-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.241
canım kusura bakma yeni girebildiğim için anca ekledim sayfaya. Hayırlı olsun yeni topik.
Ben de en kısa sürede paylaşımlarda bulunacağım
canım bölümün neydi. Biraz geç oldu ama hoşgeldin.
Canım biraz geç oldu, bilgisayarım yoktu elimde. Anca ekleyebildim kusura bakma. Hoşgeldin
Kuzum anca ekleyebildim kusura bakma. Hoşgeldinnn
Merhaba canım, ekledim tablomuza
Ekledim canımm
Canım hoşgeldin. Bölümün neydi acaba?
kusura bakma yeni girebildim canım benim bölümüm işletme ama ben biraz umutsuzlaştım matematik temelim hiç yok 1 aydır çalışıyorum ama temel kavramları bi anlayamadım sanırım yapamıcam sözelim müthiştir tarihi yarıladım sayılır sizce yapabilirmiyim
Canım bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum, sen cevap bulabildin mi bu soruna?:26: Ben de Allah nasip eder de atanırsam yüksek lisansı bitirene kadar ücretsiz izin alabilirim öyle bir şansımız varsaKızlar bir şey soracağım şimdi biz ünide memurlar kanunu işlerken şöyle bir konu geçiyordu 'memura isteği üzerine 1 yıl ücretsiz izin veriliyor' bu doğum yapmış olanlar içinde geçerliydi sanırsam . Sizce atandıktan sonra işe hiç başlamadan aday memurken bu izin verilir mi ? Azcık araştırdım aday memurda bütün haklara sahip yazıyor ;ama tam emin olamadım bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ? :26:
Bu arada matematik çözmeye başladım galiba başımıza taş yağacak
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.kızlaaar beni de alın aranıza ben de bu sene hazırlanıyorum kpss ye.inşallah bol bol çalışıp istediğimiz yerlere yerlesiriz seneye bu zamanlar tercih heyecanı sarar dört bir yanımızı inşallah
Bence konuları kpss kaynaklarından çalıştıktan sonra bol bol ales sorusu çözmek mantıklı canım. Arada kpss de çözeriz ama ales tarzı sorulara ağırlık vermek gerek, sözel ve sayısal mantıktan dolayı.kızlar matematik ve Türkçeye ales kitaplarından çalışmak daha mı mantıklı ?
Ekledim sibeliimm. Kolay gelsin.Büşümmmdaha dün başladım coğrafyaya Tükiyenin coğrafi konumu bitti eklersin canım
bugünde devam bakalım
2-10 Kasım tarihleri arasında tatlım.merhaba canım tüyabın kitap fuarı ne zaman acaba bilgin varmı ???
Ümitsizliğe kapılmak yok canım, burada hepimizin eksik olduğu ve yapamadığı dersler var ama onların üzerine yoğunlaşarak halletmeye çalışacağız inşallah. Bu sırada da yapabildiğimiz dersleri daha da ilerletip soru kaçırmamaya çalışacağız. Eğer matematikten özel ders veya kurs gibi destek alma şansın varsa onu da deneyebilirsin canım.kusura bakma yeni girebildim canım benim bölümüm işletme ama ben biraz umutsuzlaştım matematik temelim hiç yok 1 aydır çalışıyorum ama temel kavramları bi anlayamadım sanırım yapamıcam sözelim müthiştir tarihi yarıladım sayılır sizce yapabilirmiyim
Kızlar merhaba ben de aranıza yeni katılanlardanım. Alese hazırlanmıştım ancak yds nedeniyle yüksek lisans biraz umutsuz olduğu için b grubuna da hazırlanayım dedim. Daha 21 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim. Matematiği çok çok seviyorum ancak sözel bana ölüm gibi geliyor. B grubuna hazırlanmaya yeni başladım. Ancak alese de hazırlandığım için matematik mantık hazırlığım önceden var sayılır. Ben de aranıza katılmak istiyorum.
Canım bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum, sen cevap bulabildin mi bu soruna?:26: Ben de Allah nasip eder de atanırsam yüksek lisansı bitirene kadar ücretsiz izin alabilirim öyle bir şansımız varsa
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.Amiin inşallah dediğin gibi olur. Seninle de meslektaşız galiba canım.:13:
Bence konuları kpss kaynaklarından çalıştıktan sonra bol bol ales sorusu çözmek mantıklı canım. Arada kpss de çözeriz ama ales tarzı sorulara ağırlık vermek gerek, sözel ve sayısal mantıktan dolayı.
Ekledim sibeliimm. Kolay gelsin.
2-10 Kasım tarihleri arasında tatlım.
Ümitsizliğe kapılmak yok canım, burada hepimizin eksik olduğu ve yapamadığı dersler var ama onların üzerine yoğunlaşarak halletmeye çalışacağız inşallah. Bu sırada da yapabildiğimiz dersleri daha da ilerletip soru kaçırmamaya çalışacağız. Eğer matematikten özel ders veya kurs gibi destek alma şansın varsa onu da deneyebilirsin canım.
kızlar bişey soracağım pek bilgim yok yardım eder mişiniz acaba
ben kpss ye daha önce ortaöğretim olarak girdim sonra önlisans olarak girdim şimdi lisans mezunuyum iktisat mezunuyum ve kpss A ya girme şansım var B ye de dimi ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen dalğa geçmeden yardım eder misiniz bana:26:
Canım yanlıs bilmiyorsam, b'den ancak 4001 ile atanabilirsin artık. Yani lisans mezunu düz memurluk.
İktisatcıların ana alanı a grubu.
Canım yanlıs bilmiyorsam, b'den ancak 4001 ile atanabilirsin artık. Yani lisans mezunu düz memurluk.
İktisatcıların ana alanı a grubu.
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım alandan girmek mantıklı ama zor diye kararsız kaldım
Kızlar kolay gelsin hepinize. Osmanlı ile ilgili bir sorum olacak (2008 kpss sorusu)
Osmanlı devletinde
1. Divanın sarayda degil Babıali'de yani sadrazam kapısında toplanmaya baslaması,
2. Şehzadelerin sancaga gönderilmesi uygulamasına son verilmesi,
3. Osmanlı ailesinin en yaşlı ve olgun üyesinin tahta gecmesi
Hangileri padisahın yetisme tarzında degişiklik oldugunu gösterir?
Cevap: 2 ve 3.
Ben yalnız 2 dedim, neden 3'ü de dahil ettigini biri acıklayabilir mi?
beyaz kalem ya da uzman kariyer fasikül set alan ya da inceleyen varsa cevap yazabilir mi arkadaşlar?gk gy için....