2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

Hihihihii afedersin canım
Ben de Balyoz soru bankasını çok merak ediyordum açıkçası, iyi oldu söylediğin. Hakan Dede'ye nedendir bilmem bi önyargım var zaten :26:

Evet data boşluk doldurma, doğru yanlış filan bölümleri var canım. Ama bence en büyük eksiği çözümlerinin olmaması. Ondan soru çözerken karıştırdığım bişi olursa, konu anlatımlı bir kitaptan arayıp duruyorum neydi neydi diye.

Zeytincim ben de Uzman kariyerin yaprak testlerini almaya niyet ettim sanki bugün Birsürü de kaynağım var halbuki

Maşallah canım Ben de bugün ofiste 50 soru çözdüm, akşama dershanem var ama gidince de en azından 100'e tamamlayabilirim diye düşünüyorum.

Şekerlerim, Fıstıklı Lokumlarım

Ben yarın sabah bi memlekete gidip gelcem. Yani haftaya pazartesiye kadar yokum. Telden foruma giriş yapamıyorum ama sürekli sizi takip etmeye devam edeceğim.

Carpem yarın tüm gün Ankara'dayım, Elfmetim cumartesi Amasya'dan da Samsuna'a geçeceğim yüksek ihtimal Size de gökyüzü aracılığıyla geldiğimi haber edip, kocaman öpücükler göndereceğim.

Özellikle de gece çalışmalarınızı muhakkak takip etcem, yazamasam da kendi kendime size cevap vereceğim

Yanımda da vatandaşlık kitaplarımı götürmeyi düşünüyorum, her fırsatta çalışcam. (İnşallah ) Pazartesi öğleden önce gelir bildirim yaparım. (Yasama ve Yürütmeyi bitirmeyi planlıyorum)

Hepinizi çok seviyor, kocaman kocaman öpüyorum.

Sevgiyle kalın...

sağol cnm güzelce anlatmışsın ama ben vazgeçtm yaa okullara başvurmayı düşünmüyorm dile de hazır değilim zaten boşa girmş olurum olmadı güz dönemi girerim
mesajında da bahsetmşsn ayrıca teşekkürler ama bölümümün atamasında YDS nin aranıp aranmayacağını nerden öğrenebilirim

Son düzenleme:

Neden afedersin dedin ki? Haklısın söylediğinde ileride tamamen sıkılıp bırakma durumum olabilir kendimi en azından daha az soruya odaklayyım rutin çözmem için. Fazla çözdüysem de yanıma kar kalır :)

Bu arada ben de 113 soru çözdüm :) şimdi akşam mamamı yedim biraz oturayım yine devam edeceğim :) akşama günün bildirimini yaparım

Yavrum gülüm günesim civanım, sana merhaba diyorum buradan, hosgeliyorsun sehrime <3

Helena, önümüzdeki dönem girersin...

Kızlar aksam birlikte calısma saati için buralardayım...Erken geldim

Bugün biraz az cözdüm, cünkü konuyu okuyup öyle cözdüm, cografya cözdüm. Tarihten de notlarımı tamamen düzenli bir seye dönüstürmeye karar verdim. Su an yazıyorum biraz biraz.

Gecenin sonunda total sorumu ve kac puan aldıgımı bildiririm.

Buralardayım <3 Devam edeyim calısmaya...

Kızlar maaşallah sizlere, sizi görünce şevke geliyorum, akşam derse 150 sorudan sonra çalışamadım malesef, ve bugün dershanem vardı yemek vs derken yeni oturdum sizlere cevap yazıp matematik çözeyim diyorum yene 150 e tamamlamaya çalışacağım, görüyorum ki bazılarımız tamamlamış, bazılarımız tamamlayamayıp telafi etmeye çalışıyor vicdan azabı duyuyor bu çok çok iyi bir gelişme bence, bizim böyle ders çalışmak için aşka gelmemiz lazım kızlar, hep böyle olmak dileğiyle inşallah

Pnrcım, türkçe soruları için sana kitap okumanı tavsiye ederim, günde en az 30 dk ve en az 30 soru çözmeni tavsiye ederim, inan faydasını görürsün, mantık sorularınıda çözdükçe hızlanırsın zaten, birde yedi iklimin mantık kitabı süper anlatıyor güneş ve carpe de kullanıyor ondan. tavsiye ederim yani. matematiğin yanında türkçe de çözmek zorundasın. tarihe gelince bol soru çözeceksin başka kurtuluşu yok malesef, coğrafyadan korkulcak bişey yok okadar

