Ha gayret diyelim o zaman canımcımm :)Canım Allah yardımcın olsun, çok zor işlerin var, ben şey yaptım mesela misafirliğe pek gitmiyorum, ve davette etmiyorum kpss önemli, eşime dostumu söyledim bu yıl kpss ye odaklıyım gelip gidemiyorum kusura bakmayın dedim, anlayışla karşılıyor, sağolsunlar
Yaa dimi ... canım türkçeyi bitiririm ben senin yerinde olsam, ne kadar konu bitirirsen o kadar karına, sakın kitap gelcek diye bekleme azcıkta ek kaynak al canım. bol soru çözmemiz gerek.
bu arada sayısal sınıfa git tatlım. bizim sınıf sözel eşit ağırlık karışık matematik çok geriden gidiyoruzbazen ben bile sıkılıyorum sınıfta 1 tane sayısalcı var o derste başka test çözüyor, ve çok sıkılıyor ve diğer tarihte coğrafyadada hızlı gidiyoruz sayısalcı anlayamıyor, sınıfın durumu önemli yanii, ayyyy anlatabildimmm
çözeriz ebisss cim çözeriz de kutlarız birbirimizi
kızlar ben bugünlük 150 sorumu doldurdumtarihten matematikten tekrarlar yaptım, yarın dersanem var ama uyumam hemen yene soru çözeceğim, az da coğrafyadan çalışayım şu nem ve basınçları karıştırıyorum birde onlara bakıyım :)
günessscim sende bakıyosun ve çok şeyler yazmak istiyorsun biliyorum ve çook soru çözüyorsundur :)
Kızlar ben döndüm tekrar aranıza inşallah çalışmalarıma devam edeceğim. Bugünün raporunu veriyorum.
Tarih konu tekrarı + 60 soru
Türkçe 130 soru
Matematik 32 soru
Bugünlük toplam 222 soru çözdüm. Daha çözmek isterdim ama akşam 6 da başladım bu saate kadar çalıştım beynim bulandı azıcık sanırım kesmem lazım :)
Sanırım yeni düzene adapte olamamıştım dün :) ben 66 matematik sorusunda kaldım kızlar dün. Akşam misafir geli, tabi test çözme konusu da yalan oldu. Bugün çok iddialıyım ama. Önce tarih konu çalışıp sonra soru çözmeyi planlıyorum. hepinize kolay geldin. Hedefi tutturan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
Ha gayret diyelim o zaman canımcımm :)
günaydın kızlar
dün hedefi tutturamadım
akşam komşuya geçtik ameliyat olmuştu aklım kitaplarda kala kala gittim ama yinede 70 soru çözdüm dönüşte
bugün daha iyi çözücem kısmetse hadi ben kaçar biraz video fln bakayım coğrafya madenleri tekrar etmem lazım
iyi çalışmalar kızlar
Günaydın Sabah Şekerleriim
Maşallah Elifim, sen dün gece 200'e varmışsındır kesin
Vallahi akşam tam şimdi yazabilsem kızlara derken senin mesajını okudum, bi an tebessüm ettim. Ben de yanınızdaydım dün gece.
Aaaa Pnr hoşgeldin canım, özlettin kendiniMaşallah rapor da iyi
Hmm EbisssNeyse bu geceki raporun iyi olur inşallah canım. Misafir işi gıcık bi durum şu ara gerçekten
Eveeeet, ben de raporumu vereyim o zaman arkadaşlar.
Ben de Konu +100 soru hedefimi tutturdum. Konu çalışmasaydım hedefim 150 idi.
Anayasadan Yasama'ya kadar geldim. Bu akşam dershanem var, eve 11 gibi ancak gelirim. Bakalım çok yorgun olmazsam yine bişiler yaparım inşallah.
Kuzularım bu arada benim bi Ankara-Amasya-Samsun ziyaretim olabilir. Bi aksilik çıkmazsa yarın sabah yola çıkabilirim.
Birkaç gün uzaktan telden takip edebilirim, ama gelince raporumu veririrm. Şimdilik bilginiz olsun.
Bugün gün içinde yaprak test çözmeye çalışcam arkadaşlar, inşallah fazla yoğunluk olmaz
Hepinizi kocaman kocaman öperim...
Günaydın Sabah Şekerleriim
Maşallah Elifim, sen dün gece 200'e varmışsındır kesin
Vallahi akşam tam şimdi yazabilsem kızlara derken senin mesajını okudum, bi an tebessüm ettim. Ben de yanınızdaydım dün gece.
