• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
kızlar süpersiniz ya carpecim seni en çok çalışan ilan ediyorum bu hafta :9:

İşte topik yeni yeni amacına ulaşıyor bu şekilde fazla soru bildirimlerini görünce çok mutlu oluyorum ben,
Yuppiiiii hepimiz kpss yi kazanıp atanacağız :52::52:

Sayın konu sahibesi elfim,

Tarih 170
Cografya 53

Total 223.

Yıldızlı pekiyi veriyorum kendime 9 saat civarı calıstım. konu+sorular....

Biraz sıkıntılı bir aksam ve gece oldu benim için, ama halloldu sükür...

Ben yatıyorum, Allah rahatlık versin hepinize..

:74::92::126:

Soru bildirmeyi unuttum,

113 Tarih
67 Coğrafya
18 Matematik :)

Toplam 198

güneşciğim hayırlı yolculklar cnm

kızlar bende dün hedefi tutturdum :D
86 tarih
50 coğrafya
20 türkçe toplam 156 soru çözdüm

eşimin ısrarları üzerine haftasnu vatandaşlığa geçiş yapıcam o vakte kadar 3 gün 2 dersten bol soru çözüp pekiştirmem lazım
şu vatandaşlığı bir türlü sevemedim ama mecbur bana kalsa biraz daha beklerdim ama başıma vura vura çalıştırıo sağolsun:D

bende dershaneden geldim kızlar yemek yeyip hemen ders başına oturacağım, dünkü soru çözümümü 150 tamamlayıp bugünkü limitimide doldurmayı düşünüyorum, bu gece gece çalışması yapabilirim geç saate kadar, bol soru çözmeli günler :16::16:

Bana eşlik edecek gece arkadaşları bekliyorum şimdiden, günesscim bizi görüyorsun biliyorum hadi sende çok soru çöz :16::16:

benim 120 oldu akşama devam edicem artık iş yerinde ancak bu kadar oluyor
çok iyi oldu böyle birbirimize destek olmamız yoksa çok salmıştım kendimi
kızlar süpersiniz iyiki varsınız inşallah emeklerimizin karşılığını alıcaz

Kızlar kurstan yeni geldim ben de. Birazdan oturacağım dersimin başına :) haydi kolay gele :)

bende dershaneden geldim kızlar yemek yeyip hemen ders başına oturacağım, dünkü soru çözümümü 150 tamamlayıp bugünkü limitimide doldurmayı düşünüyorum, bu gece gece çalışması yapabilirim geç saate kadar, bol soru çözmeli günler :16::16:

Bana eşlik edecek gece arkadaşları bekliyorum şimdiden, günesscim bizi görüyorsun biliyorum hadi sende çok soru çöz :16::16:

ya çok özeniyorum bu gece çalışmalarınaaa :) elfcim hedefi tutturmanı dört gözle bekliyoruz :)

kızlar bugün çok çalışamadım ben yaaa :( Vatandaşlık çalışırım diyordum ama olmadı. İnternetten uzmanın kitaplarını sipariş ettim. Yarın onlar gelecek. Yeni cicilerimle daha iyi çalışabilirim inşallah. Bugün toplam 134 oldu şimdiye kadar. Eve gidip türkçe ve vatandaşlık çözmeyi düşünüyorum.

Kızlar bugün duş, kurs derken saat 4ü buldu. Okul açıldı malum kitapları da alayım dedim eve geldim saat 5 oldu. Yemek ısıtıp yedim çamaşır attım yıkansın biraz dinleneyim dedim saat oldu 7.30 şimdiye kadar sadece 40 soru çözdüm. Matematikten problemler bitmek üzere kursta ama ben daha sayı kesiri bitirdim sadece. Bu akşam inşallah oturup yaş, karışım ve kar zarar yüzde problemlerine çalışmayı planlıyorum. Bir de türkçeden 50 soru çözmeyi planlıyorum. Tarih kalacak sanırım bugün :'( gece burada olacağım sanırsan kahve yaptım şimdi carpem sen de gel e mi

Son düzenleme:
Yok mu ki kimse :( şu an 90 sorumu çözmüş bulunmaktayım. Sürüne sürüne yüzde kar faiz çalışmaya çalışıyorum. Çıldırmak üzereyim :'(

