2014 koşu bandıyla erimeye hazırım diyenler buraya buraya....

bugün bacakalarımın iç kısmı acıyor yürüyüş yapmadım yarın inş..

Mrb kızlar 17 aylık oğlum var 60 kilo ile hamile kaldım 95 le doğum yaptım sorunlu bir hamilelik geçirdim ilaç kullanımı yüzünden şiştimde şiştim doğumdan sonra 79 kg düştüm bebisim emmeyi bırakınca 88 çıktım şimdi onu verme cabasindayim void speed F3 koşu bandı aldım bende başlıyorum artık yüklerimden kurtulmam lazım 30 dk yürüyüşümü yaptım basaricaz inşallah

Mrb kızlar 17 aylık oğlum var 60 kilo ile hamile kaldım 95 le doğum yaptım sorunlu bir hamilelik geçirdim ilaç kullanımı yüzünden şiştimde şiştim doğumdan sonra 79 kg düştüm bebisim emmeyi bırakınca 88 çıktım şimdi onu verme cabasindayim void speed F3 koşu bandı aldım bende başlıyorum artık yüklerimden kurtulmam lazım 30 dk yürüyüşümü yaptım basaricaz inşallah

Merhaba inşallah düzenli bi şekilde yürüyüşlerimizi yaparsak o fazlalıklarımızdan kurtulacağız inş. istikrarlı olmamız lazım arkadaşım. Ben kendimi 1 hafta sonunda 6.5 ta koştuğum için yormuşum bacaklarım fena acıyordu. 2 gün ara verdim. Yarın tekrardan başlıycam ama hiç koşmadan sadece tempolu yürüyerek. Bu arada 6.5 ta çokta koşmadım hafif adımlarla koşmuştum şimdi asla koşmayı düşünmyrm. Sende kendini yorma arkadaşım bu işte süreklilik önemli. Hadi bize kolay gelsin :KK8::KK8:

Merhaba inşallah düzenli bi şekilde yürüyüşlerimizi yaparsak o fazlalıklarımızdan kurtulacağız inş. istikrarlı olmamız lazım arkadaşım. Ben kendimi 1 hafta sonunda 6.5 ta koştuğum için yormuşum bacaklarım fena acıyordu. 2 gün ara verdim. Yarın tekrardan başlıycam ama hiç koşmadan sadece tempolu yürüyerek. Bu arada 6.5 ta çokta koşmadım hafif adımlarla koşmuştum şimdi asla koşmayı düşünmyrm. Sende kendini yorma arkadaşım bu işte süreklilik önemli. Hadi bize kolay gelsin :KK8::KK8:

Anladım canım ben kosu bandini alalı çok oldu ilk aldığım zamanlar koştum 2 hafta yuruyemedim kalkamadim En sonunda doktora gittim dizimdeki bağlar zedelendi ilaç kullandım anca geçti oyüzden hiç zorlamiyorum kendimi inşallah zayiflicaz

Anladım canım ben kosu bandini alalı çok oldu ilk aldığım zamanlar koştum 2 hafta yuruyemedim kalkamadim En sonunda doktora gittim dizimdeki bağlar zedelendi ilaç kullandım anca geçti oyüzden hiç zorlamiyorum kendimi inşallah zayiflicaz[/Q

Durmak yola yürümeye devam bi 30 dk daha...Verdiğim 2 kilodan 1 ini geri almışım yediğime dikkat etmedim malum 2 günde hiç yürümedim. Bu arada ben diyet falan yapmıyorum herşeyden yiyorum tatlıda dahil ama doyuncaya kadar değil hoş açta kalmıyorum sadece ekmeği azalttım bu kıvamda devam etmeyi düşünüyorum (koşmak yok cıssss :KK50: )

yaşasın yaşasın yaşasın oh oh ohh:KK8::KK8::KK8:An itibariyle 4 kilo vermiş durumdayımm. Kıskananlar çatlasınn :KK49::KK49::KK49:

Biraz önce ben de koşu bandı siparişimi verdim . Geldiği zaman katılıcam size . Hala doğum kilolarım var, karnım yani 😄 bide emzirmeyi bırakınca üstüne eklendi . Bayadır tartılmıyorum ama tahminim 70 civarıdır. Normalde 60 kiloya ulasamayan ben bu halime alisamiyorum ve cok iyi yapiyorum 😃 sizde yazmaya devam edin takipdeyim , laf aramızda cok iyi gidiyorsunuz tebrikler, darısı en kısa zamanda başıma 🙋

