Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb kızlar 17 aylık oğlum var 60 kilo ile hamile kaldım 95 le doğum yaptım sorunlu bir hamilelik geçirdim ilaç kullanımı yüzünden şiştimde şiştim doğumdan sonra 79 kg düştüm bebisim emmeyi bırakınca 88 çıktım şimdi onu verme cabasindayim void speed F3 koşu bandı aldım bende başlıyorum artık yüklerimden kurtulmam lazım 30 dk yürüyüşümü yaptım basaricaz inşallah
Merhaba inşallah düzenli bi şekilde yürüyüşlerimizi yaparsak o fazlalıklarımızdan kurtulacağız inş. istikrarlı olmamız lazım arkadaşım. Ben kendimi 1 hafta sonunda 6.5 ta koştuğum için yormuşum bacaklarım fena acıyordu. 2 gün ara verdim. Yarın tekrardan başlıycam ama hiç koşmadan sadece tempolu yürüyerek. Bu arada 6.5 ta çokta koşmadım hafif adımlarla koşmuştum şimdi asla koşmayı düşünmyrm. Sende kendini yorma arkadaşım bu işte süreklilik önemli. Hadi bize kolay gelsin
Anladım canım ben kosu bandini alalı çok oldu ilk aldığım zamanlar koştum 2 hafta yuruyemedim kalkamadim En sonunda doktora gittim dizimdeki bağlar zedelendi ilaç kullandım anca geçti oyüzden hiç zorlamiyorum kendimi inşallah zayiflicaz[/Q
Durmak yola yürümeye devam bi 30 dk daha...Verdiğim 2 kilodan 1 ini geri almışım yediğime dikkat etmedim malum 2 günde hiç yürümedim. Bu arada ben diyet falan yapmıyorum herşeyden yiyorum tatlıda dahil ama doyuncaya kadar değil hoş açta kalmıyorum sadece ekmeği azalttım bu kıvamda devam etmeyi düşünüyorum (koşmak yok cıssss )
yaşasın yaşasın yaşasın oh oh ohhAn itibariyle 4 kilo vermiş durumdayımm. Kıskananlar çatlasınn
Yanlış hesaplamadıysam 15 günde 4 kilo öyle mi ? Müthişşş 👏👍
Tebrikler çok iyi 👏 bende sabırsızlanıyorum bi an önce gelse de başlasam perşembeyi nasıl beklicem bilmiyorum 😃😢kızlar an itibariyle kaybettiğim kilocuklarıma 1 yenisi daha eklendi totalde kaç mı??? 5 5 5 ( beş) olmaz demeyin bence deneyin haydi kalın sağlıcakla Laf aramızda bende mi acık tatil yapsam hah hah haahhaa
Tebrikler çok iyi 👏 bende sabırsızlanıyorum bi an önce gelse de başlasam perşembeyi nasıl beklicem bilmiyorum 😃😢
EVET SPOR ayakkabisi alaliyim ve yürürken biberiye yagi sürmeyi düsünüyorum, sen birsey sürüyor musun bir de Sauna sortum var onu da giyip yürümeyi düsünüyorum. cok heyecanliyimmmmm
kızlar koşu bandı yağım bitti zeytin yağı sürsem olur muuuu yardımmmm edinnn bulamıyorum çünküü