Kızlar bugün duş, kurs derken saat 4ü buldu. Okul açıldı malum kitapları da alayım dedim eve geldim saat 5 oldu. Yemek ısıtıp yedim çamaşır attım yıkansın biraz dinleneyim dedim saat oldu 7.30 şimdiye kadar sadece 40 soru çözdüm. Matematikten problemler bitmek üzere kursta ama ben daha sayı kesiri bitirdim sadece. Bu akşam inşallah oturup yaş, karışım ve kar zarar yüzde problemlerine çalışmayı planlıyorum. Bir de türkçeden 50 soru çözmeyi planlıyorum. Tarih kalacak sanırım bugün :'( gece burada olacağım sanırsan kahve yaptım şimdi carpem sen de gel e mi

Yok mu ki kimse :( şu an 90 sorumu çözmüş bulunmaktayım. Sürüne sürüne yüzde kar faiz çalışmaya çalışıyorum. Çıldırmak üzereyim :'(

ben buralardayım canım, muhteşem yüzyıl son dem tavan yaptı ama inat ettim, soru çözdüm 175 i buldum tarihte. biraz dinleneyim, şehzate mustafanın idamını izleyim ders çalışacağım yine :10::10
:

ben buralardayım canım, muhteşem yüzyıl son dem tavan yaptı ama inat ettim, soru çözdüm 175 i buldum tarihte. biraz dinleneyim, şehzate mustafanın idamını izleyim ders çalışacağım yine :10::10
:

Hoş geldinnnn :))) inanır mısın bir yandan test bir yandan tv benim de halim bu akşam :)) ama inat ettim yaş problemleri, yüzde kar zarar faizi çalıştım. Hala soruların çözüyorum. 134 soru etti. Ha gayret diyorum kedime. Bir günde problemlerden bu kadar soru ağır kaçtı bünyeme :)

Hoş geldinnnn :))) inanır mısın bir yandan test bir yandan tv benim de halim bu akşam :)) ama inat ettim yaş problemleri, yüzde kar zarar faizi çalıştım. Hala soruların çözüyorum. 134 soru etti. Ha gayret diyorum kedime. Bir günde problemlerden bu kadar soru ağır kaçtı bünyeme :)

evet canım zor problemler, ben daha gelmedim oralara :8::8:

Ayyy çok fena oldum, şehzade mustafa gittiiii gittiii :(((( yeniçeriler isyanda. yükselme döneminden duraklama dönemine geçişşş :(

kızlar süpersiniz ya carpecim seni en çok çalışan ilan ediyorum bu hafta :9:

İşte topik yeni yeni amacına ulaşıyor bu şekilde fazla soru bildirimlerini görünce çok mutlu oluyorum ben,
Yuppiiiii hepimiz kpss yi kazanıp atanacağız :52::52:

İlan etme yavru, daha bugün dogru dürüst calısamadım. Esek gibin uyuyup pesine dizi izledim.

Ayyy çok fena oldum, şehzade mustafa gittiiii gittiii :(((( yeniçeriler isyanda. yükselme döneminden duraklama dönemine geçişşş :(

Evet :33: Dogru dürüst izlemedim, ama bu bölümü izledim annemlerle. Cok üzüldüm nan. Hele son sahne mahvetti beni...

Hadi bakalım gece calısmamız hayırlı olsun, muhtemelen uyumayacagım, uyudum cünkü...Bildirim yaparım...

İlan etme yavru, daha bugün dogru dürüst calısamadım. Esek gibin uyuyup pesine dizi izledim.

Evet :33: Dogru dürüst izlemedim, ama bu bölümü izledim annemlerle. Cok üzüldüm nan. Hele son sahne mahvetti beni...