Yanlış hesaplamadıysam 15 günde 4 kilo öyle mi ? Müthişşş 👏👍

merhaba canım 19 günde 4 kilo verdim. üstüne bide hiç yemeden kısmadım. Bencede müthiş. Ama kilo verdim diye bırakmayı düşünmüyorum. İstediğim kiloya kavuşsamda kardiyo amaçlı devam etmek istiyorum. hangi marka sipariş ettin?? bakım yağınıda unutmamışsın umarım. Fiyatı neydi tabi sakıncası yoksa???

ben almanyada yasiyorum burada bir sehirde üretilen bi ürün. inssallah s enin gibi hizli sonuc alabilirim :KK1: en yakin zamanda bir de tarti almam gerekiyor tabi :) :KK1:

fazla arastirmadim en cok satilan ürünlerden fiati Uygun olani sectim , insallah güzel birseydir ... geldigi Zaman daha rahat yorum yazabilcem

kızlar an itibariyle kaybettiğim kilocuklarıma 1 yenisi daha eklendi totalde kaç mı??? 5 5 5 ( beş) olmaz demeyin bence deneyin haydi kalın sağlıcakla :KK16::KK16: Laf aramızda bende mi acık tatil yapsam hah hah haahhaa :KK39::KK39::KK39:

kızlar an itibariyle kaybettiğim kilocuklarıma 1 yenisi daha eklendi totalde kaç mı??? 5 5 5 ( beş) olmaz demeyin bence deneyin haydi kalın sağlıcakla :KK16::KK16: Laf aramızda bende mi acık tatil yapsam hah hah haahhaa :KK39::KK39::KK39:
Tebrikler çok iyi 👏 bende sabırsızlanıyorum bi an önce gelse de başlasam perşembeyi nasıl beklicem bilmiyorum 😃😢

Tebrikler çok iyi 👏 bende sabırsızlanıyorum bi an önce gelse de başlasam perşembeyi nasıl beklicem bilmiyorum 😃😢

az kalmış arkadaşım biraz daha sabret bu arada kendine yeni bir spor ayakkabısı al düz ve rahat olsun.

EVET SPOR ayakkabisi alaliyim ve yürürken biberiye yagi sürmeyi düsünüyorum, sen birsey sürüyor musun bir de Sauna sortum var onu da giyip yürümeyi düsünüyorum.:KK49: cok heyecanliyimmmmm

EVET SPOR ayakkabisi alaliyim ve yürürken biberiye yagi sürmeyi düsünüyorum, sen birsey sürüyor musun bir de Sauna sortum var onu da giyip yürümeyi düsünüyorum.:KK49: cok heyecanliyimmmmm

Hiç birşey sürmüyorum tavsiyede etmem. Hepsi fasa fiso ayrıca ne gereği var biraz sıkı giyin. zaten yürümeye başladıktan 15 dk sonra çok sıcak hissetmeye başlıyorsun. Emin ol üzerinde bişey varsa çıkartıyorsun bile. Bu arada cihazı çalıştırdığında üzerinde durma kenardaki korkuluklara bas çalıştıktan 10 saniye sonra üzerine çık. Ayarını düşükten başla yani ilk bir dakika 2 de yürü sonra yavaş yavaş arttır. ilk zamanlar 5 in üzerine çıkma. ilk hafta 20 dk yürümen yeterlidir diye düşünyrm sakın koşma çünkü ben 5 te azcık koştum baldırlarım sızladı 3 gün. sende aynı hataya düşme. Sana önerilerim ilk aşamada bunlar takıldığın yer olduğunda sorabilirsin..

sormayi düsündügüm seylerdi cok saol , ilk dengeyi kuramamaktan da korkuyordum yanda beklemek iyi fikir tesekkurrlerr :KK16:

kızlar koşu bandı yağım bitti zeytin yağı sürsem olur muuuu yardımmmm edinnn bulamıyorum çünküü

kızlar koşu bandı yağım bitti zeytin yağı sürsem olur muuuu yardımmmm edinnn bulamıyorum çünküü

koşubandı arızaları genelde yağlanmamadan ve farklı yağ kullanımından oluyormuş canım. Bence farklı bir yağ kullnma. Hemen netten sipariş ver yağın gelmedende koşubandını kullanma bence. Ayrıca yağlama işlemini yaptıktan hemen sonra 2,3 dakika normal hızda yani 3,4 de biraz çalıştır. Bunu mutlaka yapmak gerekiyormuş.

X