğim

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende bu sene kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum ama matematiğim baya kötü durumda bu engeli nasıl aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim bide kpss için dershane şart mı? yorumlarınız çok önemli bnm için teşekkürler.

merhaba canım,hoş geldin .......

matematık için netten vıdeolar ızleyerek derse çalısabilirsin......ekol hoca falan var......onlara bak......

videoyu izlersin sonra kıtaba bakarsın......ya da önce kıtaba bak sonra vıdeoya gec bir ön bilgi edınırsın önce.....

kursa gıtmeye gerek var mı? şimdi bu çok göreceli.......matematıgın gercekten hıc yoksa bence kurs faydalı olur.onun dısında pek faydası yok kursların..evde kendı kendıne de halledebilirsin.....
ya da kursa verecegın parayı bır özel hocaya verirsin birebir daha iyi anlarsın matematıgı:34:

Yaaa ben dicektim tüp bebek düşüne düşüne böyle yazdın heralde diye.
Sonra dedim belki kırılır alınır hassas bir konu sonuçta
İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın :21:

yokk kıss alınganlık zamanlarını devirdim artık :52::27:

hassaslıktan takıntılığaaa sonradaa olgunluğa erecem :52: yavaş yavaş bu işler öyle hemen olmuo :27::27::9::9::9:

canım geçmiş olsun..

ileriyi ne kadar çabuk düşünüp plan yaparsan şu anki olumsuz ruh halinden kurulmanda kolay olur.. daha çabuk atlatırsın bu dönemi :34:

yeni arkadaşlarımızda hoşgeldinizzzz .... :16::16::16:

matı zayıf yada hiç olmayan...ekol hocadan sbs düzeyindeki matle başlasın (geometride aynı şekilde) sonra öss (lys her neyse) en sonra kpss düzeyindekilere geçiş yapsın.. bence dersaneye gerek yok netteki videolar bunun için diye dusunuyorum ama yinede siz bilirsiniz

kızlar kafanıza 2013 kpss yı takmayın.......geçti bitti......tmm bıraz tuhaf bır kpss olmus ama yapacak bir şey yok.......umutsuzluga kapılmayın...
siz kendi yolunuza bakın.....

ayrıca duygusal boşlukta olabilirsiniz hayatınız da bir çok problem olabilir....hayat sizi yere düşürebilir ama kalkıp kalkmamak sizin eliniz de......

haydi bakalım toparlanın .......

şimdi benim merak ettiğim konu soruları görmediğim için bi fikir edenemedim benim ders çalışmam lazım ama nasıl çalışmalıyım mesela şu bildik tanıdık matematik soruları yokmuydu paragraf anlatım bozukluğu falan nasıl çalışıcam kafam çok karıştı yaaaa

sıraa bendeeee :52::52::52:

shegirl olaraktan havalı mı havalı beeen.... gündee 4 ünitee bitiririm heyttt diyeeennn bennnn buggünn ayaklarım yere bastı sapasağlam hemdeee :9::9::9:

matten ancaaakkk 1unite bitirdim ,,du bakım adı neydi yazıcem şimdi;

mete giriş adı altında (kümeler,eşitlik,denklem çözme,sıralama,üslü ifade,köklü ifade,çarpanlara ayırma) genel olarak hepsınden özet geçmiş .çözümlü örneklerini çözdüm kitabın konu çalışırken şart zaten bu .

13.20 dersın basına oturdum 16da bitirdim :53: üleen ne kaa yavass ne kaa oyalanmışımm ölee dedim kendime :ssz::53: daha ekol hocadan dinlicem 40dakka bide o var..

akşamda söyle karar verdim geometriye başlıcam ,ondanda bi ünite bitircem...

sabah daha erken kalkmalıyımki daha erken oturayım dersin basına..neyseki ramazan geldiii :) acıktım,,susadım gibi tıkınma bahanelerim olmayacak :27: tamamen derse odaklanıcam :21:

1 gün konu (mat ve geo 1er ünite),1gün test şeklinde gitme kararı aldım :68::68::68:

Back