- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
canlarım görüyorum ki bu hafta bu hafta çuvallamışız gibi geliyor bana :) rakiplerimiz şuan daha fazla soru çözüp bizi geçmesin diye aklıma bir fikir geldi, gece çalışmaları yapalım bir ara yapıyorduk ya ve bunun yanında güneş önermişti günlük kaç saat çalıştıysak yazıyoduk, kendimize puan veriyorduk ( 5 saat çalışmışsak 5 pekiyi oluyodu sonra sıda yıldızlı pekiyi ), birde soru limiti koyalım kendimize en az günde 150 soru çözmemiz lazım şuan, ileriye doğru arttırırız, limiti düşmemeye çalışırız, ama çıkmak içinde çaba gösteririz, olmaz mı?
diğer grupla bağlantılıyız canım, orada cevapladım
Misafir ağırlamaktan, misafir olmaktan bir türlü konulara başlayamıyorum.
Eskiden kalma bilgilerle de matematiği halletmeye çalışıyorum.
Dün eve gelecek misafirleri kabul etmeyip eşimle anlaştık ancak coğrafyadan 1 ünite bitirebildim.
Matemetikden 80 soru çözdüm ama ilk konular nasıl yetişeceğim bir türlü işin içinden çıkamıyorum.
Uykudan feragat edeyim dersem de zaten işten çık eve gel yemek yap vs. saat 11 buluyor. sabah 6:15 evden çıkıyorum.
Onuda yapamam Allah yardımcımız olsun.
Güneşcim bu iki hafta haybeye geçti yani. dış mihraklar ve mikroplar yakamızı bırakmadı. artık haftaya daha iyi olacağız inşallah.
bu hafta bende çok tembeldimyazıyom bari rakamları utana utana
coğrafya............451
tarih..............52
canlarım görüyorum ki bu hafta bu hafta çuvallamışız gibi geliyor bana :) rakiplerimiz şuan daha fazla soru çözüp bizi geçmesin diye aklıma bir fikir geldi, gece çalışmaları yapalım bir ara yapıyorduk ya ve bunun yanında güneş önermişti günlük kaç saat çalıştıysak yazıyoduk, kendimize puan veriyorduk ( 5 saat çalışmışsak 5 pekiyi oluyodu sonra sıda yıldızlı pekiyi ), birde soru limiti koyalım kendimize en az günde 150 soru çözmemiz lazım şuan, ileriye doğru arttırırız, limiti düşmemeye çalışırız, ama çıkmak içinde çaba gösteririz, olmaz mı?
işte soru çözerken zamanımız gidiyor ya, zamanda tutmuş oluruz, böylece günlük mecbur çalışırızbirde sınavda zaman yetsin diyede hazırlık olur gece çalışmalarına da tatil olan günlerde katılabilirsin, ahhhh ahhh bizim gece gündüz gözümüzü kırpmadan çalışmamız lazım
03 - 09 ŞUBAT DERECELERİMİZ
1. ebissss________________ 521
2. elfmet_________________ 503
3. İlkay10 ________________ 476
4. Carpe__diem____________ 460
5. Guness_________________ 380
6. Helena ________________ 80
kesinlikle katılıyrum bu gece çalışmalarına
ben gelip yazamasam da çalışıyordum kendimi şartlandırıp
gerçekten gece gündüz çalışmamız lazım
facede bir gruba katılmıştım ordan takip ediyorum rakipleri
soru fln paylaşıyorlar gün içinde boş boş gezmiyorm o siteden o siteye
onları çözüyorum ama kaç tane çözdüğmü takip edemiyorum eklemiyrm o yüzden
pazar günü türkçeden eksiklere çalıştım
ahh şu dilbilgisi tıkandım kaldım soru çözdüm sonra da 90 tane
günde 150soru da çözmeye çalışıcam kısmetse
haklısınız günde minimum 150 soru çözsek iyi olacak.. ben hala gecem gündüzüm kpss diyemiyorum.. neyi bekliyorsamdenemelerimde iyi gelmedi.. eşime karşı mahcup oluyorum
Dün eve gelecek misafirleri kabul etmeyip eşimle anlaştık ancak coğrafyadan 1 ünite bitirebildim.
