Kizlar diger topige arada ugruyordum ama burayada geliyim gec oldu ama hayirli olsunnnnn
ben konulari bitiremedim diye ugramamistim buraya ama takip ediyordum
Cok cekismeli ve guzel geciyo gercekten herkrz 150 soruyu geciyo ya cok istah acici ya bayildim bende aksam yazarim cozdugum soru sayisini insallah kolay gelsinn
Slm kizlar 160 soru cozdum konuda calistim bugunluk yeter artik cocuklu bi bayana simdilik yetsin demi:))
Bu arada sirf buraya yazmak icin cozdum yoksa cok isim vardi ama sevdim bu isi:)))
tebrikler canım, ben de konu çalıştım bugün daha 150 yi tamamlayamadım çok tembelim :)))
Ben de tamamlayamadım, yazıyorum boyuna cografya, dag ova platolar bitti, videoları izledim...Akarsulardayım...
Sabaha kadar buralardayım, konuyu bitirip soruları cözecegim...
Ben de tamamlayamadım, yazıyorum boyuna cografya, dag ova platolar bitti, videoları izledim...Akarsulardayım...
Sabaha kadar buralardayım, konuyu bitirip soruları cözecegim...
Demez olaydım. :)
Konu bitmedi ama benim pilim bitti, daha fazla calısamayacagım. Tarih 60 soruda kaldım. Yarın devam edecegim, iyi geceler kızlar...
günaydın kızlar maşallah kaça kadar çalıştınız öyle
bildirimimi yapıp hemen bugün için kolları sıvıcam
gerçi bugün çok yoğun olucam belli ne kadar çözebilirim bilemiyorum.
140 tane çözdüm dün 110 tarih 15 türkçe 15 coğrafya
öpüyorum canlar sizi hadi kolay gelsin iyi çalışmalar
Günaydın Canlar....
carpem iyiki aravermişsin canım, yoksa birbirine girerdi :) ben dağları ayrı birgün, ova platalori ayrı bir gün, akarsuları ayrı bir gün çalışmıştım isimler birbirine girmesin diye, birde sadece isim ezberlemek yetmiyor, haritada hangi noktalarda biilmen gerekiyor, haritadan çalışıver kuzum akılda kalıcı oluyor, maşallahhh bu arada nazarlar değmesin bize tütütüttüüüüüü
Süpersin zeytincim, süperiz hatta süpermeniz
Yavru...Öyle yaparsam cehennemin dibine kadar sürer bu...Konuları bitirip bolca soru cözmek istiyorum, adam nisanda bitecek diyor...Elimizin altında net var, her yerde video var haledebilirim diye düsündüm. Ki oldu gibin <3 Neyse yımırta koydum, gidip bakim bir seyler atıstırıp devam edeyim.
Günaydın bu arada...
Günaydın kızlar :)
Dün gece kuzenimin bir işi için saat sabaha karşı 3 e kadar çalıştık. Allahtan dün 150 yi doldurmuştum, ama bugün çok uykusuz ve yorgunum. Umarım 150yi tamamlayabilirim bugün de.
Dün için bildirimim;
119 Tarih
54 Matematik
Toplam 173
günaydınnnn....
ebissscim muhteşemsin
kahve iç bebeğim uykusuzluğu getirme birde aklına düzelirsin
elfcim kahve içtim de kolumu kaldırasım yok yaaa
elfcim kahve içtim de kolumu kaldırasım yok yaaa
afiyet olsun carpem. ya ben vatandaşlık çalışıyorum kaplumbağa hızındayım, yavaş yavaş oturtıyım dedim ama sen de haklısın, vatandaşlıkla alakalı vvideo önerebilirmisin kuzum
O kol oradan kalkacak
Kuşum o dedigini tarihte yaptım ben gene de unuttum...Tarihten de bol soru cözmem lazım hala...Biraz bırak hemen unutuluyor, sanki o kadar konuyu calısan ben degilim.
http://www.youtube.com/watch?v=2K2lQdiB6Xo Yavru bunun 2,3 ve son olarak 4. sü var orada. Bunlara baktıydım.
Hadi güzel bir calısma günü olur inşallah...Kolay gelsin hepimize. Yazarım aralarda...Cografya yer sekilleri konu calısıyorum şimdilik. Konuyu bitirip elimdeki tüm soruları cözmek istiyorum.
İyice kafayı yedik yeminle. Allah'ım sen emeklerimizi boşa çıkarma. Moral bozan tipleri uzak tut Yarabbi. Amin.
dinlen o zaman bebeğim, telaşeye mahal yok
bende gidip bişeyler atıştırayım, teknofem vatandaşlık videolarına başladım şimdi, adam güzel anlatıyo sanki :)
O kol oradan kalkacak
Kuşum o dedigini tarihte yaptım ben gene de unuttum...Tarihten de bol soru cözmem lazım hala...Biraz bırak hemen unutuluyor, sanki o kadar konuyu calısan ben degilim.
http://www.youtube.com/watch?v=2K2lQdiB6Xo Yavru bunun 2,3 ve son olarak 4. sü var orada. Bunlara baktıydım.
Hadi güzel bir calısma günü olur inşallah...Kolay gelsin hepimize. Yazarım aralarda...Cografya yer sekilleri konu calısıyorum şimdilik. Konuyu bitirip elimdeki tüm soruları cözmek istiyorum.
İyice kafayı yedik yeminle. Allah'ım sen emeklerimizi boşa çıkarma. Moral bozan tipleri uzak tut Yarabbi. Amin.
Teknofem2i nerden izliyorsun elfcim?
Tamam tamam yaa, kalkacak söz. Ben de vatandaşlık videosu izleyim bari bulabilirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?