2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

kizlar netten hic kitap almadim. yargiyayin evimi kitapsecmi hangisine guveneyim ve ne kadar surede eve teslim bide kitap sec kargo ucreti ne kadardir aceba

ben de bir ay önce yargıdan aldım ilk kez. siparişi cuma vermiştim, çarşamba günü elimde oldu kitaplar. araya hafta sonu girdiğinden ve doğuda olmamdan ötürü biraz geç oldu diye düşünüyorum. sen ankaraya yakın bir yerdeysen daha kısa sürede geliyormuş :KK34:

bu arada kitapseç ile yargı ortak galiba, aldığım kolinin üzerinde kitapseç yayıncılık yazıyordu :KK1:

ben de bir ay önce yargıdan aldım ilk kez. siparişi cuma vermiştim, çarşamba günü elimde oldu kitaplar. araya hafta sonu girdiğinden ve doğuda olmamdan ötürü biraz geç oldu diye düşünüyorum. sen ankaraya yakın bir yerdeysen daha kısa sürede geliyormuş :KK34:

bu arada kitapseç ile yargı ortak galiba, aldığım kolinin üzerinde kitapseç yayıncılık yazıyordu :KK1:
sagol canim bende batmandayim burayada gec gelebilir diye dusunmustum fakat gecde degilmis.

selam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
tatil bitti ben geldim
yarın iş var uff tatil süperdi ama çalışmadan olmuyor maleseff Allah aratmasın bunu da ne yapalım
bayramda pek çalışamadım ama ara sıra soru çözdüm kaldığım yerden yarından itibaren devam edicem

Güzel günler herkese! :-)
Ders çalışmaya bugün başlıyorum nasipse, msjı yazdıktan sonra çıkıp kitabımı alacağım elime..
Herkese başarılar, güzel çalışmalar.. (;

tünaydın kızlar
daha kimseler gelmemiş
bu saat oldu daha tatil modundan çıkıp adapte olamadım ders falan da yapamadım
akşam eve gidince çalışıırm bugün ancak
millet demesin 9 gün tatilde ne yaptın da burda ders çalışıp duruyrsun demesinler
zaten aradan sonra epeyde yığılma olmuş
bu arada kaynak alıcam diyordum murat ın tarih coğrafya matematik konu anlatımlı kitabından aldım içinde baya soruda var

arkadaşlar bugün uzman kariyerin modüler set konu anlatımlı kitabı çıktı benm yaşadığım yere kitabın gelmesi yine bir iki haftayı bulur büyükşehrlerde yaşayan arkadaşlarımız acaba inceleyip buraya bize bilgi verebilirlermi kitap hakkında ...ders çalışamıyorum elimde kitap yok diye:/

Kızlar merhaba geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ben ders çalışamadım maalesef gelen giden bir de hasta olsun mide bulantısı baş ağrısı halsizlik hiç halim yok . Bayram öncesi türkçe cümlede anlamı bitirdim 300 e yakın soru çözdüm ama halen hatalarım oluyor :KK43:

selamlar hepinize
sanırım genel olarak bayramda düzenli çalışılamamış
silkelenip kendimize gelme vakti:KK52:
coğrafya ve tarih çalışıyorum özellikle coğrafyadan konuları harita çizerek gidiyorum
coğrafyası kötü olan birisi için haritalarla çalışmak daha iyi
birazdan internetten coğrafya ve tarihle ilgili konularda aklıma takılan bir kaç şeye bakacağım sonra matematik soru çözerim
akşama da coğrafya ve tarih konu çalışması
ahhh şu konular bi bitse bir an önce işin zevkli kısmına(soru çözümüne) geçeceğim inşallah
Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah(amin)

arkadaşlar bugün uzman kariyerin modüler set konu anlatımlı kitabı çıktı benm yaşadığım yere kitabın gelmesi yine bir iki haftayı bulur büyükşehrlerde yaşayan arkadaşlarımız acaba inceleyip buraya bize bilgi verebilirlermi kitap hakkında ...ders çalışamıyorum elimde kitap yok diye:/

ben de yeni konu anlatımlı kitaplardan almadım henüz. benim almak istediğim birkaç kitap var ama tek satılmaya başlanmadı daha. mesela uzman kariyerin coğrafyasını ve öğreten serisini almak istiyorum. fem in de tarihine iyi diyenler oluyor bu aralar diğer forumlarda, feme giden arkadaşlar tarih kitabı nasıl yazarlarsa çok sevinirim. bir de datanın vatandaşlığını almayı düşünüyorum. sanırım aralık veya ocak gibi alcam. o zamana kadar eski kitaplarımdan konuları bir kez bitirmek istiyorum.

başka bir sitede kitapları yorumluyorlar. takip ediyorum ben de. iyi kötü ne yazıyorlarsa sana yazarım buradan :KK34:

