- 22 Haziran 2013
- 535
- 26
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.201
kizlar netten hic kitap almadim. yargiyayin evimi kitapsecmi hangisine guveneyim ve ne kadar surede eve teslim bide kitap sec kargo ucreti ne kadardir aceba
sagol canim bende batmandayim burayada gec gelebilir diye dusunmustum fakat gecde degilmis.ben de bir ay önce yargıdan aldım ilk kez. siparişi cuma vermiştim, çarşamba günü elimde oldu kitaplar. araya hafta sonu girdiğinden ve doğuda olmamdan ötürü biraz geç oldu diye düşünüyorum. sen ankaraya yakın bir yerdeysen daha kısa sürede geliyormuş
bu arada kitapseç ile yargı ortak galiba, aldığım kolinin üzerinde kitapseç yayıncılık yazıyordu
arkadaşlar bugün uzman kariyerin modüler set konu anlatımlı kitabı çıktı benm yaşadığım yere kitabın gelmesi yine bir iki haftayı bulur büyükşehrlerde yaşayan arkadaşlarımız acaba inceleyip buraya bize bilgi verebilirlermi kitap hakkında ...ders çalışamıyorum elimde kitap yok diye:/
Kızlar merhaba geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ben ders çalışamadım maalesef gelen giden bir de hasta olsun mide bulantısı baş ağrısı halsizlik hiç halim yok . Bayram öncesi türkçe cümlede anlamı bitirdim 300 e yakın soru çözdüm ama halen hatalarım oluyor
selamlar hepinize
sanırım genel olarak bayramda düzenli çalışılamamış
silkelenip kendimize gelme vakti
coğrafya ve tarih çalışıyorum özellikle coğrafyadan konuları harita çizerek gidiyorum
coğrafyası kötü olan birisi için haritalarla çalışmak daha iyi
birazdan internetten coğrafya ve tarihle ilgili konularda aklıma takılan bir kaç şeye bakacağım sonra matematik soru çözerim
akşama da coğrafya ve tarih konu çalışması
ahhh şu konular bi bitse bir an önce işin zevkli kısmına(soru çözümüne) geçeceğim inşallah
Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah(amin)
ben de yeni konu anlatımlı kitaplardan almadım henüz. benim almak istediğim birkaç kitap var ama tek satılmaya başlanmadı daha. mesela uzman kariyerin coğrafyasını ve öğreten serisini almak istiyorum. fem in de tarihine iyi diyenler oluyor bu aralar diğer forumlarda, feme giden arkadaşlar tarih kitabı nasıl yazarlarsa çok sevinirim. bir de datanın vatandaşlığını almayı düşünüyorum. sanırım aralık veya ocak gibi alcam. o zamana kadar eski kitaplarımdan konuları bir kez bitirmek istiyorum.
başka bir sitede kitapları yorumluyorlar. takip ediyorum ben de. iyi kötü ne yazıyorlarsa sana yazarım buradan
bende sanırım dediğin siteyi takip ediyorum burayada yazıp bilgi almk istedim ama herkes ders çalışmaya başlamış sanırım kitaplarla çok ilgilenilmiyor bende yeni kitaplardan çalışmayı düşünüyorum o yüzden beklemedeyim:/
kızlar merhabe bugün itibariyle başladım çalışmaya
geomerti ve türkçe çalıştım
geometriden üçgenler konusu
türkçedende yazım kuralları noktalama işaretlwri çalıştım
tarihi kolay öğrenmenin bir yolu varmı kızlar bana önerileriniz nedir
Bol bol okumak farklı kaynaklardan ve ztv videoları var tarih, onlar cok iyi. mp3'e cevirip dinle onları...
Kızlar bir şey soracağım şimdi biz ünide memurlar kanunu işlerken şöyle bir konu geçiyordu 'memura isteği üzerine 1 yıl ücretsiz izin veriliyor' bu doğum yapmış olanlar içinde geçerliydi sanırsam . Sizce atandıktan sonra işe hiç başlamadan aday memurken bu izin verilir mi ? Azcık araştırdım aday memurda bütün haklara sahip yazıyor ;ama tam emin olamadım bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ? :26:
Bu arada matematik çözmeye başladım galiba başımıza taş yağacak