Aaaa Pnr hoşgeldin canım, özlettin kendiniMaşallah rapor da iyi
Hmm EbisssNeyse bu geceki raporun iyi olur inşallah canım. Misafir işi gıcık bi durum şu ara gerçekten
Eveeeet, ben de raporumu vereyim o zaman arkadaşlar.
Ben de Konu +100 soru hedefimi tutturdum. Konu çalışmasaydım hedefim 150 idi.
Anayasadan Yasama'ya kadar geldim. Bu akşam dershanem var, eve 11 gibi ancak gelirim. Bakalım çok yorgun olmazsam yine bişiler yaparım inşallah.
Kuzularım bu arada benim bi Ankara-Amasya-Samsun ziyaretim olabilir. Bi aksilik çıkmazsa yarın sabah yola çıkabilirim.
Birkaç gün uzaktan telden takip edebilirim, ama gelince raporumu veririrm. Şimdilik bilginiz olsun.
Bugün gün içinde yaprak test çözmeye çalışcam arkadaşlar, inşallah fazla yoğunluk olmaz
Hepinizi kocaman kocaman öperim...
Güneşim haklısın valla, ama bugün şimdiden başladım tarihle. 44 soru çözmüşüm şimdiye kadar. 150 olur gibime geliyor valla :)
Yaprak testler yol ve ofis için kurtarıcı zaten. Ben hep onları çözüyorum şirketteyken. Hatta çözemediğim sorular oluyor, onları bir ara sizle paylaşsam bana yardımcı olursunuz di mii?
Hoş buldum canım ben de sizleri özledim :) geldim ama hevesim kııldı gibi. Yetişmeyecek oşmayacak gibi. Beni şöyle iyi bir sarsmanıza ihtiyacım var güneşim
Ayy maşallah Ebisssscim, vallahi yaprak testlerle ilgili çok haklısın. Ben de kıymetlerini yeni anlıyorum
Ben de sabah tramvayda 3 yaprak bitirdim, oturmayı başarırsam açıyorum hemen yaprak testleri
Oluruz tabii ki tatlım
Pnr_cım, hiç panik olma. Bak daha 4,5 aydan fazla var. Ben daha Anayasaya bile yeni başladım, mantık desen hiç başlamadım. Matematik keza öyleAma son günlerde çalıştıkça çalışma azmi geliyor, uzaklaşmadan programlı çalışmaya başladığında tıkır tıkır ilerlediğini görceksin güzel arkadaşım.
Hadi güzel haberlerini bekliyorum
Günaydın canım, ben de tam diycektim Zeytin yok muydu akşam diye
İyi hoş diyosun da ben coğrafya ve vatandaşlığa daha hiç başlamadım :) matematikte problemlerdeyim. Türkçeden artık her gün en az 50 soru çözeyim diyorum çünkü aleste de lazım kpss de. Ve ben aleste 6 mantık sorusunda 45 dakika oyalanmıştım :) e paragrafta da oyalanıyorum. Her gün 50 soru türkçeden çözmek bana mutlaka yarar sağlayacaktır diye düşünüyorum inşallah öyle olur. Tarihten de osmanlıyı bitirmeye çalışıyorum aylardır takıldım osmanlıda. 10 defa okudum test çözdüm yine aklımda kalmamış ağlayacaktım sinirden. Artık yazarak çalışmaya başladım tarihi de o yüzden osmanlıyı yine baştan aldım. Bugün Allah izin verirse duraklama ve gerilemeyi çalışacağım. Coğrafyaya hiç başlamadım. Vatandaşlığa da hiç başlamadım ama malum bölümüm kamu yönetimi o konuları hep gördük o yüzden hallederim inşallah diye düşünüyorum. Yetişir dimi güneş ya?
canımcım akşamları neti açamyorum
o yüzden gelemiyorum ama sizler burda olunca benimde gönlüm sizlerle oluyor öyle çalışıyorum
bugün 45 soru çözdüm bile bende bu yaprak testlerle
gerçekten çok iyi oluyor bugn bende 150 yaparım akşama da 60 70 soru bırakıcam çözmek için
Pnrcım emin ol yetişir, hem bak Vatandaşlık konusunda da yabancı değilmişsin. Mesela ben Vatandaşlık çalışırken atomu parçalıyorum sankiO derece yabancı
Canım bence Türkçe günlük 50 soru limitin çok iyi, ama çözemediğinde de 20 nin altına düşmezsen, bu da hergün olduğunda emin ol kendiliğinden toparlıyor. Ben de günlük 10 paragraf çözmeye çalışıyorum ama bigün çözsem 3 gün sallıyorum
Tarih konusunda da atanan bir arkadaşım hep şunu söyler canım, (hatta burda da yine bi arkadaş yazmıştı, kimdi hatırlayamadım ama)
Konular kesinlikle sınava yakın oturuyor, hiçbir şey bilmiyorum gibi geliyor, sonra bi bakmışsın hepsine hakimsin.
