2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

canım bende bakmadım ama tarihe bakıcam .
tarihtede özgür güvercine bakmıştım ilk üye olunca ben onu tavsiye etmem ama sende yine bir bak ücretsiz videolarını bi izle ona göre karar ver canım bide murat kırbay var :) tarihte hakan dedeyi duydum onunla calışcam tarihi ocakta videoları cekmeye baslayacam diyor... matematik biter hem ozamana kadar diye onu bekliyorum

Bu sitedeki matematik videolarını çok beğendim. Çok işime yaradı teşekkür ederim.

Bu arada bende bu sene hazırlanıyorum :2: Mühendislik. :26:

Çok üzüldüm canım. Bir insanın ömründen iki sene caldıkları için Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu hocaları. Çabalıyorum, ama eger bitirtmezse, gün yüzü görmesin. Benle de cok ilgilendigi söylenemez, kendim cabalıyorum su an.

Ben Alese ikinci dönem girecegim, ama akademisyenlik beklentisi içinde oldugumdan degil de, kpss'ye hazırlık olsun diye...

Hakkımızda hayırlısı, Allah yeter ki görsün emeklerimizi, bosa cıkarmasın.

canım ben bugun matematik asal ardışık ve faktöriyellere calıstım bunlarla ilgili 105 tane soru cözdüm 4 tane yanlısım cıktı ihtiyaçtan suan elimde başka yayın ve soru bankalarım yok haftaya gelecekler canım sayısalcı olduğun için sana sormak istedim sence nasıl bir durum eşimde benim sayılca ona sordum cok iyisin dedi acaba dedim adam beni gaza getirmek içinmi öle diyor dedim temel kavramların tamamından işlem bilgiside dahil 360 soru cözdüm yani 360da 4 yanlış dediğin gibi defter tutuyorum.... uzman kariyerinde siparişini verdim artı birde beyaz kalem hakkında bilgisi olan varmı eşim onuda sipariş vermiş ben hiç duymadım nasıl bir yayın.....

o zaman parça parça iki kere almak yerine 100 tl verip 75 videoluk paket almak daha mantıklı olucak hepsini izleyebilirim

canım sen naptın öyle yawww süpersin gerçekten bende sayısalcıyım çok çok iyiyisin maşallah kuzum aynen devam et uzman kariyerin soru bankaları çıkmadımı acaba daha ben modüler almıcam artık sorular yetmiyor hepsinin sonunda en fazla 15 20 soru var beyaz kalem çok zorlayıcı demişti bazı arkadaşlar gereksiz yere zor diye ama soru bankalarını alıcam yinede sen hangi soru bankalarını sipariş ettin ?

Son düzenleme:
o zaman parça parça iki kere almak yerine 100 tl verip 75 videoluk paket almak daha mantıklı olucak hepsini izleyebilirim

yuppppiiiiiii sevindim öle demene eşimde öle diyodu ama ben gaza getiriyor diyordum..... inşallah devam edecem bu şekilde.... sende sıkı sıkı sarıl tamamcanım....şuan ihtiyaçtan çalışıyorum konu anlatımı soru bankası yaprak test .... valla eşim önüne her geleni sipariş etmiş yediklim, yargı, beyaz kalem, uzman kariyer, murat, data soru bankalarını + kavram haritaları birde tarih hocanın defteri var sanırım hakan dedenin birde doğan ulu diye bir hoca var matematik onu inşallah bitiririm hepsini :18:... dersaneye gidemiyorum burda olduğum yerde iyi bir dersane yok daha doğrusu 1 tane dersane var oda pek iyi değil ondan evde hazırlanıyorum..... yani evet senin için bir kerede 100tl ama ben bikere aldım ya 50tl bakalım o bitsin ondan sonra karar vereyim .....

benimki çok sorunlu oldu canım. başladığıma da çok pişman oldum, zamanında bırakmadığıma da... arada içimden belki 2012'de yüksek olmasaydı kpss'ye güzelcene hazırlanır iyi bi puan alır giderdim diyorum ama herşeyin hayırlısı olsun ne yapalım.

amin diyorum, inşallah hiçbir emeğimiz zayi olmaz, Allah büyük...

Anladım canım, tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Ben bu yıl başladım, henüz ders aşamasındayım. Zaten tübitak projesi ve beni tatmin edici burs miktarı olmasa yüksek lisansı da dersleri de hiç önemsemeyecektim ama hiç ummadığım anda hocam teklif edince, o paraya da ihtiyacım olunca kabul etmek zorunda kaldım. Tek tesellim hocamın çok iyi ve vicdanlı bir insan olması. Bitirme projemde de danışmanımdı, çok yardımcı olmuştu sağolsun. Umarım yüksek lisans sürecinde de bu şekilde devam eder. Şimdilik projemin literatür tarama kısmında olduğum için rahatım. Bu rahat olduğum dönemi çok iyi değerlendirmek istiyorum. Konuların tamamını yılbaşına kadar bitirip sonrasında projem yoğunlaşsa bile konu çalışmakla değil de boş zamanlarımı full soru çözerek geçirmek istiyorum.:18: İnşallah yüksek lisans kpss yoluma engel olmaz Senin de Allah yardımcın olsun canım, hayırlısıyla bitirirsin inşallah.
selam pamukşekerim benim içinde bayram bugün bitti ben geometriden üçgende çokgenlere kadar bitirdim matematiktende sayı sistemleri bitti eklersin bir ara
Maşallah kuzumm, ekledim listemize.
Bu sitedeki matematik videolarını çok beğendim. Çok işime yaradı teşekkür ederim.

