Durmak yok yola devam canım, ağrın olmadığına sevindim.. günde bi kere çıkıyosun değilmi koşu bandına??
evet bir kere çıkıyorum akşamları
ya sana bişey sorucam ilk koşu bandını aldığında yağladın mı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durmak yok yola devam canım, ağrın olmadığına sevindim.. günde bi kere çıkıyosun değilmi koşu bandına??
evet bir kere çıkıyorum akşamları
ya sana bişey sorucam ilk koşu bandını aldığında yağladın mı???
ben her iki haftada bir yağlıyorum zaten
motorsuz olanları tavsiye etmem tatlım. motorlu olması seni yürümeye mecbur kılıyor buda biçim açımızdan iyi tabi. otomatik eğimli olmasını tavsiye ederim. masajlı yada hediyeli olan koşu bantlarından uzak dur. eğer maddi durumun iyiyse voit white otomatik eğimli süper, hadi biran önce al da sende aramıza katıl
yorumun için teşekkür ederim.aranıza katılmayı düşünüyorum ama hamileyim inşallah bir sıkıntı olmazsa bebeiş dünyaya geldkten sonra
aranıza katılabilirim
ben aldığımdan beri yağlamamıştım dün yağladım bu arada dün kendime mani olamayıp tartıldım ve 62 çıktımmmmm
Günaydın kızlar bugün bi değişiklik yaptım ve sabah çıktım koşu bandına. 35 dk yürüdüm , inanılmaz derecede sıkılaştığımı hissediyorum kıyafetler resmen üzerimde dans ediyor Bu arada melikecim aramıza hoşgeldin sende vira bismillah de ve ne kadar yürüdüğünü , kilonu bizlerle paylaş tatlım herkese kolay gelsin..[/QUOT
hooşbuldum...bugünden itibaren sizinleyim...
Günaydın kızlar bugün bi değişiklik yaptım ve sabah çıktım koşu bandına. 35 dk yürüdüm , inanılmaz derecede sıkılaştığımı hissediyorum kıyafetler resmen üzerimde dans ediyor Bu arada melikecim aramıza hoşgeldin sende vira bismillah de ve ne kadar yürüdüğünü , kilonu bizlerle paylaş tatlım herkese kolay gelsin..
süpersinnn maleseff ben sabahları yürüyemiyorum bide koşu bandında çok sıkılmaya başladım dün koşarken kitap okudum biraz bugün eve gider gitmez tv karşısına koymayı düşünüyorum
Melikecim hoşgeldin aramıza
bende akşam 8 gibi 4,5 ve 5.5 seviyesinde 30 dakika yürüdüm...65.2 kiloydum...
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum....ben 3 sene önce aldım koşu bandımı ama nafile hevesle başladım fakat devam etmedim inşaallah sizinle birlikte devam ederim
serhatcim aramıza katıldın bile hoşgeldin . arkadaşlar bugünde 35 dk ile yola devam ettim hafta sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum heyecan cumaya kadar tavan yapacak gibi görünüyor
Bu arada kızlar nerdesiniz bakiyim hiç sesiniz çıkmıyorrrr :100::100::100:
akşam 9 itibariyle yine 30 dakikalık yürüyüş yapıldı...yakılan kalori miktarı 60 çok acııııı....
melikecim 30 dk lık yürüyüşte nasıl 60 kalori yaktın. hızın neydi bu 30 dk lık yürüyüşte???