2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

ben onları mp3e çeviremiyorum ya

Canım free video to mp3 converter programını indirip, kuracaksın. Kurduktan sonra videoları içine ekleyip dönüştür deyince mp3 formatına dönüştürüyor...Bir dene tekrar, olmazsa bir yoluna bakalım....

ztv videları nı indieiyomusun hangi siteden indiriyosun biraz anlatrımsın canım

matematikcafe sitesinden indirmiştim ben zamanında. ZTV KPSS TARİH VİDEOLAR ( ÜCRETSİZ İNDİR )

Merhaba kızlaar
Bugün benim de dershanem başladı türkçe ve matematik dersleriyle. Yarın sabah tekrar var bakalım nasıl olacak :)
Bu arada türkçede hoca anlatım bozuklukları bu sene kalktı, onun yerine mantık soruları geldi dedi. Var mı öyle bi durum?

izmirde olma olasılığın nedir :)

kızlaaar beni de alın aranıza ben de bu sene hazırlanıyorum kpss ye.inşallah bol bol çalışıp istediğimiz yerlere yerlesiriz seneye bu zamanlar tercih heyecanı sarar dört bir yanımızı inşallah

kızlaaar beni de alın aranıza ben de bu sene hazırlanıyorum kpss ye.inşallah bol bol çalışıp istediğimiz yerlere yerlesiriz seneye bu zamanlar tercih heyecanı sarar dört bir yanımızı inşallah

amin hoşgeldin ilk mesajın buraya hayırlı olsun

mantık geldi evet canım ama anlatım bozukluğu kaldırılmadı.ben de dershaneye gidiyorum hocamız böyle bişey söylemedi ve bu sene anlatım bozukluğu konusunu da işleyecegimizi söylemişti konuları sayarken

tmm cnm akşam denicem evde

ben anlatım bozukluğu hala var diye biliyorum
mantık geldi tmm ama kalktığını kimseden duymadım

günaydınlar kızlar
dün genel bir tekrar yaptım coğrafyadan bu akşam devam edicem kısmetse
sonra da işlediğim yerlere kadar tarihi tekrar edicem
yeni aldığım kitaplardan soru çözüp tekrarları bırakıp işlemediğim konulrı bitirmeye çalışıcam
kendime plan çizdim plan olmadan çalışma hevesi gelmiyor

Son düzenleme:
gunaydin kizlar herkes iyidir insallah... kac gundur kitap siparisi vericem ama bi turlu kismet olmadi yargi var 2011 ondan calisiyorum ama 2014 ler cikti artik ihtiyacin setini ve datatin genel soru bankasini alayim diyorum tarih cografya sifir ama azimli olduktan sonra yapcam ins. oglumu krese versem kursa gidecektim ama hem esimin. yurt disi olayi hemde kisdonemi kresdeki salgin beni vaz gecirdi. zaten sozelde sikinti onuda evde halleder sadece denemelere giderim baharin artik boyle gidecek bakalim.
netten yargi yayin evinden alcam kitaplarida ordaki fiyatlar hakkinda bilginiz varmi kitapciya gerek yok demi. baska tavsiye ettiginiz yayin varmi bide x yayincilik 2014 cikartmadi daha galiba bilginiz varmi
herkese Allah zihin acikligi versin saglicakla kalin:)))

anlatım bozukluğu kalkmadı diye biliyorum mantık konusu eklendi ama çıkan konu yok. hatta hiçbir derste eklenen konular dışında çıkan konu yok diye biliyorum ben. dersanelerin sınavdan sonraki yorumlarını falan da netten okudum şu konu çıktı falan diye bişey yazmamışlardı

günaydın yargının fiyatları bana uygun geldi canım, bir süredir kaç kitap alırsan al kargo da bedava (kapıda ödemede 5 tl var sadece). diğer sitelerdeki gibi fiyatlar. kitapçılarda fiyatlar daha yüksek oluyor sanki. o yüzden ben de netten almıştım ucuzlayan soru bankalarını...