Hadi bakalım gece calısmamız hayırlı olsun, muhtemelen uyumayacagım, uyudum cünkü...Bildirim yaparım...

peki bende buralardayım o zaman çalışmaya devammm :3:

Ben de burdayım kii beni unutmayınnnnnn :(
Saat 12yi geçti bildirimimi yapayım. 159 matematik sorusu. Geçen sayı kesiri bitirmiştim. Bugün de yaş, yüzde kar zarar faiz çalıştım. Ama beynim sulanma aşamasında şu an hakikaten :/ biraz ara verip devam edeceğim. Geç saatte kahve içtiğim için olsa gerek hiç uykum yok. Bundan sonra çözdüklerimi de yarına sayarım :)
Hafta sonu Allah izin verirse bi aksilik çıkmazsa erkek arkadaşım gelecek bursaya inşallahh :) dolayısıyla 2 gün olmayacağım aranızda. Şimdiden telafisini yapayım

Saat 12yi geçti bildirimimi yapayım. 159 matematik sorusu. Geçen sayı kesiri bitirmiştim. Bugün de yaş, yüzde kar zarar faiz çalıştım. Ama beynim sulanma aşamasında şu an hakikaten :/ biraz ara verip devam edeceğim. Geç saatte kahve içtiğim için olsa gerek hiç uykum yok. Bundan sonra çözdüklerimi de yarına sayarım :)
Hafta sonu Allah izin verirse bi aksilik çıkmazsa erkek arkadaşım gelecek bursaya inşallahh :) dolayısıyla 2 gün olmayacağım aranızda. Şimdiden telafisini yapayım

Şimdiden iyi eglenceler :emir_bebek:

Elfim tarihten 160 soru cözdüm. (Seni ugrastırmayıp toplamını haftalık gene yazacagım, o yüzden yorum arasında yazıyorum)

Yarın cografya ve matematik yogunlasacagım...

Bugünlük bu kadar...Erken kalkmak istiyorum, umarım yaparım.

Haydin paypay.

Son düzenleme:
Günaydın çalışkan kızlar :)
Dün ne güzel çalışmışsınız öyle :)

Dün çözdüğüm sorular;

62 Coğrafya
72 Matematik
22 Türkçe
toplam 156

Elfcim bunları teker teker toplamakla uğraşma istersen. Haftalık bildirimde toplu olarak yazarım ben de carpecim gibi.

Herkese günaydınlar, carpem yene sabahlamışşın canım maaşallah, ben malesef buraya yazdıktan sonra ders çalışamadım uyudum, ama sabah erken kalktım,vatandaşlık ve türkçeden konu çalışacağım,:10:
teşekkür ederim ebissscim, maaşallah sanada bu hafta soru çözme sayfası olarak çok çekişmeli geçecek anlaşılan herkes çok güzel soru çözüyor :nazar::nazar::nazar:
pnrcım iyi eğlenceler tatlım sanada, 2 günü telafi edersin sen aklın derslerde kalmasın, güzelce eğlen :12:

Günaydın çalışkan kızlar :)
Dün ne güzel çalışmışsınız öyle :)

Dün çözdüğüm sorular;

62 Coğrafya
72 Matematik
22 Türkçe
toplam 156

Elfcim bunları teker teker toplamakla uğraşma istersen. Haftalık bildirimde toplu olarak yazarım ben de carpecim gibi.

Şimdiden iyi eglenceler :emir_bebek:

Elfim tarihten 160 soru cözdüm. (Seni ugrastırmayıp toplamını haftalık gene yazacagım, o yüzden yorum arasında yazıyorum)

Yarın cografya ve matematik yogunlasacagım...

Bugünlük bu kadar...Erken kalkmak istiyorum, umarım yaparım.

Haydin paypay.

ay sorma cnm ya gerçekmiş gibi izledim bir yanım kalk test çöz diyor bir yanım otur izle diyor
dün 120 soruda kaldım eve gidince yemek bulaşık alıor başını gidiyor en güzeli iş yerinde çözmek

ay sorma cnm ya gerçekmiş gibi izledim bir yanım kalk test çöz diyor bir yanım otur izle diyor
dün 120 soruda kaldım eve gidince yemek bulaşık alıor başını gidiyor en güzeli iş yerinde çözmek

çok heyacanlı bir bölümdü evet ben sadece ölüm sashnesini izledim, son yarım saati yani o zaman mola vaktimdi :9::9:
ev işi zor canım ya bende aynı derttenim, yemek hazırlamak pişirmek ayrı bi dert ne yapsam olayı... günlerde kısa, hemencicik geçiyor zaman. ama bu yıl kazanacağız da kurtulacağız inşallah :12::12:

Back