2014 koşu bandıyla erimeye hazırım diyenler buraya buraya....

canım benim genelde 4.5 ve 5.5 arasında yürüyorum...yoruluyorum da ama her seferinde yakılan kalori miktarı bu kadar düşük oluyor...

sanırım eğimsiz yürüyorsun ondan. Bende aşağı yukarı aynı hızda yürüyorum ama dediğim gibi eğim 6 da oluyor yaktığım kalori 220-230 oluyor ve sırılsıklam oluyorum eğimde daha fazla kalori yakılıyor sen eğer daha önce hiç eğimsiz kullandıysan 6 dan başlama da 2 den başlayarak yavaş yavaş arttır sonra sabitle ve o eğimde yürü

40 dk 6.5 levelde kac kalori yaktırır ?Denemeden net bişey söylemek imkansız. daha öncede yazmıştım eğimsiz yürümeyle arasındaki (kaç dakika yürürseniz yürüyün) fark nerdeyse yarıyarıya az. Bi deneyin bence. Örneğin aynı hızda bi 10 dk eğimli, bi 10 dk.eğimsiz aradaki farkı göreceksiniz. Ben koşmaktan çok , tempolu yürümekten yanayım. Tehlikeyi bi anlamda aza indirmiş oluyorsunuz. Tabi tercih sizin. Yardımcı olamamış olsamda bu bilgilerin işinize yarayacağını düşünüyorum..

40 dk 6.5 levelde kac kalori yaktırır ?Denemeden net bişey söylemek imkansız. daha öncede yazmıştım eğimsiz yürümeyle arasındaki (kaç dakika yürürseniz yürüyün) fark nerdeyse yarıyarıya az. Bi deneyin bence. Örneğin aynı hızda bi 10 dk eğimli, bi 10 dk.eğimsiz aradaki farkı göreceksiniz. Ben koşmaktan çok , tempolu yürümekten yanayım. Tehlikeyi bi anlamda aza indirmiş oluyorsunuz. Tabi tercih sizin. Yardımcı olaY

makinede kalori kısımı anlaşılmıyor egımsız yuruyorum yokuş şekli cok yoruyor..3 haftadır haftada 3 kere aksatmadan yuruyorum faydasını simdilik goremedim kas yapıyorum şimdilik diye duşunuyorum..

Kızlar ibre 58 i gösteriyor ve ben uçuyoreeee :KK55::KK55::KK55: Hedefim 59 du ama ben fazlasını yaptım.bu konuda mütevazi olamayacağımm istikrar istikrar istikrar başkada birşey demiyorumm! Herkese kolay gelsin durmayın yola devam :KK34:

Merhaba koşu bandı olarak hangisini tavsiye edesiniz? Benim için önemli olan apartmanda alt kata ses geçirmemesi.

Ya arkadaşlar galiba hepiniz zayifladiniz.Konunun bütün sayfalarini okudum bende araniza katılmak istiyordum. 1 Nisandan beri her akşam yürüyorum.

kızlar ben de aranıza katılıyorum olmuyor böyle ne kadar kaç hızda yürüdüğümüzü yazalım

Ben her aksam 4.5 ile 5.5 arazi yürüyorum mart tan beri45 dk yürüyorum simdi te kadar 4 kg vermiş bulunmaktayim

ben 6 ya çok dayanamıyorum bir kaç dk sonra düşürüyorum hızı.şimdiye kadar en çok yarım saat yaptım. çok yüksek başlayıp vücudumu alıştırmak istemiyorum

X