Ben tarih konusunda o yüzden şöyle yapıyorum.
2 tarih soru bankam var, bir tane de konu anlatımlı soru kitabım var. Önce kitaptan çalışıyorum, sonra soru bankasının birindeki soruları çözüyorum. Aradan bi 15-20 gün geçince de tekrar hızlıca bi bakıp (hatta cep kitapçığından filan bile baksan yeter) diğer soru bankasını çözüyorum. Sonra emin ol öyle bir pekişiyor ki inanamazsın. Yani ben bu konuyu öğrenemedim buna çalışmaya devam edeyim demiyorum, sıkıldım zaten deyip geçiyorum, sonra yeniden dönüyorum
Faydasını göreceğini zannediyorum canım.
Bi de gerçekten şunu çok iyi anladım, her gün çalışınca insan konuların nasıl hızlı ilerlediğini anlamıyor bile. Hafta sonu başladığım Vatandaşlıktan dün gece Yasama'ya kadar geldim düşünsene canım
Burdan bildirim yapmayı unutma Pnrcım, insan utancından yine çalışıyor
Hoş buldum canım ben de sizleri özledim :) geldim ama hevesim kııldı gibi. Yetişmeyecek oşmayacak gibi. Beni şöyle iyi bir sarsmanıza ihtiyacım var güneşim
kızlar YDS ye girmemiz gerekiyor mu
başvuruyu nasıl yapıyorsnz
Hmm pardon Zeytincim, akşam açamadığını unutmuşum.
Evet gerçekten yaprak testler çok işe yarıyor, Ebisss sen ve ben hemfikiriz sanırım.
Ben de karşımda oturan iş arkadaşımın çıkmasını bekliyorum, bi gitse açcam hemen yaprak testlerimi.
Bu arada bende ihtiyacın yaprak testleri var, senin ki ne canım. Memnun musun ?
Pınarcım bazen ben de aynı hislere kapılıyorum ama daha çok var zamanımız. Sonlara doğru gaza biraz daha yüklenirsek olmayacak iş değil bence. Önemli olan azmimizi kaybetmemek. Ben hep aynı örneği veriyorum ama ümitsizliğe kapıldığında ya da motivasyonun düştüğünde bankamatiğin önünde maaşını çekerken hayal et kendini, ya da cumartesi çalışıyorsan cumartesi günü saat 10 da uyandığını hayal et. benim için işe yarıyor bu yöntem :)
Kızlar ben de yargının eski bir yaprak test kitabı vardı onu bitirdim sayılır. Sadece matematikten 3 test ve vatandaşlıktan son konular kaldı. Elimde x yayınlarının coğrafya, tarih ve matematiği var. Bir vatandaşlık ve türkçe daha alırsam onlar bana bu ay yeter gibi görünüyor.
Bu arada bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Matematik çözümlü soru bankası almak istiyorum. açıklayıcı çözümleri olan bildiğiniz bir yayın var mı?
Desteğin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim güzel arkadaşım. Dün o 50 limitinin üstüne öıkarak 130 çözdüm. İnşallah üstüne çıkarım da altına inmem soru limitimin :) ben de murat konu anlatımlı, murat soru bankası, data konu anlatımlı, uzman konu anlatımlı ve uzman soru bankasından çözüyorum. Dün yeni tarih kaynakları sipariş verdim. Yediiklim tarih soru bankası, fem tarih soru bankası bir de uzmanın seçilmiş tarih soruları ile uzmanın tarih denemesi ikisi birlikte 17.90 idi onları da aldım. İnşallah Rabbim gönlünüzde olanı hakkımızda hayırlı eyler de memur olarak atanırız hepimiz
Pınarcım bazen ben de aynı hislere kapılıyorum ama daha çok var zamanımız. Sonlara doğru gaza biraz daha yüklenirsek olmayacak iş değil bence. Önemli olan azmimizi kaybetmemek. Ben hep aynı örneği veriyorum ama ümitsizliğe kapıldığında ya da motivasyonun düştüğünde bankamatiğin önünde maaşını çekerken hayal et kendini, ya da cumartesi çalışıyorsan cumartesi günü saat 10 da uyandığını hayal et. benim için işe yarıyor bu yöntem :)
Kızlar ben de yargının eski bir yaprak test kitabı vardı onu bitirdim sayılır. Sadece matematikten 3 test ve vatandaşlıktan son konular kaldı. Elimde x yayınlarının coğrafya, tarih ve matematiği var. Bir vatandaşlık ve türkçe daha alırsam onlar bana bu ay yeter gibi görünüyor.
