How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Yavrum gülüm elfim civanım <3 bu haftalık bildirimi erkenden yazayım aklımda kalmasın.

Tarih 145
Cografya 220
Türkçe 95

Bu kaddan.

Dershaneden yeni geldim...Bugünlük soru cözmedim birazdan çözmeye baslayacagım...Bugünküleri haftayakine eklerim. <3

Bu arada güncellere dershanenin sorularını ekledigin için teşekkür ederim...:16:

20 matematik
60 türkçe
kendmden utanayımda haftaya sıkı çözeym
bu benm ilk haftam
dersanede açılmıyo hüü

Yavrum gülüm elfim civanım <3 bu haftalık bildirimi erkenden yazayım aklımda kalmasın.

Tarih 145
Cografya 220
Türkçe 95

Bu kaddan.

Dershaneden yeni geldim...Bugünlük soru cözmedim birazdan çözmeye baslayacagım...Bugünküleri haftayakine eklerim. <3

Bu arada güncellere dershanenin sorularını ekledigin için teşekkür ederim...:16:

canm dersane de çözdürdüklerini de sayıyo muusn yaprak test falan

Son düzenleme:
günaydın kızlar:31: dün gece girip yazamadım soru sayılarımı:26:

Coğrafya - 359
Tarih - 91
Matematik - 26
Toplam = 476

Kızlar günaydın;

İlk defa haftalık bildirim yapıyorum :)
Bu hafta da berbattı yaa...

Matematik 164
Vatandaşlık 140
Türkçe 117
Coğrafya 100

Kızlar günaydın;

Matematik 164
Vatandaşlık 140
Türkçe 117
Coğrafya 100

Hihihihii hiç de berbat değil Ebisciiim, bana göre çok iyi hatta.
Bak şimdi ben bildirim yapayım da gülelim azcık :1:

Elifim Şekerim tembel arkadaşınız bildirim yapıyor, kenara çekilin :1:

Vatandaşlık 310
Türkçe 70
Toplam : 380 :1:

Damlaya damlaya göl olur inşallah :52:

canım bugünde yalan oldu :( eltim aradı gel su böreği açalım hoooppp akşam oldu, sonra yemeğe orda kaldık oturduk , sonra eve geldik hiç ders çalışasım yok, şimdi de eşimle film izleyeceğiz, her cumartesi gecesi izleriz genelde :)

sen de her ikisini yap canım :34:

Ooooh hamarat arkadaşım benim, su börekleri filan. Immmh miss :34:

Vatandaşlık 310
Türkçe 70

Güneşcim bu iki hafta haybeye geçti yani. dış mihraklar ve mikroplar yakamızı bırakmadı. artık haftaya daha iyi olacağız inşallah.

bu hafta bende çok tembeldim :52: yazıyom bari rakamları utana utana :33:
coğrafya............451
tarih..............52

canlarım görüyorum ki bu hafta bu hafta çuvallamışız gibi geliyor bana :) rakiplerimiz şuan daha fazla soru çözüp bizi geçmesin diye aklıma bir fikir geldi, gece çalışmaları yapalım bir ara yapıyorduk ya ve bunun yanında güneş önermişti günlük kaç saat çalıştıysak yazıyoduk, kendimize puan veriyorduk ( 5 saat çalışmışsak 5 pekiyi oluyodu sonra sıda yıldızlı pekiyi ), birde soru limiti koyalım kendimize en az günde 150 soru çözmemiz lazım şuan, ileriye doğru arttırırız, limiti düşmemeye çalışırız, ama çıkmak içinde çaba gösteririz, olmaz mı?

Tarih 145
Cografya 220
Türkçe 95

Bu kaddan.

20 matematik
60 türkçe
kendmden utanayımda haftaya sıkı çözeym
bu benm ilk haftam
dersanede açılmıyo hüü

günaydın kızlar:31: dün gece girip yazamadım soru sayılarımı:26:

Coğrafya - 359
Tarih - 91
Matematik - 26
Toplam = 476

Kızlar günaydın;

Matematik 164
Vatandaşlık 140
Türkçe 117
Coğrafya 100

Vatandaşlık 310
Türkçe 70

bu hafta bende çok tembeldim :52: yazıyom bari rakamları utana utana :33:
coğrafya............451
tarih..............52

canlarım görüyorum ki bu hafta bu hafta çuvallamışız gibi geliyor bana :) rakiplerimiz şuan daha fazla soru çözüp bizi geçmesin diye aklıma bir fikir geldi, gece çalışmaları yapalım bir ara yapıyorduk ya ve bunun yanında güneş önermişti günlük kaç saat çalıştıysak yazıyoduk, kendimize puan veriyorduk ( 5 saat çalışmışsak 5 pekiyi oluyodu sonra sıda yıldızlı pekiyi ), birde soru limiti koyalım kendimize en az günde 150 soru çözmemiz lazım şuan, ileriye doğru arttırırız, limiti düşmemeye çalışırız, ama çıkmak içinde çaba gösteririz, olmaz mı?

soru limiti fikrine katılıyorum elfmetciim, ama ben sabah çok erken kalkıyorum, mesaim 7:45'te başlıyor, dolayısıyla gece çalışması yapamam. O puanlma işini zaman diğer topikte yapıyorduk, devam ederiz bir şekilde. Ama bence sınava yaklaşmışken saat değil soru baz alınmalı artık. Birbirimizi gaza getirmemiz lazım, bunu yapabilirsek daha iyi olur gibi geliyor bana.

soru limiti fikrine katılıyorum elfmetciim, ama ben sabah çok erken kalkıyorum, mesaim 7:45'te başlıyor, dolayısıyla gece çalışması yapamam. O puanlma işini zaman diğer topikte yapıyorduk, devam ederiz bir şekilde. Ama bence sınava yaklaşmışken saat değil soru baz alınmalı artık. Birbirimizi gaza getirmemiz lazım, bunu yapabilirsek daha iyi olur gibi geliyor bana.

işte soru çözerken zamanımız gidiyor ya, zamanda tutmuş oluruz, böylece günlük mecbur çalışırız :34: birde sınavda zaman yetsin diyede hazırlık olur:34: :10: gece çalışmalarına da tatil olan günlerde katılabilirsin, ahhhh ahhh bizim gece gündüz gözümüzü kırpmadan çalışmamız lazım:50::50:

03 - 09 ŞUBAT DERECELERİMİZ

1. ebissss________________ 521
2. elfmet_________________ 503
3. İlkay10 ________________ 476

4. Carpe__diem____________ 460
5. Guness_________________ 380
6. Helena ________________ 80

kesinlikle katılıyrum bu gece çalışmalarına
ben gelip yazamasam da çalışıyordum kendimi şartlandırıp
gerçekten gece gündüz çalışmamız lazım
facede bir gruba katılmıştım ordan takip ediyorum rakipleri :D
soru fln paylaşıyorlar gün içinde boş boş gezmiyorm o siteden o siteye