Matemetikden 80 soru çözdüm ama ilk konular nasıl yetişeceğim bir türlü işin içinden çıkamıyorum.
Uykudan feragat edeyim dersem de zaten işten çık eve gel yemek yap vs. saat 11 buluyor. sabah 6:15 evden çıkıyorum.
İzne son zaman ayrılıp testlere ağırlık vereyim diye bekliyorum.canım uykusuz uykusuz çalşmak zaten verim sağlamaz onu unut
sen acele etme kendine bi program yap konuları böl ünite ünite
ben öss zamanı son 1 ay bu şeklde tekrar yapmştm daha sınava 5 ay var yani düşün
en kötü ihtimalle 3-4 aya konuyu bitirirsin konu çalışp üzerine testini çöz pekişir
en son 1 ay da hep test çözersin madem çalışıyorsun
iş çıkış saatlerin ve haftalk iznin ne durumda
ne iş yapıyorsun yorucu mu yanii
Canım ben seni görmemişim afedersin,
evet sizin iş biraz daha zor hakikaten. iş yerinde çalışma fırsatı var mı ?
Evet canım seni mikroplar beni de mihraklar bırakmadı en çok da herhalde
Yok yok utanma Elifim, bana bak bana
Arkadaşlar sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, üstelik söylüyoruz da ama bir türlü kurtulamıyoruz.
Elifcim kesinlikle çok doğru bir noktaya değinmişsin. Günlük min. 150 soru kotamız olmalı. Planlı ve programlı olmalıyız.
Gerçekten şaka maka şuan 4 ay küsürlerdeyiz. Yani çok vaktimiz de kalmadı.
Üstelik benim konu da çalışmam lazım. Yemeyip içmeyip çalışalım.
Yani bu tembel arkadaşınız bile çalışcam diyo, hadi hep beraber mücadele edelim.
Salı Perşembe dershanem oluyor, onun haricindeki tüm günler için kendi adıma 150 soru için söz veriyorum arkadaşlar. Konu çalıştığım günlerde bile 100 sorunun altına düşmeyeceğim.
Hadi ben söz vererek başı çekeyim de gaza gelelim
Şurda 4 ay uyumasak ne olur sanki. Yahu bakıyorum ben kendime daha hiç saat 1'den önce yattığım olmamıştır. Çalışsam da çalışmasam da 1 den önce yatamıyorum. Eee ağzımı açıp tv izleyeceğime çalışırım daha iyi.
Ben gece giremiyorum ama telden sizlere bakar, cesaret alırım gece ekibinden.
Saat bildirimi de yapabiliriz yine ...
Hadi arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.
Bu arada haftanın dereceli öğrencilerini kutluyorum
soru değil demedm canm zaten
dersanedekiler zaten mecburi olduğu için sordum niye kızdın
Ben seni yerim ama yaaa
Güneşcim daha önce de dediğim gibi uykusuz kalırsam o 150 soruyu bile çözemem benGece çalışmalarınıza katılamam ama 150 soru hedefini uygulamaya başlayalım bence.
Kutlanacak bir şey yapmadık ki kuzucum, hepimiz vasat gidiyoruz maalesef1500 soruları gördüğümüzde kutlarız birbirimizi:13:
Yahu niye kızayım deli misin?
Smile bile sey ettim <3
Yi beni <3
Elfmet'im, dedigine varım ben...11'de baslıyorduk. Biraz daha erken bir saate alalım onu. Soru sayısı da yazabiliriz, saat de ya da her ikisi birden daha mantıklı senin dedigin gibi.
İzne son zaman ayrılıp testlere ağırlık vereyim diye bekliyorum.