Bu arada bende bu sene hazırlanıyorum :2: Mühendislik. :26:
Rica ederim canım ne demek, işine yaramasına çok sevindim. Bir mühendis daha katıldı aramıza demek, hoş geldinn
Tatllıımm, maşallah 360 soruda 4 yanlış kesinlikle süper bir sonuç. Ben sayısalcı olmama rağmen o kadar iyi sonuç çıkarır mıyım bilemiyorum.
Hep böyle güzel sonuçlarla ilerlersin inşallah canım.
Beyaz kalemi tavsiye edenler olmuştu ama benim pek bir bilgim yok açıkçası.
Bu arada kitap siparişlerini nereden verdin tatlım?

Merhaba arkadaşlar
Bayramdan dolayı çalışamadım uzun süre iki gündür tekrar başladım çalışmalara
Bırakınca adapte olmak çok zor oluyor
Tarih ilk müs. Türk dev. Ve osm kuruluş ve yükselme
Geometri üçgende açılar
Coğrafya iklim ve bitki örtüsü
Çalıştığım konular
Çok uykum geldi yatıyorum geçmişe bakamadım yarın inşallah
İyi çalışmalar hepinize

Süpersin fatoscum. Hemen ekliyorum tablomuza.
Sen sadece konu mu çalışıyorsun yoksa soru da çözüyor musun canım? Bir günde bir kaç konu bitirmen çok güzel, ben onu hiç yapamıyorum işte.

Süpersin fatoscum. Hemen ekliyorum tablomuza.
Sen sadece konu mu çalışıyorsun yoksa soru da çözüyor musun canım? Bir günde bir kaç konu bitirmen çok güzel, ben onu hiç yapamıyorum işte.

Teşekkür ettim canım
Günde iki konu çalışıyorum genelde ama bitirdiğim derslerle ilgili soru çözersem konu çalışmıyorum
Soru az çözüyorum işte konu sonu sorularını birde sınav soru bankasından o konuda ne kadar test varsa 2-3 test okadar
Daha çok soru çözsem daha iyi aslında ama henüz soru bankası alamadım bir türlü fırsatım olmadı
Konuları unutmamak içinde kitap özetlerim var yatmadan okumaya çalışıyorum
Amacım bitirip sürekli soru çözmek tekrar çalışmak istemiyorum takıldığım yerde açar gözden geçiririm diye planlıyorum

herkesin gecmis bayramini kutluyorum kizlar yeni geldim memleketten kitap yuzu acmadim( kendimi cok kotu hissediyorm. arkadaslar bende yarginin moduler seti var ondan calisiyorum ama 2014 ihtiyac almak istiyorum tarih ve cografya sifir siz ne onerirsiniz bide nettenmi alayim kitapcidanmi

tşkler canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun .... benim tarih ve cografya iyidir iyi olmasının sebebide çok seviyorum merak içinde okumuşumdur hep tarih ve coğrafya ile olan yazıları ilk başta sevecen her ikisinide onun haricinde neyden calısırsanda calıs olmaz.... yani severek isteyerek çalışacan not tutmayı unutma çok önemli bence :) ben sana data yayınını önerebilirim tabi kızlar ne der onu bilmiyorum.....
bende matta berbatım ama onuda halletmeye calısıyorum yeni yeni temel yok :18:

Bitirirsin canimcim daha cok zaman var masallah esinede ne guzel benimki gibi dayatiyo oda :18: benim esimde sen bilirsin kazandin kazandin yoksa bicen market orda diye gaza getiriyo beni tatlım dershaneye gidemiyosun madem bu arke uzaktan egitim var fiyatida uygun digerlerine gore 99 tl gibi bisey oyle yada ihtiyac uzaktan egitim alipda destekleyebilirsin gerek gorursen tabi eski videolarida yeterli gerci ama yeni konular icin faydali olabilir

sagol canim datayi da ekledim listeye ben sayisalci oldugum icin mat geo iyidir ama gelgelelim sozeller offf ama hallolacak:)) ogluma kres bakiyorum onu guvenli bir yere teslim edebilirsem bende kursa yazilmayi dusunuyorum bakalim artik.. sana calismalarinda basarilar canim kolay gelsin

kizlar netten hic kitap almadim. yargiyayin evimi kitapsecmi hangisine guveneyim ve ne kadar surede eve teslim bide kitap sec kargo ucreti ne kadardir aceba

Merhaba! Herkese kolay gelsin. Ben de 2014'te mühendislik için gireceğim. İnşallah olur. Eylülün üçüncü haftasından beri çalışıyorum. Tarih ve vatandaşlık konu çalışma tamamen bitti. İkisinden de birer tane soru bankası bitirdim. Türkçe ve matematik konu çalışmıyorum ama onlardan da 30ar test falan bitirdim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Başarılar.

merhaba kızlar. bende bi hevesle başlamştm ama bayadr kitap yüzü açamıyorum ama şimdi tekrar gaza geldm. bu gaz kpssye kadar sürer inşallah. bugün matematikten başlıyorum çalışmaya. herkese kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…