Ebissscim uzman kariyerin matematik fasikül setini tavsiye ederim, uzman kariyerin öğreten matematik kitabıda iyi. uzman kariyerin 2014 fasikül setinde sorulardan sonra çıkmış sorularıda çözümlüyor hoşuma gitti

Günesscim, ay çok güzel gel gel tatlım, programın nasıl acaba keşke görüşebilsek

çalışalım canım bende şimdi ders başına oturacağım, bugün dersanem vardı yarın da var, çözebildiğim kadar natematik çözeceğim, bende ara verdiğimde gelir bildirimde bulunurum. Görüşürüz

Elfim kitap okuyorum hatta şu an hüseyin rahmi gürpınarın bir kitabını okuyorum çok da güzel sürükleyici bir kitap :)

canım tarih kitapları oku da, faydası olsun tarihe
ruh sağlığımı düşündüm canım kitap seçerken. Kendimi o kadar tarih ile bunaltırsam bir daha irtibat kurulamayacak halde olabilirim. Her şeyimiz ders zaten. Kitap okumayı kaçış olarak uyguluyorum :)

ruh sağlığımı düşündüm canım kitap seçerken. Kendimi o kadar tarih ile bunaltırsam bir daha irtibat kurulamayacak halde olabilirim. Her şeyimiz ders zaten. Kitap okumayı kaçış olarak uyguluyorum :)

sende haklısın bebişim, ben kaçtım kaçtım ders çalışımaya, tutmayınnn benii

Raporumu verip çıkacağım hemen.
Türkçe 59 soru
Matematik 65 soru
Tarih 33 soru
Toplam 157 soru. Aslında daha çözmek istediğim 40 sorum vardı ancak içim bunalıyor devam edemeyeceğim. İyi geceler hepinize

burada da rapor vereyim, 62 tanecik matematik çözüverdim, yarın erken kalkacağım uykum geldi, iyi çalışmalar kızlar

bu arada günlük limitimi dolduramadım ama, telefi edeceğim

Sayın konu sahibesi elfim,

Tarih 170
Cografya 53

Total 223.

Yıldızlı pekiyi veriyorum kendime 9 saat civarı calıstım. konu+sorular....

Biraz sıkıntılı bir aksam ve gece oldu benim için, ama halloldu sükür...

Ben yatıyorum, Allah rahatlık versin hepinize..

:92::126:

Kızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla uzmanda hemfikiriz. Bugün bakayım internetten olmazsa. Bir de türkçe ve vatandaşlık için yaprak test almam lazım.

Güneşciiimm bugün aynı şehirdeyiz yani, hoşgeldin Ankara'ya :) Azıcık kafanı dağıtmış olursun, iyi gelir bu yolculuklar umarım. Otobüsle gidiyorsan yolda çalışabilirsin belki. Pazartesi bekliyoruz seni :)

Carpecim valla 9 saat bir rekor olmalı. Tebrik ederim canım. Sıkıntılı bir gece olmasının sebebi uzun süreli ders çalışmak mı? Başka bir şey yoktur umarım.

Soru bildirmeyi unuttum,

113 Tarih
67 Coğrafya
18 Matematik :)

Toplam 198

güneşciğim hayırlı yolculklar cnm

kızlar bende dün hedefi tutturdum
86 tarih
50 coğrafya
20 türkçe toplam 156 soru çözdüm

eşimin ısrarları üzerine haftasnu vatandaşlığa geçiş yapıcam o vakte kadar 3 gün 2 dersten bol soru çözüp pekiştirmem lazım
şu vatandaşlığı bir türlü sevemedim ama mecbur bana kalsa biraz daha beklerdim ama başıma vura vura çalıştırıo sağolsun

Baska bir sey aslında da, halloldu canım...Tesekkür ederim...Rekor degil canım aralarda oyalandıgım da oldu dedigim sıkıntı yüzünden...

Kızlar saat 4'de dersim var bugün benim. Güncellere bakıp, yapamadıgım soruları word haline getiricem...Sonra biraz calısıp cıkıcam. Aksam kuzenle bulusucam, 8-9 gibi evde olurum gibi umuyorum...Arada onu bekliyecegim dershanede o arada da cözerim biraz.

Son düzenleme:

Aman hallolsun da... Kolay gelsin canım sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…