İşde de bu ara inanılmaz yoğunluk var ya geç çıkıyorum.
Ya da eve iş götürüyorum. Bu sebeple kafam çok karışık.
Teşekkür ederim yorumun için
Maalesef işlerim en azından 3 ay daha bu şekilde yoğun olacak sonra belki çalışabilirim.
Teşekkürler
Smile bile sey ettim <3
Yi beni <3
Elfmet'im, dedigine varım ben...11'de baslıyorduk. Biraz daha erken bir saate alalım onu. Soru sayısı da yazabiliriz, saat de ya da her ikisi birden daha mantıklı senin dedigin gibi.
evet yaa günlük olarak bakınca 150 soru gayette çözülebilir haftada 1050 yapar çok iyi bir yöntem
ama canm benm dersanem açılmadı konu anlatımlı kitaplarımı da daha vermediler bende türkçe ve matta iyi olduğum için onları çözebilirim ama tarihi coğrafyayı ve diğerlerinin dersini görmeden nasıl çözücem ne önerirsin bana
dersane 25 şubatta açılıyo
kızlar benm matematiğim iyi gibi yani öss zamanı 30 soruda 20 net yapmştm arkadaşlarımın yapamadkları sorularıda yapıyor gibiyim
dersanede seni sayısal sınıfa alalım sözelde sıkılırsın yapamazsan tekrar sözele geçersn dediler ne diyorsunz kızlar daha dersanede hiç bir grup açlmadı ders olmadı yani bnlar söz üzerine konuşldu
sözel sınflarda matematik bilgileri sıfır olabiliyormş
bi sayısala ordan sözele çocuk oyuncağı gibi geçmek istemem
ya da onlar denemelerde matları çok uç yaparlarda ben sınıf sonuncusu olursam ayy
her iki sınıftada dersler aynı şeklde anlatılıo dedi sekreter
Güneşcim daha önce de dediğim gibi uykusuz kalırsam o 150 soruyu bile çözemem benGece çalışmalarınıza katılamam ama 150 soru hedefini uygulamaya başlayalım bence.
Kutlanacak bir şey yapmadık ki kuzucum, hepimiz vasat gidiyoruz maalesef1500 soruları gördüğümüzde kutlarız birbirimizi:13:
Smile bile sey ettim <3
Yi beni <3
Hahahhaaaa doğru söylüyorsun Ebisssim :)
Damam yarın sabah sorularımızı yazalım o vakit.
Damam datlım, ben zaten 8 gibi başlıycam bugün. Akşam foruma giriş yapamam ama netten ziyaretçi olarak bakarım kim var kim yok. Sizi hissederek çalışcam inşallah
Yarın minimum 150, yahut Konu +100 hedefi koydum ben...
Haydi öperim kocamanak
Canım Allah yardımcın olsun, çok zor işlerin var, ben şey yaptım mesela misafirliğe pek gitmiyorum, ve davette etmiyorum kpss önemli, eşime dostumu söyledim bu yıl kpss ye odaklıyım gelip gidemiyorum kusura bakmayın dedim, anlayışla karşılıyor, sağolsunlar
Yaa dimi ... canım türkçeyi bitiririm ben senin yerinde olsam, ne kadar konu bitirirsen o kadar karına, sakın kitap gelcek diye bekleme azcıkta ek kaynak al canım. bol soru çözmemiz gerek.
bu arada sayısal sınıfa git tatlım. bizim sınıf sözel eşit ağırlık karışık matematik çok geriden gidiyoruzbazen ben bile sıkılıyorum sınıfta 1 tane sayısalcı var o derste başka test çözüyor, ve çok sıkılıyor ve diğer tarihte coğrafyadada hızlı gidiyoruz sayısalcı anlayamıyor, sınıfın durumu önemli yanii, ayyyy anlatabildimmm
çözeriz ebisss cim çözeriz de kutlarız birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?