-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.221
Bol bol okumak farklı kaynaklardan ve ztv videoları var tarih, onlar cok iyi. mp3'e cevirip dinle onları...
ben onları mp3e çeviremiyorum ya
ztv videları nı indieiyomusun hangi siteden indiriyosun biraz anlatrımsın canım
Merhaba kızlaar
Bugün benim de dershanem başladı türkçe ve matematik dersleriyle. Yarın sabah tekrar var bakalım nasıl olacak :)
Bu arada türkçede hoca anlatım bozuklukları bu sene kalktı, onun yerine mantık soruları geldi dedi. Var mı öyle bi durum?
kızlaaar beni de alın aranıza ben de bu sene hazırlanıyorum kpss ye.inşallah bol bol çalışıp istediğimiz yerlere yerlesiriz seneye bu zamanlar tercih heyecanı sarar dört bir yanımızı inşallah
Merhaba kızlaar
Bugün benim de dershanem başladı türkçe ve matematik dersleriyle. Yarın sabah tekrar var bakalım nasıl olacak :)
Bu arada türkçede hoca anlatım bozuklukları bu sene kalktı, onun yerine mantık soruları geldi dedi. Var mı öyle bi durum?
kızlaaar beni de alın aranıza ben de bu sene hazırlanıyorum kpss ye.inşallah bol bol çalışıp istediğimiz yerlere yerlesiriz seneye bu zamanlar tercih heyecanı sarar dört bir yanımızı inşallah
Canım free video to mp3 converter programını indirip, kuracaksın. Kurduktan sonra videoları içine ekleyip dönüştür deyince mp3 formatına dönüştürüyor...Bir dene tekrar, olmazsa bir yoluna bakalım....
matematikcafe sitesinden indirmiştim ben zamanında. ZTV KPSS TARİH VİDEOLAR ( ÜCRETSİZ İNDİR )
Merhaba kızlaar
Merhaba kızlaar
gunaydin kizlar herkes iyidir insallah... kac gundur kitap siparisi vericem ama bi turlu kismet olmadi yargi var 2011 ondan calisiyorum ama 2014 ler cikti artik ihtiyacin setini ve datatin genel soru bankasini alayim diyorum tarih cografya sifir ama azimli olduktan sonra yapcam ins. oglumu krese versem kursa gidecektim ama hem esimin. yurt disi olayi hemde kisdonemi kresdeki salgin beni vaz gecirdi. zaten sozelde sikinti onuda evde halleder sadece denemelere giderim baharin artik boyle gidecek bakalim.
netten yargi yayin evinden alcam kitaplarida ordaki fiyatlar hakkinda bilginiz varmi kitapciya gerek yok demi. baska tavsiye ettiginiz yayin varmi bide x yayincilik 2014 cikartmadi daha galiba bilginiz varmi
herkese Allah zihin acikligi versin saglicakla kalin:)))
tmm cnm akşam denicem evde
ben anlatım bozukluğu hala var diye biliyorum
mantık geldi tmm ama kalktığını kimseden duymadım
günaydınlar kızlar
dün genel bir tekrar yaptım coğrafyadan bu akşam devam edicem kısmetse
sonra da işlediğim yerlere kadar tarihi tekrar edicem
yeni aldığım kitaplardan soru çözüp tekrarları bırakıp işlemediğim konulrı bitirmeye çalışıcam
kendime plan çizdim plan olmadan çalışma hevesi gelmiyor
Canım free video to mp3 converter programını indirip, kuracaksın. Kurduktan sonra videoları içine ekleyip dönüştür deyince mp3 formatına dönüştürüyor...Bir dene tekrar, olmazsa bir yoluna bakalım....
matematikcafe sitesinden indirmiştim ben zamanında. ZTV KPSS TARİH VİDEOLAR ( ÜCRETSİZ İNDİR )
izmirde olma olasılığın nedir :)
anlatım bozukluğu kalkmadı diye biliyorummantık konusu eklendi ama çıkan konu yok. hatta hiçbir derste eklenen konular dışında çıkan konu yok diye biliyorum ben. dersanelerin sınavdan sonraki yorumlarını falan da netten okudum şu konu çıktı falan diye bişey yazmamışlardı
mantık geldi evet canım ama anlatım bozukluğu kaldırılmadı.ben de dershaneye gidiyorum hocamız böyle bişey söylemedi ve bu sene anlatım bozukluğu konusunu da işleyecegimizi söylemişti konuları sayarken
ben anlatım bozukluğu hala var diye biliyorum
mantık geldi tmm ama kalktığını kimseden duymadım
ben indiremedim canım. Yardımcı olur musun?
merhaba canım tüyabın kitap fuarı ne zaman acaba bilgin varmı ???Kuzulaar, nasılsınız bakalım? Ben yine bayramda bol bol yatıp bayramdan sonra yoğun bir tempo içerisine girdim. Tek yapabildiğim akşamları coğrafya tarih ve vatandaşlıktan soru çözmek, o da ilk üniteleri falan bitirebildim henüz.
Soru bankası almam lazım ama tüyap kitap fuarını bekliyorum. Belki fiyatlar daha uygun olur diye düşünüyorum.
Acaba elimde fazladan bulunsun diye 2013ün soru bankalarından bir kaç tane daha mı alsam:26: Fiyatları da çok uygun ya, ondan 2013 diye düşündüm.
Konularınızı da müsait bir zamanımda ekleyeceğim inşallah canlarım.
Kolay gelsin hepinize.