- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Yavrum gülüm elfim civanım <3 bu haftalık bildirimi erkenden yazayım aklımda kalmasın.
Tarih 145
Cografya 220
Türkçe 95
Bu kaddan.
Dershaneden yeni geldim...Bugünlük soru cözmedim birazdan çözmeye baslayacagım...Bugünküleri haftayakine eklerim. <3
Bu arada güncellere dershanenin sorularını ekledigin için teşekkür ederim...
canm dersane de çözdürdüklerini de sayıyo muusn yaprak test falan
Çözdügüm her seyi sayıyorum onlar soru degil mi ? ^^
Kızlar günaydın;
İlk defa haftalık bildirim yapıyorum :)
Bu hafta da berbattı yaa...
Matematik 164
Vatandaşlık 140
Türkçe 117
Coğrafya 100
Çözdügüm her seyi sayıyorum onlar soru degil mi ? ^^
canım bugünde yalan oldueltim aradı gel su böreği açalım hoooppp akşam oldu, sonra yemeğe orda kaldık oturduk , sonra eve geldik hiç ders çalışasım yok, şimdi de eşimle film izleyeceğiz, her cumartesi gecesi izleriz genelde :)
sen de her ikisini yap canım
Elifim Şekerim tembel arkadaşınız bildirim yapıyor, kenara çekilin
Vatandaşlık 310
Türkçe 70
Toplam : 380
Damlaya damlaya göl olur inşallah
Yavrum gülüm elfim civanım <3 bu haftalık bildirimi erkenden yazayım aklımda kalmasın.
Tarih 145
Cografya 220
Türkçe 95
Bu kaddan.
Dershaneden yeni geldim...Bugünlük soru cözmedim birazdan çözmeye baslayacagım...Bugünküleri haftayakine eklerim. <3
Bu arada güncellere dershanenin sorularını ekledigin için teşekkür ederim...
20 matematik
60 türkçe
kendmden utanayımda haftaya sıkı çözeym
bu benm ilk haftam
dersanede açılmıyo hüü
günaydın kızlardün gece girip yazamadım soru sayılarımı:26:
Coğrafya - 359
Tarih - 91
Matematik - 26
Toplam = 476
Kızlar günaydın;
İlk defa haftalık bildirim yapıyorum :)
Bu hafta da berbattı yaa...
Matematik 164
Vatandaşlık 140
Türkçe 117
Coğrafya 100
Elifim Şekerim tembel arkadaşınız bildirim yapıyor, kenara çekilin
Vatandaşlık 310
Türkçe 70
Toplam : 380
Damlaya damlaya göl olur inşallah
bu hafta bende çok tembeldimyazıyom bari rakamları utana utana
coğrafya............451
tarih..............52
canlarım görüyorum ki bu hafta bu hafta çuvallamışız gibi geliyor bana :) rakiplerimiz şuan daha fazla soru çözüp bizi geçmesin diye aklıma bir fikir geldi, gece çalışmaları yapalım bir ara yapıyorduk ya ve bunun yanında güneş önermişti günlük kaç saat çalıştıysak yazıyoduk, kendimize puan veriyorduk ( 5 saat çalışmışsak 5 pekiyi oluyodu sonra sıda yıldızlı pekiyi ), birde soru limiti koyalım kendimize en az günde 150 soru çözmemiz lazım şuan, ileriye doğru arttırırız, limiti düşmemeye çalışırız, ama çıkmak içinde çaba gösteririz, olmaz mı?
soru limiti fikrine katılıyorum elfmetciim, ama ben sabah çok erken kalkıyorum, mesaim 7:45'te başlıyor, dolayısıyla gece çalışması yapamam. O puanlma işini zaman diğer topikte yapıyorduk, devam ederiz bir şekilde. Ama bence sınava yaklaşmışken saat değil soru baz alınmalı artık. Birbirimizi gaza getirmemiz lazım, bunu yapabilirsek daha iyi olur gibi geliyor bana.
diğer grupla bağlantılıyız canım, orada cevapladımselam.hangi kaynaktan çalışıyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?