- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.261
Evet cevap 2 ve 3.
Tatlım şöyle düşün, veraset sistemi padişahın ne şekilde tahta çıktığını gösterir
Soruda sancak sistemine son verilmesinden ve ekber erşed sisteminden bahsediliyor.
Canım ekber ve erşed getirildi, ama bu Fatih'in Kanunname-i Ali Osman'ının işe yaramaması yüzünden getirildi taht kavgası bitmemişti cünkü. Ekber ve erşed saltanatın devamındaki degisiklik ile ilgili gibi sanki, yetiştirilme tarzının degişmesinden cok. Zaten en yaslı sehzade bellidir, öyle degil mi? Ama 3'ü de almalarında baska bir mantık vardır mutlaka ben onu cözemedim.
kızlar bişey soracağım pek bilgim yok yardım eder mişiniz acaba
ben kpss ye daha önce ortaöğretim olarak girdim sonra önlisans olarak girdim şimdi lisans mezunuyum iktisat mezunuyum ve kpss A ya girme şansım var B ye de dimi ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen dalğa geçmeden yardım eder misiniz bana:26:
yalnız değilsin bir sürü hem özelde çalışan hemde kpss hazırlanan var canım bende dahil çook zor amaarkadaşlar özelde çalışıpta aranızda sınava hazırlanan varmı benim gibiii
Ne zamandır gelemiyorum. Daha hala tam olarak kendimi verip çalışamıyorum benAkşamları işten gelince çok yorgun oluyorum malesef
Büşracım benimde Cümlede Anlam ve İslamiyet Öncesi Türk tarihi bitti ekler misin listeye..
yalnız değilsin bir sürü hem özelde çalışan hemde kpss hazırlanan var canım bende dahil çook zor amaAlllah kolaylık sabır versin hepimize
geelll hep gel başarıcaz inşallhh hep beraber kankeytommmm
salı gunu kısmetse evıme donuyorum hala kayınvaldemlerdeyız...burda bıraz matematıge bakma ımkanım oldu matematıkde kumelerdeyım ıns burda bıtırıpte evıme gecerım artık konuları bıtırmek ıstıyorum test cozmek gecmek ıstıyorum sıkıldım konu calısmakdan sızde durumlar nedır kızlar....
merhaba kızlar, hepinize başarılar diliyorum. ankara'da kpss için kursa giden var mı aranızda, varsa hangi dershaneler?
merhaba; ben ankarada yım karanfil deki ihtiyaç akademiye gidiyorum. memnunum tek şikayetim hala soru bankası vermediler. ama bu yıl bu genel bir problem sanırım.
ben bu ara çalışamıyorummm
cumartesi ehliyet sınavı var ona çalışmaya başlıcam bugün.
ve açıköğretim okuyup hemde kpss çalışan arkadaşlar nasıl çalışma planınız var burda paylaşırmısınız
1 ay aöf ayırıp kpss ye çalışmayı ertelemek istemiyorum aynı anda götürmek içinde zamanım yok hiç napıcam bilmiyorummm :26::26::26: