- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
- 163
Sanırım yeni düzene adapte olamamıştım dün :) ben 66 matematik sorusunda kaldım kızlar dün. Akşam misafir geli, tabi test çözme konusu da yalan oldu. Bugün çok iddialıyım ama. Önce tarih konu çalışıp sonra soru çözmeyi planlıyorum. hepinize kolay geldin. Hedefi tutturan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
Ha gayret diyelim o zaman canımcımm :)Canım Allah yardımcın olsun, çok zor işlerin var, ben şey yaptım mesela misafirliğe pek gitmiyorum, ve davette etmiyorum kpss önemli, eşime dostumu söyledim bu yıl kpss ye odaklıyım gelip gidemiyorum kusura bakmayın dedim, anlayışla karşılıyor, sağolsunlar
Yaa dimi ... canım türkçeyi bitiririm ben senin yerinde olsam, ne kadar konu bitirirsen o kadar karına, sakın kitap gelcek diye bekleme azcıkta ek kaynak al canım. bol soru çözmemiz gerek.
bu arada sayısal sınıfa git tatlım. bizim sınıf sözel eşit ağırlık karışık matematik çok geriden gidiyoruz bazen ben bile sıkılıyorum sınıfta 1 tane sayısalcı var o derste başka test çözüyor, ve çok sıkılıyor ve diğer tarihte coğrafyadada hızlı gidiyoruz sayısalcı anlayamıyor, sınıfın durumu önemli yanii, ayyyy anlatabildimmm
çözeriz ebisss cim çözeriz de kutlarız birbirimizi