bide x yayınlarını ben de bekliyorum çıkmadı daha.

günaydın plan olmadan olmuyor çok haklısın. itici bir güç var plan olayında.

hepinize iyi çalışmalar kızlar ben bi hafta kadar yokum kotalı internetin azizliğine uğradım yine

Herkese merhaba kızlar,

Bende bu hafta kursa başlayacağım, şöyle bir uğrayıp selam vermek istedim. Burda baya gayretli çalışmalar var. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

izmirde olma olasılığın nedir :)

Evet izmirdeyim :) Neden ki? :)

ben anlatım bozukluğu hala var diye biliyorum
mantık geldi tmm ama kalktığını kimseden duymadım

Kızlar ben derste yanlış anladım diyemem çünkü böyle denmişti ancak
biraz netten baktım tamamen kalkmış diye bi şey yok denmiş hep.

Ayrıca ben matematik problemlerde zorlanıyorum. Çözümleri anlamakta sıkıntım yok ama soruyu kendim çözerken o denklemi çıkaramıyorum.
Alese de az kaldı. Nasıl halledebilirim bunu kolay anlamak için

ben indiremedim canım. Yardımcı olur musun?

Canım ben indireli epey oldu bunları, unutmusum. Adım adım yazacagım; (Ztv kpss tarih videoları için...diger derslerin videoları da var)

1. Üyelik acıyorsun ve linkler görülebilir hale geliyor.ZTV KPSS TARİH VİDEOLAR ( ÜCRETSİZ İNDİR )
2. Skymonk programını indir, kur. (O linkler programla çalışınca reklamsız oluyor, reklamlı olunca ordan oraya habire link cıkıyor tekrar, inmiyor)
3. Programı acınca, ''new downloader'' sekmesine (sol üstte) tıklayınca, ''add new download'' kutucugu cıkacak.
4. Şimdi sitedeki indirmek istedigin linke tıkla, altta ''Link for downloading using Skymonk'' kısmında link kutucugunun içindeki linki kopyala ve 3. asamada cıkan ''add new download'' kutucuguna ekle, ''ok'' bas. İnmeye baslıyor (zip halde videolar, sıkıstırılmıs).

Eğer bu videoları mp3'e cevirmek istiyorsanız da (önce bilgisayarınıza bu videoları indirmelisiniz). ''free video to mp3 converter'' programını indirip, kurmalısınız.

Umarım işe yarar, yapamazsan sormaktan cekinme :))

hepinize merhaba kızlar, bayramdan beri giremedim felaket grip oldum. oğlum da hasta ders çalışmaya çalışıyorum olmuyor. çok zorlanıyorum. bir türü de iyi olamadım. yeni konu eklemek isterdim ama ekleyemiyorum. kendimi aklımı toparlayayım inş sıkı sıkı sarılacağım her şeye şimdilik çıkıyorum dershanenin verdiği bitirmem gereken sorular var yarın yenileri geçecek elime yetiştirmem lazım hepinize iyi çalışmalar iyi geceler...

Kuzulaar, nasılsınız bakalım? Ben yine bayramda bol bol yatıp bayramdan sonra yoğun bir tempo içerisine girdim. Tek yapabildiğim akşamları coğrafya tarih ve vatandaşlıktan soru çözmek, o da ilk üniteleri falan bitirebildim henüz.
Soru bankası almam lazım ama tüyap kitap fuarını bekliyorum. Belki fiyatlar daha uygun olur diye düşünüyorum.
Acaba elimde fazladan bulunsun diye 2013ün soru bankalarından bir kaç tane daha mı alsam:26: Fiyatları da çok uygun ya, ondan 2013 diye düşündüm.
Konularınızı da müsait bir zamanımda ekleyeceğim inşallah canlarım.
Kolay gelsin hepinize.

Büşümmm daha dün başladım coğrafyaya Tükiyenin coğrafi konumu bitti eklersin canım
bugünde devam bakalım

merhaba canım tüyabın kitap fuarı ne zaman acaba bilgin varmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…