Bu arada bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Matematik çözümlü soru bankası almak istiyorum. açıklayıcı çözümleri olan bildiğiniz bir yayın var mı?
Bu arada ben 150 yi buldum :) Hatta azıcık geçtim.darısı hepinizin başına güzeller.
bende beyaz kalem,sınav ve yargının yaprak testleri var cnm
yargıyı sevmedim diğerlerinden memnunum
Rica ederim tatlım,
Pnrcım naçizane bir fikrim olcak. Kuzucum Türkçe sorları özellikle cümlede anlam, sıralama ve paragraflar uzun olduğu için çok vaktini alır ve bi süre sonra bıktırır. Örneğin şuan 4,5 aydan fazla var. Kabaca 140 gün var desek. Günde 30 soru bile çözsen 4000 soru yapar ki bu rakam yorum soruları için çok iyi. Yani yine Türkçe ünitelerini çalıştığında arkadan pekiştirme soruları çözebilirsin. Bunu ekstra olarak, günlük rutin gibi çözebilirsin. Ben de 20 soruda sabitlicem inşallah. Genelde paragraf olsun istiyorum.
Uzmanın seçilmiş soruları bende de var canım çok beğendim. Yedi iklim nasıl acaba, çözdükçe fikirlerini bekliyorum
Oyyy Cumartesi 10 da kalkma fikri nasıl güzel geliyor öyle Ebisscim yaa
Matematikten bi kitap almıştım canım ben yediiklimin, Hiç Bilmeyenler İçin Kolaydan Zora matematik diye. Kesinlikle öyle anlatıldığı gibi bi kitap değil, ihtiyaç bile ondan daha güzel anlatmış ve çözmüş. Ben de uzman kariyerin öğreten soru bankalarından matematiği öneririrm. Eline bi alıp incelesen aradaki farkı anlarsın zaten canım.
Ben şuan anayasasından çalışıyorum bi kaç gündür. Sorunun çözümünde resmen konu tekrarı yapıyor ve akılda kalıcı bir şekilde fikir paylaşıyor. Hani tazminatta böyleydi ya, 1982 anasayasasında da böyle filan gibi.
Zamanım kalırsa yine uzman kariyerden devam etcem inşallah
Oooh maşallah
Sağol önerilerin için canım, ben de yeni bi yaprak test seti daha almayı düşünüyorum ofis ve yol için.
Bu arada Uzman Kariyerin yaprak testlerini kullanan arkadaşlar var mı acaba?
Rica ederim tatlım,
Pnrcım naçizane bir fikrim olcak. Kuzucum Türkçe sorları özellikle cümlede anlam, sıralama ve paragraflar uzun olduğu için çok vaktini alır ve bi süre sonra bıktırır. Örneğin şuan 4,5 aydan fazla var. Kabaca 140 gün var desek. Günde 30 soru bile çözsen 4000 soru yapar ki bu rakam yorum soruları için çok iyi. Yani yine Türkçe ünitelerini çalıştığında arkadan pekiştirme soruları çözebilirsin. Bunu ekstra olarak, günlük rutin gibi çözebilirsin. Ben de 20 soruda sabitlicem inşallah. Genelde paragraf olsun istiyorum.
Uzmanın seçilmiş soruları bende de var canım çok beğendim. Yedi iklim nasıl acaba, çözdükçe fikirlerini bekliyorum
Oyyy Cumartesi 10 da kalkma fikri nasıl güzel geliyor öyle Ebisscim yaa
Matematikten bi kitap almıştım canım ben yediiklimin, Hiç Bilmeyenler İçin Kolaydan Zora matematik diye. Kesinlikle öyle anlatıldığı gibi bi kitap değil, ihtiyaç bile ondan daha güzel anlatmış ve çözmüş. Ben de uzman kariyerin öğreten soru bankalarından matematiği öneririrm. Eline bi alıp incelesen aradaki farkı anlarsın zaten canım.
Ben şuan anayasasından çalışıyorum bi kaç gündür. Sorunun çözümünde resmen konu tekrarı yapıyor ve akılda kalıcı bir şekilde fikir paylaşıyor. Hani tazminatta böyleydi ya, 1982 anasayasasında da böyle filan gibi.
Zamanım kalırsa yine uzman kariyerden devam etcem inşallah
Oooh maşallah
Sağol önerilerin için canım, ben de yeni bi yaprak test seti daha almayı düşünüyorum ofis ve yol için.
Bu arada Uzman Kariyerin yaprak testlerini kullanan arkadaşlar var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?