70 barajını geçmişsinz adliyeye gardiyanlığa falan başvurun bence
bende 72 aldım ama gelmez o puanla kapatan bir yer görmedim ben
şimdiden güzel bir iş varsa özelde değerlendirin bir kaç ay açıkta kalmayın hemde kpss olmazsa boşta kalmış olmazsınız fırsatları kaçırdım diye üzülmeyin
yaş kaçtı?
alandan kaç aldınız girdiniz mi?
kaçıncı girişiniz bi de??
tercih yapmak için baraj yokki 45 al istersen72 ile siz tercih yapmayacak mısınız
merhaba ...kızlar neler yapıyorsunuz......epeydir takip edemedim.......
merhaba canımm hoşgeldinkızlar neler yapıyorsunuz......epeydir takip edemedim.......
canım ben girdim berbat ötesiydi sanırım :)) senin nasıldı.?ziraat sınavına giren var mı??
tatlım bende başvuruda bulunduğum için girmek durumnda kaldım benmde öyle tabiki...canım ben girdim berbat ötesiydi sanırım :)) senin nasıldı.?
benim uzun süre internetim arızalıydı yaptırdık şükür. ama ne kadar girsemde eski tadı da yok buranın. herkes dağıldı. bütün kızları özledim bentatlım bende başvuruda bulunduğum için girmek durumnda kaldım benmde öyle tabiki...
neyse hayırlsı canm nerelerdesn yaa özlettniz valla
evet canım dağıldı kimisinde iş güç var vakit olmuyor kimisi çocuklubenim uzun süre internetim arızalıydı yaptırdık şükür. ama ne kadar girsemde eski tadı da yok buranın. herkes dağıldı. bütün kızları özledim ben
çalışıyoruz canım. bu işler ha demeyle olmuyormuş malesef. senin isler nasıl oldu. geçende bedelli askerlik haberi vardı direk sen geldin aklıma?evet canım dağıldı kimisinde iş güç var vakit olmuyor kimisi çocuklu
sahi senin bebek işi nasıl gidiyor
ahaha canm hala beklemedeyiz =)çalışıyoruz canım. bu işler ha demeyle olmuyormuş malesef. senin isler nasıl oldu. geçende bedelli askerlik haberi vardı direk sen geldin aklıma?
burası lisans topiği canım bizim sonuçlar açıklanalı baya oldukızlar sonuçlar açıkandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?