Kızlar merhaba geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ben ders çalışamadım maalesef gelen giden bir de hasta olsun mide bulantısı baş ağrısı halsizlik hiç halim yok . Bayram öncesi türkçe cümlede anlamı bitirdim 300 e yakın soru çözdüm ama halen hatalarım oluyor :KK43:

geçmiş olsun canım... bayramda ben de çalışamadım. birkaç akşam bitirdiğim konuları tekrar ettim sadece :KK30:

türkçe demişsin, valla benim başım dertte olacak onla bu yıl anlaşılan. çünkü paragraftan 7-8 test çözdüm, hala 2-3 yanlışım çıkıyor. normal mi bilemedim ama moralim bozuluyor :KK50:

selamlar hepinize
sanırım genel olarak bayramda düzenli çalışılamamış
silkelenip kendimize gelme vakti:KK52:
coğrafya ve tarih çalışıyorum özellikle coğrafyadan konuları harita çizerek gidiyorum
coğrafyası kötü olan birisi için haritalarla çalışmak daha iyi
birazdan internetten coğrafya ve tarihle ilgili konularda aklıma takılan bir kaç şeye bakacağım sonra matematik soru çözerim
akşama da coğrafya ve tarih konu çalışması
ahhh şu konular bi bitse bir an önce işin zevkli kısmına(soru çözümüne) geçeceğim inşallah
Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah(amin)

amin :KK16:
aynen öyle şu konular bir bitse üzerimden yük kalkacak biraz :KK9:

bu arada Pammukşeker'cim ben sadece matematiğe adımı yazdırmıştım da. sana zahmet olmazsa bitirdiğim konularımı geçirebilir misin tabloya ? :KK17:

tabloya göre yazıyorum...

• türkçenin ilk 3 konusu ve anlatım bozuklğu konusu.
  • geometrinin ilk 3 konusu.
  • tarih ilk 2 konusu.
  • coğrafya ilk 2 konusu.
  • ve son olarak vatandaşlığın ilk konusu.

Kızlar bir şey soracağım şimdi biz ünide memurlar kanunu işlerken şöyle bir konu geçiyordu 'memura isteği üzerine 1 yıl ücretsiz izin veriliyor' bu doğum yapmış olanlar içinde geçerliydi sanırsam . Sizce atandıktan sonra işe hiç başlamadan aday memurken bu izin verilir mi ? Azcık araştırdım aday memurda bütün haklara sahip yazıyor ;ama tam emin olamadım bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ? :26:
Bu arada matematik çözmeye başladım galiba başımıza taş yağacak :KK53:

merhaba kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun bende tatilde çalışmayanlardan oldum:KK30: gazeteden kupon toplamıştım yargı seti için bugün gittim aldım seti çok beğendim konu anlatım kitapları küçük tam çantaya atmalık hafif de :KK53::KK53: şimdi tarih çalışmaya gidiyorum herkese kolay gelsin:KK52:

merhaba bnde kpss dersı calısmaya basladım:KK34:
ınternete vıdeoları varmıs hangı hocaları hangı ders seyredıyorsunuz mesela vatandas matematık ve tarıh

yardımcı olursanız sevınırım:KK53::KK53:

ben de yeni konu anlatımlı kitaplardan almadım henüz. benim almak istediğim birkaç kitap var ama tek satılmaya başlanmadı daha. mesela uzman kariyerin coğrafyasını ve öğreten serisini almak istiyorum. fem in de tarihine iyi diyenler oluyor bu aralar diğer forumlarda, feme giden arkadaşlar tarih kitabı nasıl yazarlarsa çok sevinirim. bir de datanın vatandaşlığını almayı düşünüyorum. sanırım aralık veya ocak gibi alcam. o zamana kadar eski kitaplarımdan konuları bir kez bitirmek istiyorum.

başka bir sitede kitapları yorumluyorlar. takip ediyorum ben de. iyi kötü ne yazıyorlarsa sana yazarım buradan :KK34:

bende sanırım dediğin siteyi takip ediyorum burayada yazıp bilgi almk istedim ama herkes ders çalışmaya başlamış sanırım kitaplarla çok ilgilenilmiyor bende yeni kitaplardan çalışmayı düşünüyorum o yüzden beklemedeyim:/

kızlar merhabe bugün itibariyle başladım çalışmaya
geomerti ve türkçe çalıştım
geometriden üçgenler konusu
türkçedende yazım kuralları noktalama işaretlwri çalıştım
tarihi kolay öğrenmenin bir yolu varmı kızlar bana önerileriniz nedir

kızlar merhabe bugün itibariyle başladım çalışmaya
geomerti ve türkçe çalıştım
geometriden üçgenler konusu
türkçedende yazım kuralları noktalama işaretlwri çalıştım
tarihi kolay öğrenmenin bir yolu varmı kızlar bana önerileriniz nedir

Bol bol okumak farklı kaynaklardan ve ztv videoları var tarih, onlar cok iyi. mp3'e cevirip dinle onları...

merhaba kızlar dün eve gittim biraz matematik çalıştım sıra ile gitmemeye karar verdim
anladıklarıma yoğunlaşıcam bari onlardan soru kaçırmayayım
problemlere başladım şimdi
test çözüyorum coğrafya türkçe tarih karma ama az çözüyorm sanırım
sizler kaç soru çözüyorsunuz günde

Kızlar bir şey soracağım şimdi biz ünide memurlar kanunu işlerken şöyle bir konu geçiyordu 'memura isteği üzerine 1 yıl ücretsiz izin veriliyor' bu doğum yapmış olanlar içinde geçerliydi sanırsam . Sizce atandıktan sonra işe hiç başlamadan aday memurken bu izin verilir mi ? Azcık araştırdım aday memurda bütün haklara sahip yazıyor ;ama tam emin olamadım bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ? :26:
Bu arada matematik çözmeye başladım galiba başımıza taş yağacak :KK53:

bunu bende merak edıyorum

X